İtalya, Pergola
"Rossofuoco" odun fırını, devrim niteliğindeki ayrı yanma sistemi sayesinde sektörde yeniliğin bir sembolüdür. Uzman profesyoneller ve teknisyenlerle yapılan yakın işbirliğinin bir ürünü olan bu sistem, yemeklerin kül ve dumanla temas etmesini önleyerek mükemmel bir pişirme ve otantik bir tat sağlamak için tasarlanmıştır. Ayrıca, sofistike ısı dağıtım mekanizması, fırının hem ateşleme hem de sıcak...
İtalya, Martina Franca
...Tam Buğday Frise, geleneksel Puglia frisesinin bir varyasyonudur ve daha rustik ve otantik bir tat için tam buğday unu ile yapılmaktadır. Bu frise, odun fırınında pişirilir, bu da onlara çıtır bir doku ve benzersiz bir tat kazandırır. Zeytinyağı ve taze domateslerle ya da balık çorbaları için bir taban olarak tüketmek için idealdir. Tam Buğday Frise, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan el yapımı bir üründür ve gerçek ve karşı konulmaz bir tat garanti eder.
İtalya, Potenza
... göstererek hazırlanan lezzetlerden sadece birkaçıdır; bunlar, kesinlikle odun fırınında pişirilmektedir. İşte bu şekilde, Lucana masasında bu antik tatlar hayat buluyor. Nesiller boyunca aktarılan bir hikaye, bir işe duyulan sevgi, bir yaşam tercihi.
...Odun fırınında hazırlanmış el yapımı Roscón de Reyes, A.Blazquez pastane, ekmek ve hamur işleri gibi tüm ürünlerimizde olduğu gibi, 100 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan, Toledo ilinde, şef pastacı geleneğiyle dolu bir köy olan El Carpio De Tajo'da bulunan aile şirketimizdir. Bu köyde bir ekmek dükkanımız ve el yapımı halka tatlıları satışı, ev yapımı kurabiyeler ve size ve İspanya'nın her yerine...
İtalya, Velletri
...Her gün İtalya'nın her yerine birkaç saat içinde, odun ateşinde pişirilmiş açık veya koyu ev yapımı ekmek teslim ediyoruz. Romalı kalelerde üretilen bu ekmek, doğal maya, yarı tam buğday unu ve odun fırınında pişirilmesi ile karakterizedir. Mayalanma, ana maya ve biraz bira mayası ile sağlanır. Malzemeler yaklaşık 40 dakika yoğrulur, ardından bir saat mayalanmaya bırakılır. Ekmek daha sonra...
... işçiliği ile birleştirilip en az dört saat mayalanması ve odun fırınında pişirilmesi sayesinde eşsiz ve doğal bir ekmek elde edilmektedir. Sağlıklı, dengeli ve akıllı bir beslenme için beslenme ihtiyaçlarına her türlü enerji ve dikkatimizi ayırıyoruz. Ürünlerimiz, geçmişin lezzetlerini iştah açıcı ve davetkar bir şekilde yeniden keşfetmenizi sağlıyor. Ekmek dışında, Pane Biscottato, çeşitli tatlarda Freselle ve Tarallini tadabilirsiniz; bunlar arasında ünlü Napoli tarallileri 'Sugna e Pepe' ve birçok kaliteli tatlı bisküvi bulunmaktadır.
...1989'dan beri bir işletmeyiz. Tüm ürünlerimiz, odun ateşinde pişiriliyormuş gibi volkanik taş fırınında pişirilmektedir. Kalite ve uygun fiyatlar, bizi temsil eden unsurlardır. El yapımı simit, kraker, çörek ve her türlü ekmek sunmaktayız; hepsi yavaş olgunlaşan ekşi maya ile yapılmaktadır. Tüccarlarla ve fırın satış noktalarıyla iş birliği yapmakla ilgileniyoruz. Toptan - perakende satış.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play