İtalya, Reggio Emilia
...Süt türevleri arasında birçok ürün tipi sunuyoruz; bazıları tereyağı, mascarpone, krema ve yoğurt gibi ham maddelerin toz haline getirilmesiyle elde edilirken, diğerleri tereyağı üretiminde oluşan yan ürün olan ayran gibi teknolojik süreçlerin ara aşamalarından elde edilmektedir. Peynir yapım sürecinin kalıntısı olan süt suyu, sprey, anlık, permeat ve demineralize çeşitlerinde mevcuttur. Bu...
Fransa, Paris
...Biyolojik Nilüfer Özütü: cildi güzelleştirir, nemlendirir ve gözenekleri sıkılaştırır. Biyolojik Bamboo Özütü: içerdiği flavonoidler, cildi dış etkenlerden detoksifiye eder ve korur. Biyolojik Pirinç Tozu: fazla yağı emer, yumuşak bir dokunuş sağlar. Biyolojik Soya Yağı: besleyici olup, cildi beslemek ve yumuşatmak için bitkisel yağlarda nadir bulunan esansiyel yağ asitleri (alfa-linolenik asit) açısından zengindir. Ayrıca, antioksidan özelliklere sahip E vitamini de sağlar.
Fransa, Talant
...Tüm pastalarınıza renk katın bu Su Bazlı Yeşil Bahçe Toz Gıda Boyası ile. Spring Color serisindeki Beyaz Işık boyası, şeker, şekerlemeler, makaronlar, krema, pastalar gibi ürünleri renklendirmek için idealdir. Küçük ambalaj, küçük üretimler veya ev kullanımı için oldukça pratiktir. Bu gıda boyaları, renkli bir doğum günü pastası, bir gökkuşağı pastası yapmak veya kurabiyeleri süslemek için...
İtalya, Acerra
...GLUTENSİZ fındık kreması, kahvenize, tatlılarınıza, yoğurdunuza ve dondurmanıza lezzet katmak ve süslemek için idealdir. Kullanmadan önce çalkalayın. İÇİNDEKİLER: şeker, bitkisel yağ (ayçiçeği, palmiye), fındık (%8), yağsız süt tozu, %10-12 kakao yağı içeren kakao, laktoz, emülgatör: soya lesitini, aroma, doğal vanilya aroması, antioksidan: biberiye ekstresi. Diğer kabuklu yemişlerin izlerini içerebilir.
Macaristan, Celldömölk
...Anlık Tam Kremalı Süt Tozu Nem: %2.5 maksimum Laktoz: %36.0 minimum Yağ: %26.0 minimum Protein: %24.0 minimum Kül: %7.0 maksimum Çözünürlük İndeksi: 1.0 maksimum Titratable Asidite: 0.15 maksimum Renk: Krema/Beyaz Tat: Hoş Standart Plaka Sayısı: 50000 cfu/g maksimum Koliformlar: 10 cfu/g maksimum Staphylococcus: 10 cfu/g maksimum Salmonella: Negatif E. Coli: 10 cfu/g maksimum S. Aureus: 10 cfu/g maksimum Mayalar ve Küfler: 250 cfu/g maksimum Tortul Disk: (/25g) Disk 2 maksimum Protein: > %24 Nem: > %5 Yağ: > %26 Kül: < %6.5...
Bulgaristan, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... yerde saklayın.","Ingredients":"Buğday unu, glikoz - fruktoz şurubu, beyaz krema %25 (şeker, hidrojenize bitkisel yağlar (pamuk tohumu yağı, palmiye yağı), toz peynir altı suyu, laktoz, emülgatör: soya lesitini, aromalar), kakao glazürü (şeker, rafine hidrojenize palmiye, kakao tozu %8 (10-12% yağ), kuru peynir altı suyu, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilya, tuz), rafine ayçiçek yağı, aydınlatıcılar: sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat.","Shelf Life":"6 ay"}...
...Spreylenmiş yağsız süt tozu Peynir altı suyu tozu Lor tozu Krema tozu %42 Spreylenmiş tam yağlı süt tozu %26...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Karamelize edilmiş badem ve siyah nougat tadı eklediğimiz bal bazlı krema. İçindekiler: Lavanta balı (26,75%), TEREYAĞI, glikoz şurubu, şeker, tam yağlı süt tozu, BADEM, SOYA lesitini.
...Bu doğal aroma içeren tatlandırıcı, 2 bileşenli sistemde (süper dondurma bazından ve tatlandırıcıdan oluşan) süper dondurma karışımının hazırlanmasında tat veren bileşen olarak kullanılır. Malzemeler Şeker, sprey az yağlı süt tozu, sprey tatlandırıcı peynir altı suyu tozu, asidik madde limon asidi, pancar suyu hazırlığı (maltodekstrin, pancar konsantresi, renk verici kap yasemin ekstresi...
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Matte hamur tozu veya polen (kuru gıda boyası) Velvet KREDA, tatlıların ve diğer hamur işlerinin bazı kısımlarını renklendirmek için kullanılır. Önemli unsurları ifade edebilir, konturları vurgulayabilir veya bazı detayları belirginleştirebilir. Krema, çikolata veya badem ezmesinden yapılmış çiçekler veya çiçek yapraklarınızı daha gerçekçi görünmesini sağlar. Velvet tozunu (polen) nasıl...
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Zencefilli el yapımı süslenmiş kurabiyeler Araba & Helikopterler. Koleksiyon "ÇOCUK" - İçindekiler: un, şeker, bal, tereyağı (pastörize krema, tuz), protein şurubu (şeker, kurutulmuş yumurta akı, doğal gıda boyaları [beta-karoten, safran çiçeği özü, klorofil, paprika özü, karamel, mavi spirulina özü, karmen], pastörize bütün yumurta, kabartıcı (sodyum bikarbonat, sodyum bisülfit, mısır nişastası), kakao tozu, ezilmiş zencefil, tarçın, vanilin (doğal aroma), sorbik asit (koruyucu). boyut:: 7.87 x 5.98 x 5.08 inç Net: :100...
Almanya, Lüdenscheid
...Malzemeler: Frenk soğanı, biber, deniz tuzu, şeker, mısır nişastası, sarımsak, kekik, oregano, aroma (içerir: KEREVİZ, ARPA, BUĞDAY), soğan, HARDAL TOZU, ayçiçek yağı, zerdeçal Kullanım: Yaklaşık 2 tatlı kaşığı 125 g crème fraîche, ekşi krema, yoğurt, lor peyniri için Şimdi "Dipp Provence %18 Tuzlu" ürünümüzü tanıtım aracı veya hediye olarak kullanın. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz) Ürünlerimizi özel etiketli, büyük paketlerde ve toptan satıcılar için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
...Santrifüj eleği, tambur şeklinde bir eleme yapısına sahiptir. Malzemeler, yüksek hızda dönen fan kanatları tarafından siklonik ekranın içinden zorlanarak geçirilir. İstenilen parçacık boyutlarına sahip malzemeler ekranın içinden geçerek toplama kanalı içinde toplanır. Daha büyük boyutlu parçacıklar, optimum eleme etkisini sağlamak için boşaltma kanalı aracılığıyla dışarı atılır. Santrifüj ekranın birçok avantajı arasında küçük kurulum alanı, bakım kolaylığı ve sessiz çalışma yer alır. Santrifüj eleği, şeker, krema veya yüksek yağlı kakao tozu gibi kolayca aglomere olabilen malzemeler için uygundur.
Fransa, Paris
... tarçın ile tatlandırılır ve çok az şeker eklenir, böylece tozun hoş ekşi tadı korunur. Ayrıca, fıstık ezmesi, süt ve darı ile karıştırılarak, özellikle Paskalya bayramlarında her zaman hazırlanan yoğun bir tatlı olan Senegal Ngalakh'ı yapmak için kullanılır. Afrika'nın birçok ülkesinde kullanılan baobab tozunun bağlayıcı, koyulaştırıcı ve asidik özellikleri vardır; sos, tahıllar (darı, mısır, sorgum, fonyo...), krema hazırlıklarında yer alır.
Hollanda, Rotterdam
...Süt Tozu Tatlandırılmış Krema, bitkisel yağ / yağ ile şeker, süt bileşenleri veya içeceklerin tatlandırılması ve beyazlatılması için diğer gıdaların birleştirilmesiyle elde edilen pastörize bir üründür. İçindekiler: Şeker, Filtrelenmiş Su, Süt Katıları, Rafine Palm Yağı, Maltodekstrin ve Gıda Koşullayıcıları.
Fransa, Malataverne
...Malzemeler Hamur Malzemeleri: un, irmik, yumurta (%11,2 bitmiş üründe), su. İç Harcı Malzemeleri: galeta unu (un, su, tuz), ricotta (%7,5 bitmiş üründe) (süt suyu, krema), palmiye yağı, süt tozu, palmiye yağı, patates nişastası, süt suyu, ıspanak (%2 bitmiş üründe), peynir (süt, tuz, peynir mayası, koruyucu yumurta lizozimi), tuz, ayçiçek yağı, aroma baharatlar, sarımsak ve koruyucu sorbik asit...
Ukrayna, Vishnevoye
...Yüksek kaliteli ve rekabetçi fiyatlarla, süt protein konsantresi (MPC), yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, pastörize dondurulmuş krema, MPC, kalsiyum kazeinat, sodyum kazeinat gibi ham maddeleri temin edebiliriz. Detaylar için lütfen web sitemizi ziyaret edin.
Eşleşen ürünler
Süt Hammaddeleri
Süt Hammaddeleri
Avusturya, Gerasdorf
...Tam yağlı süt çikolatası (şeker; kakao yağı; tam yağlı süt tozu; kakao kitlesi; emülgatör: soya lesitini; doğal vanilya aroması); beyaz çikolata (şeker; kakao yağı; tam yağlı süt tozu; emülgatör: soya lesitini; doğal vanilya aroması); krema; süt çikolatası ile karamel (şeker; kakao yağı; tam yağlı süt tozu; yağsız süt tozu; karamel şekeri; emülgatör: soya lesitini; paprika ekstresi; doğal vanilya...
Fransa, Objat
...İçindekiler: AB dışı kökenli şeker, un, %16.84 ceviz, %15.79 karamel parçaları (şeker, glikoz, krema, süt tozu, tuz, dekstroz, aroma), yumurta akı, %2.11 deniz tuzu. 100g için besin değerleri: Enerji 1634Kj, 388Kcal, yağ 11g, doymuş yağ asitleri 1.1g, karbonhidrat 67g, şeker 56g, protein 5.2g, tuz 0.07g.
...Lumea Colours'un gıda boyası tozu, aşağıdakileri renklendirmek için idealdir: marzipan fondan, şeker hamuru, çırpılmış krema tereyağı kreması ve birçok diğer yenilebilir ürün. Pastacılık ve şeker sanatı için profesyonel kullanımda 25'ten fazla ton. Yağda çözünebilen boyalar olduğundan, yağlarda çok iyi çözünür. Bir fırça yardımıyla, fondan, şeker ve çiçek süslemeleri, kraliyet şeker hamuru gibi...
Almanya, Hamburg
...Kategori: Akdeniz Baharat Karışımları Salatanıza taç koyar: sirke ve yağ ile harika vinaigrette'lerde ve yoğurt, krema veya ekşi krema bazlı kremalı soslar ve dip soslar için de oldukça uygundur. İçindekiler: Yeşil biber, portakal kabuğu, limon myrtlesi, anason, schisandra meyveleri, yenibahar, hibisküs tozu, tarçın (Kanehl), acı biber, maydanoz Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 27 g beyaz teneke kutuda...
Fransa, Tourcoing
... haline başarıyla dönüştürdü; bu karışım, Hurma Meyvesi'nde gömülü tam besin değerini koruyarak oldukça kabul edilebilir bir tat sunmaktadır. Hurma tozu, yüksek kaliteli kahve çekirdekleri, en iyi bitkisel krema ve iyi ayarlanmış oranlarda daha az şeker ile karıştırılarak zengin ve güçlü bir aroma, özel bir tat ve üstün bir etki vaat etmektedir. 18 gm: Poşet...
Polonya, Wrocław
...(glikoz şurubu, invert şeker şurubu, karamelize şeker, etil alkol, su, toz kahve ekstresi %2, nişasta, doğal aroma), fındık dolgusu %13: beyaz çikolata %59 (şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), fındık (%4), renkler (titanyum dioksit, tetrazin, parlak mavi, demir oksit, koşinil, potasyum alüminyum silikat). Set: Folklor...
İtalya, Bronte
...İçindekiler: şeker, %40 antep fıstığı ezmesi (kavrulmuş ve rafine edilmiş antep fıstıkları, klorofil E141, kurkumin E 100), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin).
Fransa, Furiani
...İÇERİK Sütlü çikolata %33.6 (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), canistrelli (buğday unu, beyaz şarap, alkol, ayçiçeği yağı, tuz), feuilletine (buğday unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt proteini, tuz, arpa malt unu, kabartma tozu: E500II), kuru meyveler (badem, fındık), glikoz şurubu, narenciye, sorbitol, passion fruit, çay (rooibos, nepita, rezene, nane), rom, badem ezmesi, UHT krema, gluten, doğal renklendiriciler. Referans: EC240LAIT...
İspanya, Barcelona
... bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Barcelona'dan İspanya, Avrupa ve Asya'nın bazı bölgelerine hızlı ve etkili bir dağıtım sistemi ile gönderim yapıyoruz. Ürün ve türev çeşitleri: Kakao çekirdekleri, Kakao nibleri, Kakao hamuru, Kakao tozu, Kakao yağı, Çikolata kaplamaları Seçilen kökenler: Venezuela, Madagaskar, Ekvador, Gana, diğer kökenler Toptan satış, perakende mağazalar ve bireysel müşterilere satış. Tüm ürünlerimiz mağazamızda mevcuttur https://cacaovenezueladelta.
Bu arama terimi için popüler ülkeler