ufs.country_names.RU, Moscow
... kremalı mantar veya peynir-mantar sosu ile pişirilen makarna, sadece aromatik değil, aynı zamanda alışılmadık derecede doyurucudur. Gerçekten de, besin değerleri açısından mantarlar, ete eşdeğerdir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Baharatlı mantar 100 gr üzerindeki besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 42 Yağlar (g / 100g)… 9,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 1,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 260...
Fransa, Paris
İtalya, Bronte
...İçindekiler: şeker, bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palmiye çekirdeği), yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, tarçın tozu %1, tarçın aroması, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin).
...Dozajda hassas, uygulamada esnek. Modüler yapı, 32 dozaj ünitesine kadar. Sıvı ve kremalı ürünler için çok yönlü kullanım. Örnekler: Doğal yoğurt, meyveli yoğurt, lor peyniri, eritme peyniri, pişirme peyniri, taze peynir, süzme peynir, bal, reçel, tereyağı, margarin, börek, yarım yağlı ürünler, mayonez, ketçap vb.
İtalya, Ripalimosani
... çıkarıcıları - ARICILIK HATTI: polen temizleme makineleri, kremalı bal üretim makineleri, bal işleme için çok amaçlı tesis - KESTANE HATTI: kestanelerin yıkanması, ısıl işlem, pastörizasyonu; kuru ve taze kestanelerin kabuklarının soyulması - TRÜF HATTI: trüfün yıkanması, pişirilmesi ve sterilizasyonu için tesisler - SÜT VE PEYNİR HATTI: mini peynir fabrikaları, peynir kurutma makineleri...
Belçika, Izegem
... sebzeler (Hazır yemek denilince, elbette hazır sebzeler akla gelir), Çiğ sebzeler, Soğuk tabaklar, İtalyan ve İspanyol et lezzetleri, Peynir (Peynir tabakları, raclette, sert, yarı sert, yumuşak, mavi, taze, keçi veya light peynirler). Ayrıca soslar, yağlar ve baharatlar, tapas ve mezeler, makarna, sandviçler ve sürpriz ekmekler, içecekler, kahve ve şeker, ekmek, reçeller ve çikolatalar, bisküviler, şekersiz ürünler, süt ve yoğurt, kuruyemişler, incirler, hurmalar, şekerlemeler ve nihayetinde çeşitli ürünler.
Belçika, Zemst
... ince çekilmiş patéler, kaba çekilmiş patéler. • Peynir ve süt ürünleri: Belçika peynir çeşitleri, yabancı peynir çeşitleri, süt ve krema, yumurta ve türevleri, yoğurt ve puding. • Gurme: hazırlanmış yemekler, taze makarnalar, ısıtılabilir gurme soslar, önceden pişirilmiş et ve kümes hayvanları. • Salatalar ve soslar: sürme salatalar, yemek salataları, mayonezler ve türevleri, soslar...
Fransa, Aubigny Aux Kaisnes
... Labneh topları gibi geniş bir peynir özel ürün yelpazesi üretmektedir. Thiérache bölgesinden, doğal ortamda beslenen ve yetiştirilen ineklerin sağladığı yüksek kaliteli süt, peynirlerimize daha rafine bir tat katmaktadır.
Belçika, Vellereille-Les-Brayeux
...Sodebs şirketi, Vellereille-les-Brayeux (Estinnes) bölgesinde el yapımı ürünlerin dağıtımını yapan bir firmadır. Ünlü Bonne-Espérance Manastırı'nın içinde yer almaktadır ve bu manastır, Belçika'daki üç manastırdan birine ev sahipliği yapmaktadır. Hizmetleri, yerel çiftliklerden gelen lezzetli ürünleri keşfetmek isteyen herkese yöneliktir: köy ekmekleri, kremalı peynirler, çiftlik pâté'leri...
Fransa, Les Aldudes
...PIERRE OTEIZA şirketi yerel gıda ürünleri üretmektedir. Jambon, ventrek, magret, sosis, chorizo, garbura, kremalı çorbalar, foie gras, rilletler, pâté, konserve et, cassoulet, peynir ve şarap sunuyoruz. Ürünlerimizi Fransa'da ve yurtdışında dağıtıyoruz.
...Yıllardır (dördüncü nesildeyiz) Agliana ve Quarrata arasında yer alan Ferruccia'da, muhteşem Pistoia ilinde, en iyi süt el ile işlenmekte ve eşsiz bir peynir ile yumuşak ve kremalı bir ricotta'ya dönüştürülmektedir. PRO - LAT Peynir Fabrikası'nın sırrı, her zaman tarım dünyasının mirası olan geleneksel yöntemlerle çalışmaktır; bu da ürünlerini basit ve doğal hale getirir. Mükemmel ve lezzetli bir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play