Fransa, Talant
...çikolatanın işlendiği sıcaklığa bağlıdır. Çikolatanızı klasik bir şekilde, yaklaşık 40°C'de eritip soğumaya bırakırsanız, parlak bir sonuç elde edemezsiniz. Çikolatanızı temperlerken rol oynayan faktörler: süre, sıcaklık ve hareket. Parlak bir çikolata elde etmek için, çikolatanızı istenen sıcaklığa ulaştırmak için özel bir teknik kullanmalısınız. Mycryo kullanarak çikolata temperleme: Çikolatanızı 40-45°C'de eritin. Referans: CHOCO-36 Stokta: 193 Ürün Boyutlar: 550gr Ağırlık Fiyat: 0.55...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play