Fransa, Biol
DRESS CODE PRO, gıda sektöründeki profesyonelleri, restoran ve otel çalışanlarını, ayrıca kamu kuruluşları ve gıda sanayisi profesyonellerini giydirir. Koleksiyonlarımız, işinize uygun olarak tasarlanmıştır. Modern kesimlere sahip, az bakım gerektiren kumaşlardan üretilmiş geniş bir konforlu ve pratik iş kıyeti yelpazesi sunuyoruz. İş kıyafetleri, koruma ve hijyen için zorunludur; aynı zamanda şi...
Fransa, Guingamp
...En çok aranan profesyonellerin görevleri mutfak (şefler, bölüm şefleri, mutfak yardımcıları, bulaşıkçılar...) ve servis (garsonlar, şef garsonlar, salon sorumluları...) alanlarındadır. Otelcilik tarafında ise, resepsiyonist, kapıcı, kat görevlisi gibi pozisyonlar bulunmaktadır.
...ilk olarak İtalya'da, maccherone adıyla ortaya çıkmıştır. Catherine de Médicis, 1581 yılında Ardèche'de Dük Anne de Joyeuse'un düğününde servis ettirmiştir. 1660 yılında Saint-Jean-de-Luz'da, bir pastacı, Kral XIV. Louis'e düğünü için makaron sunmuştur. Paris'te ise, 1682'den itibaren Dalloyau adında bir mutfak görevlisi, makaronları krallara sunuyordu. Bu pastanenin Fransa'da ortaya çıkmasından sonra, birçok bölge tarifi alıp uyarlamıştır. İşte bu rekabet, makaronların kökenini heyecan verici kılan unsurdur. Net ağırlık: 150g...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play