İtalya, Radicofani
...Saf koyun sütü ile üretilen bir peynir. Ağırlığı yaklaşık 7,500 kg. Canestrato, peynirin eski tadını daha yoğun bir şekilde korur. Gelenek, üretimimizde her zaman canlıdır; çünkü tarım kültüründen miras kalan en değerli ve unutulmaz unsurları araştırma ve koruma konusundaki özverimiz sayesinde. Aslında, ürünlerimizde belki de bugün biraz unutulmuş olan o tat ve lezzeti yeniden keşfetmek mümkündür ve canestrato bunun bir kanıtı olabilir. Olgunlaşma süresi en az 4 aydır ve ayrıca 1/2, 1/4, 1/8 boyutlarında vakumlu paketlerde de mevcut olabilir.
İtalya, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce, aromatik ve çok karakteristik bir tada sahip bir peynir olup, yarı olgun pecorino'nun hafif baharatlı notaları ile taze vincotto'nun çok tatlı notalarının buluşmasından doğmaktadır. Koyu kahverengi kabuğu, süt, taze şıra ve şarap aromalarıyla hafif eriyen ve kırılgan bir iç peynirini sarar. Bu peynir, bölgenin özgün ve temsilci bir tadını arayanlar için idealdir; yemekleri ve aperatifleri zenginleştirmek için mükemmeldir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play