Fransa, Paris
...Geleneksel olarak, bu Guadeloupe romu bazlı portakal likörü, Karayipler'deki yıl sonu kutlamalarında tüketilmektedir. %100 Guadeloupe kökenli, hem romda hem de kullanılan narenciye meyvelerinde kendini gösteren bir terroir. Shrubb Damoiseau ile her gün Noel! Guadeloupe'un Fransız kökenli narenciye üretiminin %20'sini ürettiğini biliyor muydunuz? Tadım Notları Renk: turuncu Burun: şekerlenmiş...
Fransa, Paris
...1910 yılında kurulan aile çikolata atölyemiz, kaliteli çikolata üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz, doğal içeriği ile de tanınmaktadır. Ürün yelpazemiz esasen Piyemonte fındığı ve pralin, Sicilya antep fıstığı veya İspanya'nın şekerlenmiş portakal kabuklarından oluşmaktadır. Gerçekten de, tariflerimizde hiçbir katkı maddesi, koruyucu veya kakao çekirdeği dışındaki ek yağ...
...1991 yılında kurulan aile şirketi Les Chevaliers d'Argouges, 2008 yılından beri el yapımı çikolatalarını dünya genelinde ihraç etmektedir. Les Chevaliers d'Argouges, el yapımı çikolata kutuları ve kutucukları, tuile ve mendiantlar, şekerlenmiş meyveler, çocukluk tatlıları (örneğin çikolata şekerleri) ve adil ticaret kapsamında organik ürünler (çikolatalar, portakal kabukları veya siyah tuile) sunmaktadır. Kalite, Les Chevaliers d'Argouges için bir önceliktir, bu nedenle şirket, çikolataların bitkisel yağ içermediğini sertifikalandıran "saf kakao yağı çikolatası" unvanını almıştır.
İspanya, Sevilla
... için, - Polen, arı sütü, bal hardalı, balda şekerlenmiş meyveler, - İber domuzundan yapılan sucuklar, - Ürün kişiselleştirmeleri, zeytinyağları, likörler vb., - Hediye çantaları, - Hazır yiyecekler, boğa kuyruğu sucukları, domuz patisi sucukları, ton balığı sucukları ve diğer hazırlıklar, - Pastörize edilmemiş keçi sütünden yapılan peynirler, yumuşak peynirler, hem koyun hem de keçi peynirleri...
Fransa, Eguilles
Fruidoraix fabrikası, calisson üretiminde uzmanlaşmıştır. Geniş üretim alanımızda, halka şekerleme alanındaki farklı geleneksel meslekleri tanıtmayı amaçlıyoruz: ham maddelerden (kavun, badem, şekerlenmiş portakal) calisson hamurunun hazırlanması, benmari usulü pişirme, şekil verme ve kaplama, ayrıca aromalı nougat, Paskalya nougat yumurtaları ve bazı çikolata şekerlemelerinin üretimi.
İtalya, Rosarno
...şekerleme endüstrisinde şunların üretiminde geniş bir kullanım alanı bulmaktadır: şekerlenmiş meyve, reçel, meyve hamurları, alkol içinde meyve vb. Dondurma endüstrisinde ve büyük restoranlarda dondurma, sorbet, granita, meyve salataları vb. üretiminde meyve kabukları, püresi ve doğal sularla birlikte.
İspanya, Murcia
... (fasulye, bezelye, mercimek, domates, mısır, enginar, nohut, mantar vb.) kavanoz veya kutularda, Balık konserveleri (ton balığı, sardalya vb.) Hazır yemek konserveleri (güveç, köfte vb.) Şerbetli meyve (kayısı, mandalina, şeftali, meyve kokteyli vb.), meyve püresi, şekerlenmiş kiraz, şerbetli ve suyla meyve, şekerlenmiş meyve (portakal ve limon dilimleri, dilimler, kabuklar vb.) Reçeller (birçok çeşit...
İtalya, Rosarno
Şekerlenmiş Meyve: fileto, çeyrek, yuvarlak, dilim, küp doğranmış mandalina, çeşitli boyutlar. Çedre, klementin, portakal püresi, limon ve çedre.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play