... Parathalar, Pencap mutfağının temel bir parçasıdır ve Kuzey Hindistan mutfağında oldukça popülerdir. Pencap'ta, düz ekmeğin çeşitli sebzeler veya etlerle doldurulması yaygındır. Bir paratha genellikle roti'den çok daha kalındır. Bu, katmanlama tekniğinin ekmeği çok daha kalın hale getirmesindendir. Katmanlama süreci, bir kruvasan veya milföy hamuru yapmaya benzer. Her katman, istenen gevrek sonucu elde etmek için bir kat tereyağı ile kaplanır. Parathalar son derece lezzetli ve besleyicidir. Lif açısından zengindir ve demir, bakır ve manganez gibi diğer mineraller ve vitaminler içerir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play