Fransa, Paris
...Sept Collines'in Apéritif serisinden bir yayma ürünüdür. İyi kavrulmuş, hafif baharatlı Yoğun mantar tadına sahip lezzetli bir yayma. Aperatif olarak ekmek üzerine sürülebilir veya mutfakta, tavuk yemekleriyle ya da ızgara etlerin üzerinde kullanılabilir. İçindekiler: Fransa menşeli Paris mantarları (%79), tereyağı (%20), Guérande tuzu, karabiber. Boyutlar: 6,6 cm (ç) x 6,16 cm (y) Net ağırlık: 100 g...
Fransa, Avignon
...Paris mantarı, Latincesi Agaricus Bisporus, Agaricaceae familyasına aittir. Mantarlarımız, seçilmiş mantar yetiştirme tesislerinde yetiştirilmektedir. Hasat edildikten sonra, mantar yıkanacak, dilimlenecek ve ardından IQF olarak dondurulacaktır. Organik tarım ürünü Paris mantarı: %100 Toplam enerji: 21 Kcal 86 kJ Lif: 1,2 g Protein: 1,7 g Tuz: İzler...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
Belçika, Arlon
...Bu mantarlar, bir asırdan fazla bir süredir yoğun bir şekilde yetiştirildiği için en bilinenler arasındadır. Mağaralarda yetiştirildiklerinde "Paris mantarları" olarak da adlandırılır. Hazırlama İpuçları Eğer bütünlerse, pişirmeden önce mantarları fırçalayın. İnce doğranmış ve "hazır kullanıma" uygun olanlar sadece pişirilmelidir. Saklama İpuçları Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan...
Fransa, Grigny
...Mantar ve kütük mantarlarından oluşan karışımımız, lezzetli bir dondurulmuş mantar karışımından oluşmaktadır. Paris mantarları, kütük mantarları, istiridye mantarları ve sarı boletler gibi çeşitleri içermektedir. Bu mantarlar, zeytinyağı, tuz, maydanoz ve sarımsak ile ince bir şekilde baharatlandırılmıştır. AMBALAJ: 6 x 1 kg...
Fransa, Furiani
...Malzemeler: Paris mantarları, soğan, su, tavuk suyu, tuz, karabiber. Yanında (20g) ayçiçeği ve kabak çekirdeği. Ağırlık 0,965L. Referans: SOUPFORES Ağırlık: 0,965L...
Fransa, Armentières
... tonluk bir üretim kapasitesine sahiptir ve sebze üreticileriyle (kuzey ve güneyden) işbirliği yaparak, dondurulmuş haşlanmış, ızgara, ön kızartılmış, yarı kurutulmuş veya konserve sebzeler sağlamaktadır. Ayrıca dondurulmuş meyveler, meyve püreleri, işlenmiş şekerli meyveler, Paris mantarları ve orman mantarları, aromatik otlar, patates ve dondurulmuş türevleri de sunmaktadır.
...1986 yılında kurulan SERMATEC, CVI şirketinin bazı faaliyetlerini devralmıştır: Paris mantarları yetiştirme tesislerinin tasarımı, üretimi ve mekanizasyonu. "Mantar Yetiştiriciliği" dalında, SERMATEC, kültür substratının hazırlanmasından hasat ve paketlemeye kadar tüm yetiştirme aşamaları için ekipman sağlayabilmektedir. Deneyiminden güç alan SERMATEC, müşterilerine mühendislik hizmetleri...
Belçika, Knokke
...Knokke'deki Fruitpaleis, 60 yılı aşkın bir süredir meyve ve sebze dükkanıdır. Her hafta bilinmeyen veya unutulmuş sebzelerin tedariki yapılmaktadır. Pastinake, trüf patatesi, mizuna, çeşitli filizler veya topinambur. Bunların hepsini bulabilirsiniz. Taze trüf, çeşitli orman mantarları, şerbetçi otu filizleri, yenilebilir çiçekler, kışın tam mevsiminde kirazlar, neredeyse her şey mevcut. Her hafta Paris'ten ve Brüksel'in erken pazarından tedarik yapılmaktadır. Fruitpaleis ayrıca işlenmiş ürünler ve şaraplar da sunmaktadır.
Fransa, Rungis Cedex
...2002 yılından beri RUNGIS Uluslararası Pazarında yer alan Paris Saveurs, orman ve kültür mantarları konusunda vazgeçilmez bir uzmandır. "Paris Saveurs" Ürünleri: Girolle, porcini, morille, kuzu ayağı, chanterelle, mousseron, istiridye mantarı, mavi ayak, shitake, ölüm trompeti, Çin trüfleri. Rungis'teki Hizmetler: Sevkiyat, Fransa'ya teslimatlar, Paris bölgesine teslimatlar, telefonla sipariş alma, sipariş hazırlama, ambalajlama, kompozisyonlar, elleçleme.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play