Belçika, Roeselare
... kavrulur. Kahve kavurma sürecinde makineleri yönlendiren insanlar, tam tersine değil. Üretim sürecinin her aşamasında hem kelimenin tam anlamıyla hem de mecazi olarak sürecin içindeyiz. Sıkı bir şekilde seçilen çekirdekler, bileşime bağlı olarak 180 ile 220°C arasında 12 ila 14 dakika boyunca kavrulur. Bu süreçte doğru aroma elde edilene kadar sürekli kontroller yapılır. Başka bir deyişle, sonuçtan memnun kalana kadar ve size tatmanız için yeterli gördüğümüz zamana kadar. Zira biz, kahveden aldığımız keyfi sizin de almanızı istiyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play