Belçika, Francorchamps
40 yılı aşkın bir süredir, Belçika'nın Ardennes bölgesinin kalbinde bulunan Gilfi şirketi, sizin "tatlılar" ortağınız olmaktan mutluluk duymaktadır. Kaliteli tatlılar sunmaya özen gösteren restoranlar için dondurma, sorbet ve dondurulmuş bavarois üreten bir firmadır. Üst düzey dondurmadan saf meyve sorbetine, bazen baharatlı ve alkollü bir "trou normand" haline dönüşen ürünlerimizle, kalite yalnız...
Biz, Lecce İli'nde yüksek kaliteli pastacılık ürünleri sunan bir firmayız. Özellikle, sağlıklı ve doğal malzemeler kullanarak, koruyucu eklenmeden el yapımı badem hamuru tatlıları üretiyoruz. Pazarımız hem ulusal hem de uluslararasıdır; Japonya'ya kadar ihracat yapabiliyoruz. Panettone'den frollini'ye, colombe'den cupeta'ya kadar geniş bir ürün yelpazemiz var. Bu nedenle, size bir katalog ekliyoru...
Fransa, Malataverne
...Sizlere bir Côtes du Rhône Kırmızı şarabı, aşağıdaki yemeklerle sunmayı öneriyoruz: - Bir dana carpaccio. - Kekik ile fırınlanmış kuzu. - Paskalya kuzu. - Paskalya kuzu. - Güveçte dana. - Stroganoff dana. - Kuzu köfteleri. - vb... Ve tabii ki peynir ile :) Büyük kırmızı şaraplar 16 ile 18°C arasında servis edilir.
...Her türlü motif delgileri - geniş bir tasarım seçeneği! Bu sevimli kuzular, Paskalya kartları için bir zorunluluktur. Davet kartlarında, kolajlarda veya fotoğraf albümlerinde harika görünüyorlar. Ama hediye etiketleri olarak da dikkat çekici!
İtalya, S. Giovanni La Punta
... GELENEKSEL PASTA REALE (marzipan meyveleri), KLASİK BİADİKLER (10'DAN FAZLA TAT SEÇENEĞİYLE), PİSTACHİ BİSKÜVİLERİ, ÜNLÜ İNCİR BUCCELLATİLERİ VE YILIN BELİRLİ DÖNEMLERİNDEKİ TİPİK SİCİLYA BİSKÜVİLERİ (karnaval için chiacchiere, Paskalya için pasta reale güvercinleri ve kuzu figürleri, ölüler günü bisküvileri ve Noel için panettone) DE YER ALMAKTADIR. BARBAGALLO DOLCIARIA AYNI ZAMANDA DİĞER GELENEKSEL...