İtalya, Radicofani
...Koyun sütü ile yaklaşık 30/32°C sıcaklıkta üretilen bir peynir. Bu tür bir işleme ile, kuru ve hafif lezzetli, biraz parçalı beyaz hamurlu bir pecorino elde edilir. Üretim, biri yaklaşık 1,450 kg ağırlığında kaseli formatta, diğeri ise yaklaşık 1,900 kg ağırlığında düz kenarlı olmak üzere iki farklı boyutta planlanmaktadır. Ticari satıştan önce, siyah renkli plastikoat ile kabuk üzerinde işlem görür. Olgunlaşma süresi yaklaşık 60/70 gün civarındadır.
İtalya, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce, aromatik ve çok karakteristik bir tada sahip bir peynir olup, yarı olgun pecorino'nun hafif baharatlı notaları ile taze vincotto'nun çok tatlı notalarının buluşmasından doğmaktadır. Koyu kahverengi kabuğu, süt, taze şıra ve şarap aromalarıyla hafif eriyen ve kırılgan bir iç peynirini sarar. Bu peynir, bölgenin özgün ve temsilci bir tadını arayanlar için idealdir; yemekleri ve aperatifleri zenginleştirmek için mükemmeldir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play