ufs.country_names.RU, Moscow
...pancar tozu, elma tozu, kabartma maddesi (sodyum bikarbonat), kalsiyum karbonat (kalsiyum kaynağı), tuz, doğal çilek aroması (0.1%), Pantotenik asit (B5 Vitamini), Piridoksin (B6 Vitamini). Yağ 3.4 g: Enerji 437 kcal Karbonhidrat 15 g: Protein 1.9 g...
Fransa, Ostwald
... içerebilir. Yuka Notu: 100/100 Miktar 250g'dan 25kg'a kadar Paketleme 10'lu Enerji: 308 kcal Yağlar: 10,1 g Bunların içinde doymuş yağ asitleri: 1,2 g Bunların içinde tekli doymamış yağ asitleri: 1,6 g Bunların içinde çoklu doymamış yağ asitleri: 6,9 g Omega 3/6: 1,4 g : 5,5 g Bunların içinde şekerler: 2,5 g Lif: 41,9 g Protein: 30,9 g Tuz: 0,01 g...
Fransa, Mitry Mory
...Trudeau markasının 2'si 1 arada cam buzlayıcısı: Buzlayıcı, bardaklarınızı mükemmel bir şekilde tuz, şeker veya karabiber ile süslemek için entegre narenciye sıkacağı ile birlikte gelir. Pratik tasarım, saklamayı kolaylaştırmak için kendini kapatır. Bulaşık makinesine dayanıklıdır. Her boyuttaki bardaklar için tasarlanmış buzlayıcı. Maksimum meyve suyu çıkarmak için tasarlanmış narenciye sıkacağı. Tuz, aromalı şeker veya karabiber israfını en aza indirmek için etkili bir tasarım. Saklamayı kolaylaştırmak için kapanır.
...İçindekiler: porcini mantarı (boletus edulis) %72, kaliteli beyaz trüf (tuber magnatum pico) %3, zeytinyağı, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir şekilde ana yemekler, lezzetli iç harçlar, yoğun et ve balık aromalı soslar, kanepeler ve volovanlar için uygundur. Ayrıca 500 g formatında da mevcuttur.
Belçika, Charleroi
...Aromalı köpüklü yağ çözücü, otomobil yıkama sistemlerinde ve araçlarda sert su kaynaklı tortuları önlemek için Acticlean ile formüle edilmiştir. Bu, Fra-Ber laboratuvarlarının hızlı ve kolay temizlik için en son yeniliğidir. Formülü "Acticlean" ile zenginleştirilmiştir: - Sert suyun borularda, fırçalarda ve araçlarda tuz tortuları oluşumunu önler. - Tuzların zararını azaltarak, onları askıda...
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Domuz eti, aromalar, deniz tuzu, esmer şeker, domates sosu, kahve tozu, doğal aromalar, baharatlar Alerjenler içerir: Hardal, koruyucu madde içermez ve Polifosfatlar 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 283 kcal 1177 kJ Yağlar 15,0 gr, bunların 6,3 gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,8 gr, bunların 1,8 gr'ı şeker Protein 25 gr, lif 0,01 gr, tuz 1,3...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Fesleğenle aromalandırılmış çeri domatesli gurme çorba. Malzemeler: domates püresi %37, vişne püresi %18, salatalık %9, fesleğen %1, sarımsak %1, sızma zeytinyağı %4, tuz, karabiber.
... yemişler (fındık, badem, ceviz) izleri içerebilir. Besin Değerleri 100 g için Enerji 1571 kJ / 369 kcal Yağ <0,5 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri 0,2 g Karbonhidrat 74 g Bunların içinden şeker 73 g Protein 7,8 g Tuz 0,36 g Dolum Miktarı: 118,5 g...
Agripantel "Biz, bölgenin gastronomik özelliklerine odaklanmış bir yerel gerçeklikiz. Kısmen dezavantajlı bireylerin geri kazanımına yönelik dayanışma projelerinden elde edilen ham maddelerle 200 tarif geliştirdik. Şu anda, domates işleme ürünlerinin bir kısmı kısa tedarik zincirine sahip ve Rossa Sera Sosyal Kooperatifi tarafından işlenen tarlalardan gelmektedir." Bu şekilde, Agripantel'in ticari...
Fransa, Guenange
... / kafein / tatlandırıcı: steviol glikozitleri / renklendiriciler: tatlı patates konsantresi, havuç / vitaminler: niasin, pantotenik asit, B6 vitamini, B12 vitamini / antioksidan: askorbik asit. Çeşitli ve dengeli bir diyet ile sağlıklı bir yaşam tarzı şiddetle tavsiye edilir. AB'de üretilmiştir. 100ml için ortalama besin bilgileri: Enerji değeri: 138 kJ (32,6 kcal) Yağ: 0,01 g Karbonhidratlar: 7,4 g (şeker 7,4 g dahil) Lif: 0,01 g Protein: 0,03 g Tuz: 0,23 g...
...Aromalı Provola Malzemeler: inek sütü, tuz, peynir altı suyu, laktik fermentler AGRESİF FİYAT...
Moldova, Chisinau
... suyu, tuz ve lizozim. Peynirlerimizi geniş bir perakendeci, toptancı ve hipermarket zincirine, ayrıca gıda hizmetleri işletmelerine dağıtıyoruz. Ayrıca, çiftliğimizin sütü ile üretilen çikolata veya dulce de leche aromalı el yapımı dondurmalar da sunuyoruz. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapıyoruz.
Fransa, Garches
Ekiplerimiz, aromalı ürünlerinizi oluşturma sürecinin her aşamasında size destek olabilir; hem yeni bir ürün geliştirme hem de bir tarifin değiştirilmesi (şeker, tuz, yağ içeriğinin azaltılması vb.) konusunda. Aroma ve genel olarak tat, müşterilerinizin satın alma kararında temel faktörlerdir. Bu nedenle, tariflerinizi oluştururken veya değiştirirken göz ardı edilmemesi gereken bir aşamadır: profesyonellerden destek alın, aromatik alandaki bilgi birikimimizden ve genel gıda sektöründeki deneyimimizden yararlanın. Fikirden ürününüzün nihai geliştirilmesine kadar her aşamada yanınızdayız.
Birleşik Krallık, London
... süre fermente edilir. Bu miso, yoğun bir deneyim için daha yüksek oranda soya fasulyesi veya nohut ve tuz ile yapılmaktadır. Miso macunumuz koyu türdendir ve bir yıldan fazla süreyle fermente edilmiştir. Üretimi artırmak için, imza soslarımızın üretimini büyütmek amacıyla büyük üreticiler arıyoruz.
Portekiz, Castro Marim
...SALMARIM, 2007 yılından beri Castro Marim doğal rezervindeki tuzlu sulardan Atlantik Okyanusu'ndan tuz topluyor. Üretilen tuz yüksek kalitededir ve tuz çiğimiz şefler tarafından mükemmel bir ürün olarak seçilmiştir. Üretim yöntemi tamamen el yapımıdır ve doğal ürünün değerine tam anlamıyla saygı gösterir. Tuz çiğimizi doğal haliyle veya aromalı olarak sunuyoruz. Salmarim'in misyonu, Portekiz'deki en iyi Tuz Çiğini ve dünyanın en iyilerinden birini üretmektir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play