Slovenya, Ljubljana
...Şarap üreticisi: Korenika & Moškon. Bölge: İstriya, Slovenya. Alk.: %14,5 vol. Tatlılık: Kuru. Yıl: 2013. Hacim: 750 ml. Üzüm çeşidi: Malvasia. Şarap yapımı: 25 gün kabuklarda (macerasyon), presleme olmadan. Fermantasyon: inox (paslanmaz çelik), yerel mayalar. Malolaktik fermantasyon yerel bakterilerle. Olgunlaşma: 12 ay maya ile meşe fıçılarda, toplamda fıçılarda 54 ay. Filtre edilmemiş...
...Tül içinde paketlenmiş Malzemeler: Yumuşak buğday unu tip '0' – Tereyağı – Kuru üzüm – Badem – Taze yumurta (yumurta sarısı) – Şeker – Bal – Tuz – Maya – Aromalar – Badem ezmesi ile dolgu.
Fransa, Montpellier
... belirli uygulamalara optimal şekilde uyum sağlamasına olanak tanır. Uygulama örnekleri: - baharatlar - gıdalar - maya hücreleri - kül - kömür - çimento klinkeri - kok - ilaçlar - kakao çekirdekleri - bitki parçaları - kuruyemişler - kimyasallar - farmasötikler - cüruflar - tuzlar - yağlı tohumlar - silikatlar - topraklar - homeopatik maddeler - karolar Uygulama alanı: Kırma, karıştırma, ovma - kuru...
...Düzenli analizler ve ürünlerin üreticiye kadar kesintisiz izlenebilirliği sayesinde size en yüksek düzeyde yem güvenliği garanti edebiliriz. QS sertifikalı yem ürünleri sunuyoruz (QS-ID: 4048473524360) ve bu ürünler için GMP+ tedarik yetkisine sahibiz (Kayıt numarası: QS000479). Ürünlerimizi denemekten çekinmeyin! Ürün yelpazesi: • Nane • Psyllium tohum kabukları • Kuru maya • Soya ürünleri...
Fransa, Guenange
...şerbetçi otu, maya, CBD ekstresi, CBD izolatı. Alkol Oranı: %6 - THC Oranı: %0 18 yaş altı kişiler için yasaktır, serin ve kuru bir yerde saklayın. Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır, ölçülü tüketilmelidir. Sayilar: 1, 4, 6, 12...
Fransa, Dammartin En Goele
... ve temiz olana kadar ovalayın. Durulamayın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Alev veya kıvılcım kaynaklarından uzak tutun. Gözlerle temastan kaçının. Yutulması durumunda bir doktora veya zehir kontrol merkezine başvurun. Artıkları kanalizasyona veya su yollarına atmayın. İÇERİK: ALKOL DENAT, SU, GLİSERİN, KARBOMER, PROPYLEN GLİKOL, PARFÜM, TRIETANOLAMİN, GLİSERİN, TRİKLOSAN, SİTRAL, LİMONEN, GERANYOL. 500ml'lik şişe Referans: G-HA-0500 Biyosit ürün etkisi: Bakterisit EN 1040 - EN1276 - EN 1500 - EN 13727, Maya öldürücü EN 1275, Virüs öldürücü EN 14476...
Romanya, Focsani
..."Feed brewer's yeast" 20kg, hayvan yemleri için tasarlanmış yüksek kaliteli bir üründür. Bu maya, %45 protein içeriği ile proteinler, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. "Brewer's yeast", bağırsak florasını dengelemeye yardımcı olur, sindirimi iyileştirir ve hayvanların bağışıklık sistemini destekler. Hayvan yemlerinde kullanımı, genel sağlık iyileşmesine ve üretken performansın artmasına katkıda bulunur. Hayvanlarının optimal beslenmesini sağlamak isteyen çiftçiler için vazgeçilmez bir bileşendir.
Hollanda, Amsterdam
...Kuru hindistancevizi, hindistancevizinin beyaz etinden, diğer bir deyişle kopradan yapılır. Koprayı kurutmak (dehidrate etmek) için önce ince parçalara ezilir ve ardından sıcak hava tünelinde kurutulur. Kurutma işleminden sonra, daha da ince, orta veya büyük boy parçalar halinde ezilebilir. Kuru hindistancevizi, tam yağlı (yüksek yağ) veya azaltılmış yağlı (düşük yağ) çeşitler olarak kategorize edilebilir. Genellikle, yüksek yağlı kuru hindistancevizi en az %60 yağ içerir.
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...İçindekiler (malzemeler); %48 erimiş peynir (süt) (yüzde 45 süt tozu, orijinal rennet [peynir (süt), %29 camembert (süt), su, tereyağı (süt), eriyen tuz proteinleri (E452, E331), nişasta, tuz], un (buğday, maltlanmış arpa), su, kanola yağı, tuz, kabartma maddeleri (E450, E500), ayçiçeği yağı, sirke, maya, emülsifiye edici maddeler (E471 (kanola), E322) kampanyalardan, kuru maydanoz hazırlığı; fritöz; 2’30 dakika 175°C’de kızartın, fazla pişirmeyin. Ürünleri, altın rengi alana kadar kızartın veya pişirin.
... (ambalaj: 10kg, 20kg'lık torbalar veya toplam net 10kg içeren 20 torba 500gr'lık paketler), ya da toplam net 10kg içeren 100 torba 100gr'lık paketler. Kuru maya ile ilgili: 500gr'lık ambalaj, her kartonda toplam 10kg.
... el değmeden kurutma makinasına konarak kurutulmaktadır makina tek tefer flato olarak 1500 kg , Cennet hurması 9500 kg ürün alma kapasitesi bulunmaktadır Hiç bir katkı maddesi kullanmadan teknolojinin geleneksel hali ile doğal ve organik kuru meyve-sebze üretimi gerçekleştiriyoruz. NZS Kurutma tesisinde kullanılan sistemimizde güneş yok, açık hava yok, böylelikle toz yok, mikrop yok, maya ve küf yok, aflatoksin yok. Tarım bakanlığında üretici sertifikaları alınmıştır...
... atılabilir. Patent başvurusu aşamasındaki kuru sis makineleri ve sisleme cihazlarımız, havada ve yüzeyde bulunan tüm patojenlerin %99.9999'unu öldürmek için özel olarak tasarlanmıştır. Mikroskobik sis parçacıkları sağladığımız için, en ulaşılması zor alanlara bile ulaşabiliriz. Sis, 30 saniyeden daha kısa bir sürede 6 log azaltma gösterdiği klinik olarak test edilmiştir. Otomatik kesme özelliğine sahip...
Almanya, Ergoldsbach
... • Tuz blokları • Yem koruma ve stabilizasyonu • Invaso Mineral Yem Boğalar için - Besi boğaları için mineral yem - Sodyum bikarbonat içeren besi boğaları için mineral yem - Canlı maya Levucell SC 20 ile yüksek kaliteli mineral yem - İnekler, genç sığırlar ve boğalar için mineral tuz blokları • Invaso Mineral Yem Domuzlar için • Yavru domuzlar için mineral yem, başlangıç yemi ve tamamlayıcı yem • Üreme dişileri için mineral yem • Besi domuzları için mineral yem • N ve P azaltılmış domuz besisi için mineral yem • Yem koruma, yem asitleri Yatak tozu ve dezenfektan.
Romanya, Targoviste
...sıkı hijyen koşulları altında. İşleme/ambalaj hattında, GDO'suz, glütensiz, süt ürünleri, hayvansal ürünler, maya, soya ve boyalar, aromalar, katkı maddeleri, koruyucular, yapay emülsifikatörler olmadan çalışıyoruz. Üretim birimi ve depo, AB Organik Sertifikasına ve GMP sertifikasına sahiptir.
Belçika, Gent
Algist Bruggeman, hem geleneksel hem de endüstriyel fırınlar için, hem de bireysel evde ekmek yapanlar için maya üretmektedir. Maya, taze, sıvı veya kuru formda satılmaktadır. Biz, Gent kanal bölgesinde bulunan bir Belçika şirketiyiz. Algist Bruggeman, 1949 yılında kurulduğundan beri, maya üretiminde önde gelen bir üretici haline gelmiştir. Yıllara dayanan deneyimimiz sayesinde güçlü bir ürün...
Çek Cumhuriyeti, Opava
... şarabı üretim hatları. Ekipman: Bira evleri, bira veya elma şarabı üretimi için tanklar, fermente tankları, CIP, malt değirmenleri, su tankları, soğutma ekipmanları, şişeleme ekipmanları, fıçı doldurucular, fıçı yıkayıcılar, maya depolama tankları, bira filtreleri, kuru şerbetleme ekipmanları, meyve eziciler, meyve presleri, meyve işleme ekipmanları, bira fabrikaları ve elma şarabı evleri için hizmetler.
İspanya, Canet De Mar
... olgunlaşması için ideal sıcaklık ve nem koşullarında saklanmaktadır. Panetones Fiko'dan bahsedersek, bu, İtalya'nın sanatsal başkenti Roma'da başlayan bir aile geleneği hikayesidir. Fiorelli ailesi, un, şeker, maya ile oynayarak ve hamura büyük bir tutku ile büyümüştür. Dedelerinden pastacılığın nazik ve asil sanatını öğrenmişlerdir. Yıllar süren meslek hayatımızda, bilgi, heyecan ve azmimiz sayesinde sürekli olarak gelişmeye devam ediyoruz.
Belçika, Mol
...dondurulmuş dondurma, dondurulmuş meyve, dondurulmuş sandviçler, dondurulmuş yarı mamuller, dondurulmuş tatlılar, tüm süt ürünleri, maya, yumurta, pirinç lapası, dondurma karışımı, tüm kuru meyveler, tohumlar, kuruyemişler vb....
İtalya, Savona
...1987'den beri yeni organik diyet ve nutraceutical ürünlerin yaratımı ve geliştirilmesi. Şeker, glüten ve laktoz içermeyen ürünler. Spor için içecekler ve gıdalar. Şeker içermeyen organik barlar, susam, badem, fındık, kuru meyve, tohumlar ile. %100 meyveden yapılmış yumuşak barlar. Gevrek tahıl barları. Çikolatalı patlamış tahıl barları. Enerji barları. Spor barları. Maya içermeyen grissini...
İtalya, Ortona
essedielle şirketi, biyoteknolojiler, yardımcı maddeler ve genel gıda sektörüne yönelik katkı maddelerinin tasarımı, üretimi ve pazarlaması ile ilgilenmektedir. essedielle, modern şarapçılıkta faydalı bir araç olan LSA (Aktif Kuru Maya) formatında şarap üreticilerine tam bir maya yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca, mayaların metabolik ihtiyaçlarını karşılamak ve böylece düzenli ve hatasız...
Ukrayna, Zaporozhye
... mayası, insan ve hayvan beslenmesinde kullanılan çok değerli bir doğal üründür. Küçük maya hücrelerinde muazzam şifa güçleri bulunmaktadır. Kuru bira mayasının avantajları: - Metabolizmayı ve sindirimi destekler - Bağışıklık sistemini güçlendirir - Doğurganlığı artırır - Ağırlık artışını ve yem verimini artırır - Tırnak sağlığını destekler Ürünlerimiz geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir ve özel nazik üretim sürecimize tabidir. Böylece, çok yönlü ürün konseptleri için sağlıklı bir temel sunuyoruz.
... için kullanılır. Sülfür kesimlerinin yakılmasıyla gaz halindeki sülfür dioksit oluşur; bu, mikropları öldüren bir etkiye sahiptir ve maya, mantar ve bakterileri yok eder. S + 2O → SO2 Sülfür, antimikrobiyal bir etki gösterir. Hücre zarını yok eder ve mikroorganizmaların metabolizmasını engeller. Ayrıca, enzimlerin aktivitesini de inhibe eder. Sülfür kesimleri, şarapçılık, arıcılık ve seralarda kullanılmaktadır. Şarapçılıkta, boşta kalan ahşap şarap fıçılarının korunması için sülfür kesimleri kullanılır.
Birleşik Krallık, Lisburn
...dolgular, krema alternatifleri, fırın ekipmanları, kek süslemeleri, renkler ve aromalar, kuru meyveler, kuruyemişler, tohumlar ve baharatlar, yağlar, margarinler ve ayırıcı ajanlar, kabartma ajanları, geliştiriciler ve maya, tuzlu soslar ve dolgular, reçel, meyve dolguları ve tatlı soslar, tatlılar ve parlatıcılar tedarik ediyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play