ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kimyasal gübreler ve pestisitler kullanılmadan organik tarım ile yetiştirilmiştir. Bu ürün cilalanmamıştır, bu nedenle yüksek miktarda lif, ayrıca birçok mineral, amino asit ve vitamin içermektedir. Ayrıca, kalan kabuk, bir tahılın şeklini korur (aksi takdirde genellikle termal işleme maruz kalır) ve ona hoş bir fındık tadı verir. Kırmızı pirinç, bol miktarda B vitamini içerir. Bu sayede kırmızı...
Fransa, Furiani
...İçindekiler Fındık %49.44, şeker, feuilletine %6.10 (buğday unu, süt proteini, tuz, arpa unu ve malt, kabartma tozu, E500ii), sütlü çikolata (yağsız kakao tozu, yağsız süt tozu, emülsifiye edici: soya lesitini). Referans: NUTLTFEU...
İtalya, Trecastagni
...NuttyPlus Kabuklu Bademler lif ve protein açısından zengindir. Soyulmuş Bademlerin aksine, Kabuklu Bademler, flavonoid açısından zengin olan kabuklarını (kabuk değil) korur. Hafif bir lezzete sahiptirler ve hem tatlı hem de tuzlu birçok yemeğin hazırlanmasında, ayrıca lezzetli diyet atıştırmalıkları için kullanılabilir! NuttyPlus Kabuklu Bademler %100 Sicilian kabuklu bademlerden oluşmaktadır. *Diğer kabuklu kuru yemişlerin izlerini içerebilir (fındık, antep fıstığı, ceviz, çam fıstığı, kaju).
İtalya, Carbognano
...Fındık unu elde etmek için, fındık tanesi ile aynı süreci takip ediyoruz, ancak bu durumda ürün daha ince bir kıvam için daha fazla doğranıyor. 1 mm'den daha küçük ince doğranmış fındık her zaman un olarak kabul edilir. Fındık ununun birçok uygulaması vardır ve bir malzeme olarak yiyeceklere zengin, tatlı, fındıksı bir lezzet ve yoğun bir doku kazandırır; birçok insan bunu sever.
İtalya, Vairano Scalo
...FINDIK UNU, FINDIKIN ÖĞÜTÜLMESİ VE TOZ HALİNE GETİRİLMESİYLE ELDE EDİLİR. (0/2-1/2 mm) ŞEKERLEME SANAYİ VE FIRIN SANAYİİNDE DESSERTLER, PASTALAR, KURABİYELER VE BENZERLERİNİN ÜRETİMİNDE MALZEME OLARAK KULLANILIR.
Fransa, Objat
...İçindekiler: %71 koyu çikolata, AB dışı köken (kakao, şeker kamışı, kakao yağı), %11.02 fındık, %3.75 yaban mersini (yaban mersini, pirinç unu). 100g için besin değerleri: Enerji 2266Kj, 546Kcal, yağ 44g, doymuş yağ asitleri 23g, karbonhidrat 29g, şeker 25g, protein 8.5g, tuz 0g.
Fransa, Olivet
...Referans 9990000017416 İçindekiler: Tahıl flakeleri* (yulaf*, buğday*, arpa*, çavdar*), meyveler* %31 (fındık*, kuru üzüm* %7 [kuru üzüm*, ayçiçek yağı*], incir* %7 [incir*, pirinç unu*], elma* %4, kuru erik* %3 [kuru erik*, pirinç unu*], kayısı* %2 [kayısı*, pirinç unu*]), tahıl puffları* (pirinç*, buğday*, yulaf*, arpa*, dehidratize arpa maltı şurubu*). * Organik Tarım'dan elde edilen bileşenler.
Fransa, Sault
...tüm cilt tipleri için İçindekiler: Su, Zeytinyağı* ve Sodyum Kokoat* sabunlaştırılmış, gliserin*, Guar unu*, Fındık yağı, Lavanta* ve Lavandin* esansiyel yağı. INCI: AQUA, POTASSIUM OLIVATE**, POTASSIUM COCOATE**, GLYCERIN**, CORYLUS AVELLANA SEED OIL*, LAVANDULA HYBRIDA ABRIALIS HERB OIL*, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA GUM*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA HERB OIL*, LINALOL**, LIMONENE** *Organik Tarım'dan elde edilmiştir. Hacim: 200 ml'lik şişe...
...Buğday unu, Tereyağı, Şeker, Tavuk yumurtası, Kakao (6%), Fındık (2%), Fleur de sel (1%), Tuz Formatlar: 180g & 100g...
Fransa, Saint Ignat
... için de eklenmektedir (daha iyi nükleasyon, şekil kontrolü, kırılma oranının azaltılması...). Mısır filizleri Nutricorn, özel bir Clean Label hidrotermal işlemle kavrulmuş mısır filizidir. "Fındık" tadı ve özel granül boyutu, onu birçok uygulamada kuruyemişlerin yerini almak için ideal bir malzeme haline getirir; örneğin, tahıl barları, müsli gibi... Bebek Maması için Mısır Unları...
Fransa, Malataverne
...Susam, keten tohumu ve haşhaş tohumu ile üçgen şeklinde hamur işi. Fırında tepside hafifçe ısıtıldığında daha da lezzetli olur. İçindekiler: buğday unu, %29,63 tereyağı, modifiye mısır nişastası, %4,15 susam tohumu, %4,15 siyah susam tohumu, tuz, %2,02 haşhaş tohumu, doğal aroma (süt dahil), karabiber, süt proteinleri, dekstroz. Soya, fındık, badem, yumurta izleri içerebilir.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Üzüm Churchkhela (Chuch-Hela) Fındıklı - MAGGIO - 80 g, vakumlu ambalaj - İnanılmaz lezzetli: meyve suyu ve kuruyemişlerle yapılan doğu tatlısı Churchkhela (Chuch-Hela). Malzemeler: Üzüm suyu, fındık, şeker, en yüksek kalitede buğday unu. Besin değeri 100 g için: Protein 6 g, Yağ 16 g, Karbonhidrat 59 g. Enerji değeri: 396 kcal / 1658 kJ. Vakumlu ambalaj. Doğrudan güneş ışığından koruyun. Net ağırlık::80g Son kullanma tarihi::+15 °C ile +21 °C arasında saklandığında en az 180 gün dayanıklıdır.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...kakao yağı, SÜT tozu, kakao çekirdekleri, emülgatör soya lesitini, vanilya), badem, susam pralin (susam, şeker, emülgatör soya lesitini, vanilya), BADEM, kakao yağı, FINDIK, beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, SÜT tozu, emülgatör soya lesitini, vanilya özü), toz şeker, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt şekeri, süt proteinleri, tuz, malt özü (arpa), kabartma tozu sodyum bikarbonat), KREM, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu). Net Ağırlık: 250g Saklama Koşulları: Işıktan ve nemden koruyun. Boyutlar (UxlxY cm): 8x8x8...
Fransa, Talant
... tabanları hazırlamak için idealdir (pralin, gianduja, kaplama çikolata, antep fıstığı ezmesi, fındık ezmesi gibi malzemelerle karıştırıldığında). İki yaprak gitar kağıdı veya silikon mat arasında merdane ile açın, paslanmaz çelik kurabiye kalıpları veya bıçaklar kullanarak kesin. Ambalaj: 300g Şef ipuçları: Pırıltılı dantel krebinizi su geçirmez hale getirmek için, erimiş kakao yağı ile %5 oranında karıştırın. Referans: D200523 Stokta: 11 Ürün Boyutlar: 300 Gr...
ufs.country_names.RU, Moscow
... lesitini, doğal aroma), mısır ampulleri, çekirdek, makademya çekirdeği, kaju, ezilmiş kavrulmuş pirinç unu, diyet lifleri, mısır havalandırması (tahıllar), antioksidanlar (askorbik asit, karışık tokoferoller), karanfil (toz), acerola*, vanilya özü. * Acerola, doğal bir C vitamini kaynağıdır.
İspanya, Canet De Mar
... malzemenin özel özelliklerini koruyan ve benzersiz bir kaliteye sahip yumuşak ve süngerimsi bir hamur elde edilir. Nola Krema Tatları: Fıstık - Bitter çikolata, portakal & zencefil - kakao ve fındık Panettone Tatları: Çikolata & armut - Beyaz çikolata & limon - Fıstık - Elma, zencefil & tarçın - Kuru üzüm & portakal - Tiramisu - Ananas, hindistancevizi & Mango...
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: çikolata min. %58 (şeker, kakao kütlesi, kakao yağı, yağsız kakao tozu, emülgatörler: soya lesitini ve E476, vanilin aroması), şekerlenmiş çilek min. %40 (çilek, şeker, glukoz-fruktoz şurubu, sitrik asit - asit düzenleyici, pirinç unu, potasyum sorbat - koruyucu), kaplama maddesi (arabik zamk, şeker ve şurup). Kakao kütlesinin çikolata içeriği min. %54.9. Ürün alerjenler içermektedir: soya. Olası alerjen içeriği: yer fıstığı, fındık, badem, ceviz ve antep fıstığı ile süt.
Belçika, Saint-Denis-Bovesse
...Fındık yağı ve beyaz söğüt ekstresi, pirinç unu ve gül yağı ile zenginleştirilmiştir. Argan yağı son derece besleyici ve onarıcıdır. Ciltteki hidrolipidik filmi yenilemeye yardımcı olur. Fındık yağı komedojenik değildir ve sebum düzenleyici özellikleri ile bilinir. Beyaz söğüt ekstresi salisilin içerir ve astringent özelliklere sahip doğal tanenler ve polifenoller barındırır. Kullanım yöntemi...
İtalya, Bronte
...Malzemeler: Tip "O" yumuşak buğday unu, pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal ekşi maya tozu (buğday), emülgatör E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: şeker, %30 fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), %10 saf fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık) yağsız süt tozu, laktoz, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
Almanya, Niederkrüchten
... zamanda zengin preslenmiş keki de kek ve ekmek yapımında mükemmel bir şekilde kullanılabilir. Birkaç meyve ile kombinlendiğinde, müsli'nizi bir kaşık fındık unu ile zenginleştirerek besleyici ve tam bir kahvaltıya dönüştürebilirsiniz. Tipik Besin Değeri g / 100 g: Enerji 400 Protein: 41,57 Karbonhidrat: 11,9 Bunlardan Şeker 8,3 Yağ: 17 Bunlardan Doymuş Yağ Asitleri: 9,6 Lif: Sodyum 0.00017...
Türkiye, Giresun
NATÜREL İÇ FINDIK, BEYAZLATILMIŞ İÇ FINDIK, KAVRULMUŞ İÇ FINDIK, KAVRULMUŞ ZARLI İÇ FINDIK, KAVRULMUŞ KIYILMIŞ FINDIK, BEYAZLATILMIŞ KIYILMIŞ FINDIK, BEYAZLATILMIŞ KIRIK FINDIK, BEYAZLATILMIŞ FINDIK UNU, KAVRULMUŞ FINDIK UNU, KAKAOLU FINDIK KREMASI, SÜTLÜ FINDIK KREMASI...
Türkiye, Ankara
... ORGANİK YULAF EZMESİ ORGANİK BUĞDAY EZMESİ ORGANİK ÇAVDAR EZMESİ ORGANİK ARPA EZMESİ ORGANİK BUĞDAY RUŞEYM ORGANİK YULAF KEPEĞİ ORGANİK AŞURELİK BUĞDAY ORGANİK İRMİK ORGANİK NOHUT UNU ORGANİK KABUKLU CEVİZ ORGANİK KABUKLU FINDIK ORGANİK MISIR (patlatmalık) ORGANİK ASPİR YAĞI ORGANİK ÇÖREKOTU YAĞI ORGANİK PİRİNÇ...
Türkiye, Antalya
... VE CIG OLARAK BULUNMAKTADIR.-KECI BOYNUZU 1.SINIF BALLI KECIBOYNUZU OLARAK YER ALMAKTADIR. DIGER CAM FISTIGI-BADEM-LEBLEBI-KURU UZUM- BESNI UZUMU-KAYISI -MALATYA KAYISISI -CEVIZ ICI KABUKLU CEVIZ-FINDIK-SADE FINDIK-KAVRULMUS FINDIK -KABAK CEKIRDEGI CIG VE KAVRULMUS TUZLU KAVRULMUS OLARAK MEVCUTTUR.ISTENILEN YERLERE NUMUNE OLARAK GÖNDERILIR.
Türkiye, Ankara
...Türkiye'deki fındık üreticisi ve ihracatçısından biriyiz ve orduda fındık çeşitleri ve ambalaj fabrikamız var. 2006 yılından beri fındık pazarındayız ve ürünlerimizi Ukrain Pakistan ve Gürcistan'a ihraç ettik.   Ürünlerimiz aşağıdaki gibidir;     STOK ADI DOĞAL FINDIK DOĞAL VE KAVRULMUŞ FINDIK KAVRULMUŞ FINDIK Çifte Kavrulmuş İç Fındık TUZLU Çifte Kavrulmuş İç Fındık Piccola KAVRULMUŞ FINDIK KIYILMIŞ FINDIKLAR DOĞAL İÇ FINDIK TUZLU İÇ FINDIK KAVRULMUŞ FINDIK bombalanan FINDIK draje FINDIK KROKANT FINDIK TRUFFE FINDIK UNU FINDIK EZMESİ FINDIK KREMASI FINDIK PASTA (HAMMADDE ÇİKOLATA KREMİ)...
Ladybug Gıda organik bakliyat ve unları tedarikçisi ve ihracatçısıdır. Ürünlerimiz: organik nohut ve nohut unu, organik mercimek ve mercimek unu, organik keten tohumu ve keten tohumu unu, organik çiya tohumu, organik kinoa tohumu, organik fındık, organik kuru incir, organik kuru kayısı. Tüm ürünlerimiz doğa dostu ve sürdürülebilir üretim uygun şekilde üretilmiş ve EU ve USDA organik sertifikalarına sahiptir.
İtalya, Paderno F.c. (bs)
...R.D.F kurutucusu, C.D.R. kurutucusu, Çamur kurutucusu, Atık kil kurutucusu, atık su kurutucusu GIDA SANAYİ: Kuruyemiş kızartıcı, Kestane kızartıcı, Fındık kurutucusu, Badem kurutucusu, Yer fıstığı kızartıcı, Galeta unu kurutucusu, Kabak çekirdeği kurutucusu, Çay kurutucusu, Tahıl presleme kurutucusu. AGRO-SANAYİ: Talaş - yonga kurutucusu, Tıbbi bitkiler kurutucusu, Deri atıkları kurutucusu, Küp...
İtalya, Grosseto
Şirketimiz, yıllardır dünyanın çeşitli yerlerinden birinci sınıf safran ithalatı yapmaktadır. Bu özel sektörde edindiğimiz deneyim sayesinde, mükemmel kalite standartlarına sahip bir ürünü çok rekabetçi bir fiyatla pazarlayabiliyoruz. www.prodottilacontessa.it Ayrıca, dünyanın en iyi üreticilerinden doğrudan kuru meyve ithal ediyoruz: ceviz, çam fıstığı, kabuklu badem, soyulmuş badem, badem unu, kabuklu ve kabuksuz fındık ve antep fıstığı. Bu ürünleri hem dökme hem de ambalajlı olarak, özel etiketli olarak da temin edebilme kapasitesine sahibiz.
Bulgaristan, Dulovo
...kavrulmuş kabak çekirdekleri, kavrulmuş yer fıstığı, kavrulmuş badem, kavrulmuş kaju, kavrulmuş antep fıstığı, kavrulmuş fındık vb.) - Toplam ortalama yıllık cirosunun %70'ini oluşturmaktadır. - Tarım ürünleri ticareti - ithalat - ihracat %20 oranında - Tarımsal üretim - ayçiçeği tohumları, kabak tohumları, buğday, arpa, şirketin toplam ortalama yıllık cirosunun %10'unu oluşturmaktadır. Tohumlar ve kuruyemişler için güvenilir ortağınız!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play