... COMERCIALIZAÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE COGUMELOS LDA.'nın mantar konusundaki güçlü bilgi birikimi, bu ekonomik sektördeki ana aktörler tarafından tanınmaktadır. Ürünlerimiz, taze mantarlar, kuru mantarlar veya dondurulmuş mantarlar gibi çeşitli seçeneklerden oluşmaktadır. Ürünlerimizin kalitesi, EUROFUNGHI'nin mükemmelliğini temsil eden birim başına yıllık 200.000 Kg'dan fazla satış hacmi sağlamaktadır.
İspanya, Murcia
... bağlantılarımız var. SEBZE MEYVE DİĞER SOSLAR -Enginar kalpleri -Mandarin -Kapari -Mayonez -Enginar suyu -Şeftali -Yeşil zeytin & -Ketchup -Ratatouille -Siyah armut. -Hardal -Mantar -Kayısı -Soğan -Özel soslar -Kırmızı biber -Meyve kokteyli -Zeytinyağı -Pancar -Kırmızı kiraz -Sirke -Kereviz -Kavun topları -Tuz -Havuç -İncir -Baharatlar -Domates -Meyve suları -Şekerlemeler -Mısır -Reçeller -Balık...
Portekiz, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
...empanadalar, rissóis, yumuşak hamur pastaları, kroketler, yastıklar, lezzetler, pataniscas ve quiches gibi ürünler üretiyoruz. Sitemizde mevcut olan domuz, tavuk, farinheira, et, soya, sebzeler, ıspanak, mantar, karides, ton balığı, morina balığı, karışık gibi çeşitli lezzetler arasından seçim yapabilirsiniz. Bizi ziyaret edin ve ürünlerimizin tadını çıkarın.
Çek Cumhuriyeti, Bruntál 1
...Şirket "SOLEX AGRO" Ltd., Ukrayna'daki 2 fabrikasıyla, Batı Ukrayna'nın dört bir yanından toplanan ve işlenen yabani meyve ve mantar konusunda uzmanlaşmış en büyük organizasyonlardan biridir. Şirketin tarihi 1992 yılına dayanmaktadır. Ana faaliyet alanı, organik ve konvansiyonel kalitede yüksek kaliteli dondurulmuş meyve, mantar, kuruyemiş ve tahıl üretimi ve satışı yapmaktır. Organik AB, (NOP...
Fransa, Allenjoie
...trüf yağı, dondurulmuş, taze veya kuru meyveler, reçeller, dondurulmuş meyve püresi (portakal, vişne, limon, nar), 60 çeşit ve aroma infüzyonları, kuru sarımsak, safran, Madagascar vanilyası gibi ürünler de sağlamaktadır... Ürünlerimizin kalitesi, 3 ziraat mühendisi tarafından kontrol edilmekte olup, ISO 22000-FSSC 22000-BRC gıda sertifikaları ile kanıtlanmış izlenebilirlik sunmaktadır. Şirket ayrıca ISO 9001 sertifikasına sahiptir. Ürünlerimiz taze, kurutulmuş, dondurulmuş veya ambalajlı olup etiketlenebilir. Ambalajlama modülerdir.
İtalya, Due Carrare
... seçilen hammaddeler temizlenir, yıkanır, dilimlenir, IZGARA yapılır (veya fırında pişirilir), soğutulur: +4°C sıcaklığa ulaşana kadar. IZGARA ürünleri, 220lt kapasiteli varillerde (100kg ürün + 120l sıvı) paketlenir. Çözüm, müşterinin kendi ürün serisine vermek istediği tat izini seçmesiyle belirlenir. Bu şekilde paketlenen variller, hedefe gönderilmeye hazırdır. Ayrıca dondurulmuş ve tuzlu su içinde saklanan ürünler de mevcuttur. 2017 yılında, şirketimize daha fazla ivme kazandırmak amacıyla “Valoritalia srl” ile ORGANİK BELGELENDİRME aldık. Ekip. Cinzia Piccolo ve Sara Zanato...
Polonya, Białystok
...chanterelle, reishi, tereyağı mantarı ve birçok diğer mantar türü) - Camda mantarlar - marine edilmiş ve tuzlu suda - Hava ile kurutulmuş mantarlar: dilimlenmiş, granül veya toz halinde - Şurup ve meyve konserveleri - Orman meyvesi reçeli (tüm berry çeşitleri) - Derin dondurulmuş meyve (IQF) (tüm berry çeşitleri)...
İtalya, Bergamo
...Nespoli funghi, 1943 yılında Bergamo'da kurulmuştur ve zamanla doğal mantarlar ile beyaz ve siyah trüflerin satışında uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz, kalite ve en iyi ürünlerin araştırılması garantisi olan çok kontrollü bir tedarik zincirini takip etmektedir. Taze mantar (ovoli, porcini, finferli, trombette da morte ve lattari), trüf (Bianco d'Alba ve Bergamo veya Umbro siyahı), yalnızca yüksek kaliteli kuru mantar (spugnole veya morchelle, finferli, porcini ve karışık mantarlar) ve dondurulmuş mantar (bütün veya dilimlenmiş porcini) satışıyla ilgileniyoruz. Dünyaya express kargo ile gönderim.
Fransa, CHANCELADE
...Mantarların bütün ayaklarıyla toplanması, daha iyi bir saklama sağlar; sarı mantarların yetiştirilmesi, daha belirgin bir tat garanti eder ve düşük sıcaklıkta büyüme, daha iyi bir dayanıklılık sağlar. Aşırı üretim dönemlerinde, CHAMPIDOR, üretiminin küçük bir kısmını sanayiye yönelik konserve ve dondurulmuş hale dönüştürmektedir.
İtalya, Città Di Castello
... zeytin ezmesi, acı sos, trüf veya mantar ile domates de sunmaktayız. Ayrıca kavanozda kurutulmuş trüf de bulunmaktadır. Restoranlar için mükemmel dondurulmuş porcini ve trüf sunuyoruz. Umbria ve Toskana şarapları. 1990'dan beri Tartufi Bianconi, trüf spesiyaliteleri ve trüf yağı ile risotto gibi trüf sosları üretmektedir. Ayrıca kurutulmuş/dondurulmuş mantar ve trüf de mevcuttur. Şarap ve EVO da sağlıyoruz. Size katalogumuzu göndermekten memnuniyet duyarız! Yeni ürün katalogumuzu size göndermekten mutluluk duyarız ve daha fazla bilgi için her zaman hazırız.
Almanya, HANNOVER
...sarımsak, taze soğan, mantar, porcini mantarı, mayıs mantarı, kuzu kulağı, biber mantarı. Şifalı bitkiler ve bitki ekstraktları: ısırgan otu, tarla sığır kuyruğu, gerçek yonca otu, melisa otu, orman kekliği otu, bin altın otu, kantaron, demir otu, kekik otu, beyaz diken, ıhlamur çiçekleri, kuşburnu. Tahıllar: buğday, mısır, arpa, mercimek. Hayvan yemi: yonca unu, ısırgan peletleri, ayçiçeği çekirdekleri: Iregi, LG, Pioneer. Salyangoz gurmeleri: salyangoz pastası, burgonya tarzı salyangoz, salyangoz konserveleri, salyangoz karaciğeri.
Fransa, Brive La Gaillarde
MONTREIL VE OĞULLARI ŞİRKETİ, 30 çeşit taze mantarın toplanması ve ticareti konusunda uzmanlaşmıştır. MONTREIL VE OĞULLARI ŞİRKETİ, geleneksel ürünlerin ticaretini yapmaktadır: orman mantarları konserveleri, dehidre mantarlar, dondurulmuş mantarlar ve yeni ürünler: orman mantarı suyu, dondurulmuş mantarlar, doldurulmuş mantarlar,… MONTREIL VE OĞULLARI ŞİRKETİ, yıllık yaklaşık 1500 ton mantar işleme kapasitesine sahiptir.
Trüf, mantar, kuru meyve, orman meyveleri ve sebze toptan satışı. Bu ürünler hem taze hem de dondurulmuş olarak mevcuttur. Talep eden şirketlere teslimat.
İtalya, Roma
... deneyiminden faydalanmakta ve belirlenmiş geniş seçilmiş müşteri portföyünden yararlanmaktadır. Son 15 yıl içinde Mita bc tarafından gerçekleştirilen satışlar, İtalyan pazarında yaklaşık 300 operatör aracılığıyla 21 farklı ülkeden ve 4 farklı kıtadan gelen 100'den fazla üretici adına 135 milyon kg'dan fazla dondurulmuş ürün olmuştur. Mita'nın en büyük satışları arasında şunlar bulunmaktadır...
...Edus Orman Mantarları - Berlin'deki Mantar Toptancısı, size taze toplanmış orman ve yabani mantarlar, dondurulmuş ürünler ve yüksek kaliteli kurutulmuş orman mantarları sunmaktadır.
Litvanya, Varena
Şirketin ana faaliyeti - yabani mantar ve meyve toptan satışıdır. Çeşitli mantarları (şampiyon mantarları, yenilebilir boletus, defne boletusu vb.) ve meyveleri (yaban mersini, yaban çileği, kızılcık vb.) satın alıyor, hazırlıyoruz (sıralama, paketleme) ve satışını gerçekleştiriyoruz. Mantarlar taze, dondurulmuş, salamura veya kurutulmuş olarak sağlanabilir; meyveler ise taze veya dondurulmuş olarak temin edilebilir. info@chanterelles.lt...
İtalya, Verona
Şirketimiz, taze, salamura, dondurulmuş ve kuru ürünler için yarı mamul hammaddelerin ithalatıyla ilgilenmektedir. İşlediğimiz başlıca ürünler mantar, trüf, zeytin ve her türlü boyuttaki enginardır. Başlıca konservecilik şirketlerine hizmet vererek, ürünlerin kalitesini ve zamanında teslimatını garanti ediyoruz.
İtalya, Sassari
... yelpazesi ile: kahvaltılık ürünler "ekmek ve kruvasanlar", deniz ürünleri "kabuklu deniz ürünleri, yumuşakçalar, fileto vb.", sebzeler "patates, sebze çorbası, mantar vb.", et "tavuk, sığır, domuz vb.", hazır yemekler, tatlılar ve daha fazlası, müşteri ihtiyaçlarının tamamı için.
İspanya, Molina de Segura
Sebze ve meyve konservelerinin (enginar, biber, mantar, domates, şeftali, meyve kokteyli vb.) üretimi ve ticareti (ithalat ve ihracat). Zeytinyağı, zeytin, kapari, kuru yemişler ve dondurulmuş ürünlerin ithalatı ve ihracatı.
İspanya, Murcia
... (fasulye, bezelye, mercimek, domates, mısır, enginar, nohut, mantar vb.) kavanoz veya kutularda, Balık konserveleri (ton balığı, sardalya vb.) Hazır yemek konserveleri (güveç, köfte vb.) Şerbetli meyve (kayısı, mandalina, şeftali, meyve kokteyli vb.), meyve püresi, şekerlenmiş kiraz, şerbetli ve suyla meyve, şekerlenmiş meyve (portakal ve limon dilimleri, dilimler, kabuklar vb.) Reçeller (birçok çeşit...
İtalya, Milano
...1900 yılında Nazareno Giacomini, Milano'da safran ve kuru porcini mantarlarının işlenmesine odaklanan küçük bir işletme kurdu. Bugün, 115 yıl sonra, şirket faaliyetlerini artırarak teknik altyapısını genişletti ve geliştirdi ve sektördeki önde gelen işletmelerden biri haline geldi. 2015 yılında Giacomini S.r.l., taze, kuru ve dondurulmuş meyve, sebze ve mantar işleme alanında Makedonya'da lider olan BIMFOOD doo'nun %50'sini satın aldı.
Litvanya, Varena
Şirket, toptan ve perakende pazarları ile gıda üretim pazarları için taze, dondurulmuş ve kurutulmuş mantar ve meyve üretmektedir ve sağlamaktadır.
Ukrayna, Bronka, Irschawa
... başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Şirketimiz, meyve ve mantar işlemek için modern teknolojiler kullanmaktadır. Uzun yıllara dayanan meyve işleme deneyimimiz, teknik imkanlarımız ve derin dondurulmuş gıda lojistiği, Avrupa kalitesinde ürünler elde etmemizi sağlamaktadır. Her bir müşterinin taleplerine uygun olarak, onların isteklerini karşılayabiliriz. Ürünlerimizin biyokimyasal analizi, hem...
İtalya, San Salvatore Telesino
Sayın Müşteri, firmamız 20 yılı aşkın süredir mantar, orman meyveleri, enginar ve dondurulmuş kuşkonmaz toplamaktadır ve ticaretini yapmaktadır. Bu yıllar boyunca sektörümüzde giderek daha fazla deneyim ve profesyonellik kazandık ve büyük gıda gruplarının tedarikçisi haline geldik. Başarımız, seçtiğimiz kalite ile sunduğumuz hizmetin mükemmel birleşimi ile temsil edilmektedir; tüm bunlar mevcut...
İtalya, Guardia Lombardi
Tarım ve hayvancılık ürünleri üretiyor ve seçiyoruz. Taze mantar, porcini ve cardoncelli mantarları ile konserve mantarlar: dondurulmuş, kuru ve zeytinyağında. Yüksek kaliteli şarküteri ürünleri, jambon ve peynir sağlıyoruz. Doğrudan ortaklarımıza teslimat yapıyoruz.
Kuzey Makedonya, Gostivar
...Val-funghi, 1997 yılından beri Makedonya'nın Gostivar şehrinde bir aile işletmesidir. Geleneksel mantar işleme faaliyetlerinden gelişerek, bugün şirket çeşitli mantar türlerini işlemektedir: Boletus (porcini), Cantharellus cibarius (Finferli), Lactarius deliciosus, amanita ceasarea vb. Ayrıca taze ve dondurulmuş dağ meyveleri de satıyoruz; bunlar arasında yaban mersini, ahududu, dağ çileği vb. bulunmaktadır.
Polonya, Lezajsk
Doğu ve Batı pazarlarına dondurulmuş meyve ve sebze ihraç ediyoruz: kiraz, ahududu, siyah frenk üzümü, kırmızı frenk üzümü, çilek, karnabahar, brokoli, bütün ve doğranmış mantar, sebze karışımları, cips, havuç, karışık sebzeler, soğan, erik, Brüksel lahanası, mısır ve fasulye.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play