... şeker (Brezilya)
Soğuk servis edin, tek başına veya kokteyl olarak, hem aperitif hem de digestif olarak.
Ağırlık: 1.2 kg
Boyutlar: 10 × 10 × 19 cm
Alkol derecesi: 33.5°
Macerasyon: Minimum 4 ay
Görünüm: Güzel pembe-turuncu renk...
...Soluk pembe rengi mavi tonlarıyla gül yaprağını andırıyor. Renk hafifliğine rağmen aromalar şaşırtıcı derecede yoğun. Küçük kırmızı meyveler ve kesilmiş samanı çağrıştırıyor. Ağızda yuvarlak, ferahlatıcı bir his bırakıyor.
Rosé Fraticello, tapas, salatalar ve şarküteri ile eşlik eden bir aperatif şarabıdır.
Kekik ile marine edilmiş bonfile, zeytinli dana sote, ızgara kuzu pirzolası veya fırınlanmış tavuk ile eşleştirmeyi deneyin.
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %50 Merlot; %50 Cabernet Sauvignon
BULUNDUĞU YER: Sainte Terre
YETİŞTİRME VE OLgunlaşma: Akıllı tarım, manuel yaprak alma, yeşil hasat. Düşük sıcaklıkta termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda şarap yapımı. HVE 3 ETİKETİ
TADIM: Bu şarap, güzel, berrak ve parlak bir pembe renge sahiptir. Burunda taze meyve aromaları ince bir şekilde açığa çıkıyor. Ağızda canlılık ve yuvarlaklık ile güzel bir aromatik yoğunluk sunuyor. İyi yapılandırılmış, hoş meyvemsi, taze ve hafif bir şarap.
... ruh, bugün bu şarapta kendini gösteriyor.
ŞARAP YAPIMI
Optimal olgunlukta manuel hasat
Appellation'a özgü yöntemlere göre şarap yapımı:
Presleme, birinci fermantasyon, köpük alma ve şişede ikinci fermantasyon
En az 12 ay boyunca tahtalar üzerinde olgunlaştırma
ÜZÜM ÇEŞİTLERİ
Merlot
Cabernet Franc
TADIM
Villa Bordeaux Rosé, hafif yakut yansımaları olan parlak pembe bir renge sahiptir. Burunda, zarif kuş üzümü ve reçel meyveleri notaları sunuyor.
...Açık pembe parlak robe.
Kırmızı meyveler ve orman meyveleri (çilek, böğürtlen), kuru meyveler (kayısı), bisküvi ve hamur işleri notaları.
Oymalı, damak havadar, çok ferahlatıcı ve güzel bir bitiş sunuyor.
...Pale, yumuşak pembe rengiyle bu Rosé, kendi başına veya yemekle birlikte ideal olan, keskin, ifade dolu, ferahlatıcı ve kuru bir şaraptır. Burunda tropikal kavun ve parlak çiçekler öncelikle kendini gösterirken, damakta canlı kırmızı meyve ve kırmızı elma tatları, keskin asidite ve orta gövde ile birlikte sunulmaktadır. Ana meyveler, güzel bir baharat ve gül yaprağı notasıyla desteklenmektedir.
• Çeşit: %100 Marlborough Sauvignon Blanc
• Bağlar: Wairau Valley
• Şarap analizi: Alkol – %12.5...
...Soluk pembe, canlı vurgularla. Yaban kırmızı meyveler, kirazlar. Canlı şeftali ve kayısı ipuçları. Magnolia ve Yasemin çiçekleri ile şaşırtıcı bir çiçek dokunuşu. Asidite ve şeker iyi dengelenmiş; zarif ve hoş bir şekilde ferah.
Bodegas Piedemonte, 1992 yılında kurulmuş bir kooperatiftir ve şu anda 36 ortak tarafından oluşturulmaktadır. Şu anda D.O. Navarra'nın Ribera Alta alt bölgesinde çeşitli yerlerde dağıtılmış 210 hektarlık bir bağ alanına sahiptir.
Son hasatta işlenen üzüm miktarı 1.3 milyon kilo üzüm olmuştur. Şarap imalathanesinin ana binası, sıcaklık kontrolü ile donatılmış paslanmaz çelik tanklarda yaklaşık 4.7...
DS2Vin, Fransa'nın Pont d'Ain şehrinde bulunan, kaliteli içkiler, biralar ve alkollü içecekler konusunda uzmanlaşmış bir şarap mahzenidir. Şarap uzmanı Nathalie SCATTARELLI, her türlü etkinlik için Fransa ve İtalya'nın en iyi terroirlerini seçme konusundaki uzmanlığını sunmaktadır; bunlar arasında düğünler, profesyonel etkinlikler, restoranlar ve oteller, şarapçılar, ithalatçılar ve diğer profesyo...
...Gilles Copéret şarapları, iki tutkulu ve hedonist olan Annie ve Gilles Copéret tarafından yönetilmektedir. Beaujolais'in kalbinde, Régnié-Durette'de bulunan bu iki şarap aşığı, size 8 farklı şarap sunmaktadır. Şaraplar, terroir ve geleneklere en büyük saygıyla üretilmekte ve sevgiyle yapılmaktadır. En iyi şarabı elde etmek için bağların bakımı ve kalitesi son derece önemlidir, ancak ailevi bağlar...
... aromatik özellik için tam olgunlukta toplanır ve beyaz üzüm çeşitleri karışıma "ferahlık" katar. Üç üzüm çeşidi aynı anda preslenir, böylece daha fazla uyum sağlanır ve fermantasyon paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. Olgunlaşma süreci, şarabın mineralitesini artırmak için 500 litrelik taş kaplarda 6 ay sürer.
Tadım Notları: Kuru ama çok meyvemsi bir rosé. Her üzüm çeşidi kendi aromatik bileşenini getirir: Syrah vişne, Chardonnay pembe greyfurt ve Muscat d’Alexandrie gül notaları sunar.
Mevcut Yıl: 2019 ve 2021...
Stewart Hill Walker UK Limited ("StewartHillUK"), şu anda kendi özel etiketli şaraplarımızı Kanada, ABD ve İsveç'e ihraç eden bir İngiliz toptan B2B ihracat şirketidir. Şirketimiz, 2014 yılında Londra'da eski bir avukat olan direktörü Lucilda Stewart tarafından kurulan aileye ait bir işletmedir. Şirket, 2018 yılında isim değişikliği ile yeniden markalandı.
İspanya'nın Navarro ve La Rioja bölgeler...
...Claude PERRARD Brut Rosé Şampanyası, Pinot Noir ve Coteaux Champenois'un bir karışımından doğmuştur.
Bu şaraplar, ilginç bir denge yaratmak için seçilmiş ve birleştirilmiştir. Onun zarafeti ve tazeliğine kayıtsız kalamayacaksınız. Güzel somon pembe rengine hayran kalacaksınız.
Claude PERRARD Brut Rosé şampanyası, badem, gelincik şekerleri ve kırmızı meyve notalarıyla aromalarını sunar. Yumuşak...
...Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo
Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi
Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı
Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello
Bağ ortalama yaşı: 15 yıl
Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm
Hasat dönemi: Eylül
Üzüm hasat yöntemi: Manuel
Alkol: %11 - %12 vol.
Renk: Canlı pembe
Bukle: Karakteristik şarap kokusu
Tat: Kuru, çok uyumlu
Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C
Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
...Sangria çeşitlerini tamamlamak için yeni bir tarif. Pembe sangria, beyaz ve kırmızı sangrianın meyve aromalarına, damağınızı ferahlatan bir greyfurt dokunuşu katıyor. Soğuk olarak, aperatif olarak, arkadaşlar arasında içilmesi önerilir!
AĞIRLIK: 1.4 kg
ŞİŞE: 75cl Şişe
SKU: BSARO...
...Fiyat: €3.69 (Geçerli yasal oranla KDV dahil)
Alkol: %11.5
Servis: 6 °C ile 8 °C
Açık pembe renkte, kırmızı meyve aromalı, yumuşak ve uyumlu bir yapıya sahip, hafif bir karbonik gaz varlığı ile gençlik hissi veren bir içecek.
Eşleşmeler: Salatalar, sebze ve beyaz et bazlı Doğu mutfağı yemekleri ile mükemmel bir şekilde eşleşir. Ayrıca hafif tatlı kırmızı meyve bazlı tatlılarla da uyum sağlar.
...Üzümler: Grenache %95, Carignan %5
Bağların yaşı: 15 yıl
Toprak: Kil- kireçli
Hasat: Makine ile
Tadım:
• Renk: Çok açık pembe
• İlk burun: Yoğun, narenciye (greyfurt) ve çiçeksi
• İkinci burun: Şaraplık şeftali
• Ağızda: Ferah, zarif, yuvarlak
• İyi bir kalıcılık
Yemek/şarap eşleşmesi:
• Güney mutfağına ait yemekler
• Salata, Izgara
Saklama: 2 yıl
Şarap yapımı:
Doğrudan presleme. Aromaların korunması için şıralar hızlıca soğutulur. Soğukta doğal tortulama. 16°C'de tankta şarap yapımı, ferahlık ve optimum akış için. Şişeleme öncesi ince tortular üzerinde olgunlaştırma.
...Üzüm Çeşidi: Syrah - Cinsault
Şarap Yapımı: Doğrudan presleme, statik süzme ve 14" / 16" derecede 15 ila 20 gün boyunca paslanmaz çelik tankta fermentasyon.
Açık pembe ve parlak bir renge sahip,
Burunda taze kırmızı meyve aromaları ve güzel çiçek notaları sunuyor.
Ağızda canlı ve ferah.
Gilbert ve Gaillard tarafından altın madalya ile ödüllendirildi.
IGP Côtes Catalanes
Üzüm Çeşidi: Syrah - Cinsault
Topraklar: Kilolu-Kireçli...
...pasif bekletilmesi, paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılması.
Olgunlaşma : 18/24 ay
Şekerleme : 6 g/l
Şişeler : 0,75 l / 0,375 l
Tadım :
Canlı bir renk, pembe-turuncu tonları, küçük çilek ve orman meyveleri notaları.
Yaz için kutlama şampanyası, aperitif olarak veya başka bir zamanda tüketmek için idealdir.
Karmaşıklığını takdir etmek için 8° C ile 10° C arasında servis edin.
...Site, Bourgogne'nin güneyinde en ünlü şarap bölgelerinden biri olan Beaujolais'nin en kuzey sınırındadır.
Tarih & gelenek:
Bu hoş gelenek, Sevgililer Günü'nde romantik akşam yemeklerinde bu şarabın servis edilmesiyle doğmuştur.
Toprak: pembe granit, yamaçların ortasında.
Bağcılık:
Dikim yoğunluğu: 9.000 ila 10.000 ayak/ha
Üzüm çeşidinin gücünü kontrol etmek için.
Budama: kadeh, çok kısa...
...Şeker kamışı hala belirgin bir şekilde mevcut, ancak Profil 105 ile karşılaştırıldığında biraz daha az hissediliyor ve daha baharatlı (karanfil, tarçın) ve kavrulmuş bir yan beliriyor. Aromalar ayrıca biraz daha pastane tarzında, özellikle kayısı ve şeftali üzerinde. Gerçekten bir aşk hikayesi!
La maison : Martinik'in en küçük damıtımevi olan Neisson, çevresindeki yemyeşil bitki örtüsünü taklit etmeye çalışan yeşil ve pembe evlerin karmaşık bir kaleidoskopuna benziyor.
Type: Amber tarımsal rom
AOC: Martinik
Contenance: 70cl
Degré alcoolique: 52.8%...
...Yerel Büyük Kırmızıların Şanına.
Görsel: Parlak, berrak ve ince kabarcıklara sahip, zengin bir pembe, yakut kırmızısının ışıltılarıyla.
Koku: Kırmızı meyve notalarıyla güzel bir aromatik incelik.
Tat: Çilek, ahududu ve kiraz notalarıyla hoş bir meyve tadı, güzel bir hacimle.
...Bu Languedoc üzümlerinin karışımı, kiraz, pembe greyfurt ve zambak aromalarıyla keyif veren bir şarap sunuyor. Ağızda, çok güzel bir aromatik kalıcılık var ve bu, frambuaz püresi notalarıyla sona eriyor.
Ad: Vin de Pays d'Oc Chardonnay
Renk: Rosé
Hacim: 0.75 L
Alkol: %12 Hacim
İklim: Akdeniz
Üzüm Cinsi: %100 Chardonnay
Servis Sıcaklığı: 11 ile 12°...
...IGP Pays d'Oc 2023 (34 Hérault)
bottle of 75cl
13%/vol
Grenache
- Tadım Notu:
Renk, mor yansımalarla birlikte soluk pembe, kadifemsi ve derin bir görünümde.
"Hafif, canlı ve meyvemsi bir keyif şarabı"
Meyve notalarıyla ferahlatıcı
- Şarap Üreticisi:
Doğaya ve insan emeğine saygı, cesur şarap üreticilerini etkiler.
Sorumlu ve şeffaf davranışları, isteklerinin garantisi olan etiketler ve sertifikalar aracılığıyla kendini gösterir.
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir.
TERROIR : Argilo-sableux.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Üzümler, kasalara dikkatlice elle toplanır. Geleneksel yöntemle şarap yapımı. 12 ay boyunca şarap mayası üzerinde dinlendirilir.
APPELLATION : AOP Crémant de Loire.
NOTES DE DEGUSTATION : Somon pembe rengiyle ince kabarcıklar. Meyvemsi ve çiçeksi notalara sahip bir burun. Ferah, meyvemsi ve zarif bir damak.
ACCORD METS/VIN : Kutlama aperatifleri, kokteyller, çilekli tart.
TEMPERATURE DE SERVICE : 7 ile 9°C arasında.
75cl'lik 6 şişelik karton...