Fransa, LANGEAIS
...Tarihsel ürün serisi, Servi Doryl tarafından dilimlenmiş peynir üretimi için geliştirilmiştir. Enjeksiyon kalıpları ve kapaklar, ince kare ızgara ve konik deliklere sahip kopolimer polipropilenden üretilmiştir. Farklı formatlar stokta bulunmaktadır: yuvarlak ve dikdörtgen modeller. PEYNİR ÇEŞİTLERİ: Tüm preslenmiş peynir çeşitleri: Reblochon, Tomme, Tilsiter, Rossiski, St.Nectaire... ÖLÇÜLER: 250 mm'ye kadar PEYNİR AĞIRLIĞI: 200 g'dan 5 kg'a kadar...
Belçika, Plombières
... özel olarak geliştirilmiştir. Yağsız süt tozu ve süt permeatı bazlı bu formülasyon, peynir üretimi için özellikle uygundur. Ayrıca, yerel sütün kazein proteini ve serum yüzdesine saygı gösterir. *Farklı yağ ve protein yüzdeleri ile karışım özelleştirmesi mevcuttur.
Belçika, Nivelles
... Organik Peynir Fabrikası, uzun bir deneyimden doğan titizlik ve tüketiciye duyulan özen ile Belçika'daki gıda dünyasında en iyi referanslardan biri ile güvenilir bir ortaklık sunmaktadır. Yaratımlarımızı keşfedin, bize yaratmamızı isteyin!
Almanya, Wildau
... filtre, istenmeyen kalıntıları ortadan kaldırmak için. Sterilize edilmiş hava basıncı transfer sistemi. Buffer çift ceketli depolama tankı, ürünü doldurma makinesine korumak ve transfer etmek için tasarlanmıştır Dönme dolum, kapama ve kapaklama makinesi, UV ışığı ile entegre sterilizasyon. Servo konveyör sistemi Talebinize bağlı olarak mevcut sertifikalar UL, CE, GMP, FDA, ASME. Talebinize bağlı olarak mevcut belgeler I.Q (Kurulum yeterliliği), O.Q (Operasyon yeterliliği), P.Q (Performans yeterliliği). Peynir: İşlenmiş Gıda: Üretim hattı...
Almanya, Hamburg
...Şeker kamışı, bilimsel olarak Saccharum officinarum olarak bilinir, Poaceae familyasından yüksek, çok yıllık bir ottur. Özellikle yüksek şeker içeriği nedeniyle yetiştirilir, bu da onu şeker ve diğer tatlandırıcıların üretimi için değerli bir tarım ürünü haline getirir. Şeker kamışının kalın, lifli bir sapı vardır ve bu sap 6 metreye kadar yükselebilir.
Fransa, La Chapelle Heulin
...Üzüm Çeşidi: Melon de Bourgogne %100 Terroir: Granit Yemek-şarap eşleşmesi: Aperatif, balık, beyaz et, peynir, keyif için.
Fransa, Thiais
...Bu çok amaçlı orta boy kettle, pastörizasyon, peynir ve yoğurt üretimi ile tüm süt işleme türleri için uygundur. Ayrıca meyve sularının pastörizasyonu, dana sütü ısıtma, balın sıvılaştırılması, bal mumu üretimi vb. için de kullanılabilir. Özellikler Maks. kapasite: 45 litre Min. kapasite: 25 litre Maks. sıcaklık: 90 °C Isıtma türü: elektrikli...
Fransa, Marseille
... Peynir tamamen doğaldır, işlenmemiş süt kullanılarak üretilir ve termal işleme tabi tutulamaz. Tek izin verilen katkı maddesi tuzdur. Parmigiano Reggiano üretimi, İtalya'nın süt üretiminin yaklaşık %18'ini ve üretim bölgelerinin yaklaşık %95'ini temsil etmektedir.
İtalya, Figline Valdarno
Antonio Matese Caldaie srl, Avrupa direktifi PED'e uygun olarak, 50'den 700 kg/saat kapasiteye sahip, lisanslı operatörsüz buhar kazanları üretmektedir. Dikey su tüplü (EKONOMİ serisi); 500'den 3000 kg/saat kapasiteye sahip, 12 bar basınçlı, yatay sarmal bobinli (AMCO serisi); 500'den 800 kg/saat kapasiteye sahip, dikey sarmal bobinli (AMCV serisi); 18 kW/saat ile 72 kW/saat arasında (AMC ELEKTRİK...
Rende (CS) merkezli olan firmamız, yüksek uzmanlığa sahip bir teknik ekip ve çeşitli mekanik atölyelerle olan ortaklıkları sayesinde, müşterileriyle iş birliği içinde yüksek otomasyon seviyesine sahip gıda sanayi makineleri ve tesisleri geliştirmekte ve gerçekleştirmektedir. Ürün yelpazemiz, tamamen özelleştirilebilir ve otomatikleştirilmiş geniş bir gıda makineleri ve tesisleri yelpazesini içerme...
Avusturya, Althofen
...FJ 100 PF çok amaçlı kazanımız, peynir ve yoğurt üretimi için 100 litrelik bir kazan. Ayrıca meyve, meyve suyu pastörizasyonu, buzağı sütü ısıtma, balın yeniden sıvı hale getirilmesi ve bal mumu üretimi için de kullanılabilir. FJ 100 PF, çeşitli sektörlerdeki müşterileri memnun etmektedir. Restoranlar, dağ evleri, oteller veya doğrudan pazarlayıcılar olsun, basitliği, kullanıcı dostu olması ve en...
Almanya, Uelzen
...Proteinlerden (proteinler) toz ürünleri üretimi, yani protein açısından zengin hayvansal (süt proteinleri, WPI, WPC, peynir altı suyu) veya bitkisel hammaddelerden (örneğin, bezelye, soya, pirinç) kas kütlesi oluşturma.
Fransa, Sète
...Bu tarifte kullanılan mozzarella, İtalyanlar ve uzmanlar tarafından en çok beğenilen mozzarellaların üretimi için en ünlü süt fabrikalarının bulunduğu BOJANO bölgesinden gelmektedir. BOJANO, yüksek kaliteli peynir üretimi ile ünlüdür ve özellikle bölgenin gıda geleneğine göre tamamen el işçiliği ile işlenmiş, pastörize inek sütü taze peynirleri olan FIOR DI LATTE (süt çiçeği) mozzarellasının...
Bulgaristan, Dobrich
...tüm yağ, lor peyniri, eritilmiş peynir dozajlama makineleri için uygun - "Pandura" Ltd. firması, yağın sıralanması, paketlenmesi, etiketlenmesi ve mühürlenmesi için bir hat geliştirmiş ve uygulamıştır. uygun olanlar için - FASA, TREPKO dozajlama 125 veya başka bir ürün için çıkan paketler...
ufs.country_names.RU, Moscow
...İntelle Karıştırma Makinesi modern, iki bileşenden oluşan bir şekil presleme makinesidir ve depozitasyon için bir rulman sistemi dişli mekanizmasına sahiptir. Fonksiyonu, Zephirler, yumuşak kurabiyeler, hafif meyve şekerlemeleri, kabarık peynir kütleleri ve ortalama viskozitedeki diğer pastacılık ürünleri ve süt ürünlerinin profesyonel bir şekilde şekillendirilmesidir. İntelle karıştırma...
Fransa, Cohade
...çiftlikte dondurma yapmak Gris France 5'ten 150 litreye kadar pastörizatörler Gris France 5'ten 150 litreye kadar pastörizatörler Gris France, dondurmacılar ve CHR işletmeleri için üretici ve dağıtıcı: Dondurma üretimi 5'ten 150 litreye kadar dondurma için bir pastörizatör yelpazesi Hava veya su ile yoğunlaştırma ve hibrit hava/su seçeneği Su banyosu ile ısıtma sistemi (üçte birini...
Biz, 62 yılı aşkın deneyime sahip bir aile şirketiyiz - Aversa'nın kırsal kesiminde, "mozzarella di Bufala"nın toprakları olarak bilinen bir bölgede yer alıyoruz; burada hava ve toprak kombinasyonu kesinlikle eşsizdir. Şirket, süt ürünleri tesisleri ve makineleri projelendirme ve inşa etme konusunda aktif olarak faaliyet göstermektedir; daha spesifik olarak, her türlü peynirin olgunlaştırma, kesme...
Fransa, Gennevilliers
... eklenmeden üretilmiştir. İçindekiler: Bissap %50, şeker %45, su %5 Ağırlıklı nota: Yaban mersini tadında hafif ekşi Doku: Parçalı reçel Tüketim önerisi: Tost ekmek, hamur işleri, yoğurt veya beyaz peynir, tatlılar.
Avusturya, Albersdorf/gleisdorf
...Peynir ve yoğurt üretimine giriş artık çok kolay. Bunun için ihtiyacınız olan her şey bu başlangıç paketinde mevcut. Yoğurt ve taze peynir başlangıç paketi: 1 Pkg. Yo-Mix 401, 50 DCU hafif yoğurt için düşük asitlik ile 1 Pkg. Probat 222, 100 DCU lor, taze peynir ve ekşi krema için 1 Fl. Naturlab ekstraktı 100 ml lor ve taze peynir üretimi için 1 Ad. Plastik delikli kaşık 1 Ad. Yoğurt...
Almanya, Hattersheim Am Main
...25 % verim artışı – Döngüsel ürünler için Otomatik Klipsleme/Asma Makinesi (sosis, peynir) FCHL, sürekli üretimi garanti eder ve dolayısıyla artan bir çıktı oranı sağlar. Entegre asma hattına sahip otomatik çift klipsleme makinesi, dört süreci verimli bir şekilde birleştirerek iş gücünden tasarruf sağlar: döngü ile eş zamanlı klipsleme, döngüyü asma ve duman çubuğuna yerleştirme (askı). Teknik değişikliklere tabidir.
...Tat artırıcı: sodyum glutamat E621. Aşağıdaki alerjenler üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Croc'Ella, Marsilya'da Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde kuru meyve el yapımı üretimi konusunda uzmanlaşmış toptan dağıtımcıdır. Kabukları soyulmuş çiğ, tuzlu kavrulmuş veya tuzsuz kavrulmuş gibi geniş bir kuru meyve seçeneği sunuyoruz, ayrıca "antipastis" ve "zeytin" olmak üzere iki ürün serisi de sizin için hazırlandı.
Almanya, Großbettlingen
...Düsen için Sprühtrocknung Zerstäubungstrocknung Sprühtrocknungsdüsen için sprühtrocknungsanlage, Anlagenbau ve Verfahrenstechnik. Düzenin basit yapısı, damla boyutu, hacim akışı ve verimlilik ayarlaması, delik plakası ve dairesel odacık ile gerçekleştirilir. Kullanım örnekleri: süt tozu, peynir altı suyu, aroma maddeleri, içecek tozları ve daha fazlasının üretimi.
...SÜT İŞLEME VE PEYNİR ÜRETİMİ İÇİN İDEAL, SÜREKLİ HAREKETLE ÇALIŞIR, MANUEL HAREKETİ YENİDEN ÜRETMEK İÇİN ÖZEL OLARAK YUMUŞAK VE DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIR. İstenilen işlevleri yerine getirme ve ürünü nazik bir şekilde işleme olanağı sunan bir dizi ayar yapmanıza olanak tanır, bu da manuel harekete çok benzer. Tamamen paslanmaz çelikten yapılmış ve sağlamdır. Çalışma yöntemi: - Sütün her hızda...
Almanya, Ismaning
...Lojistik süreçler için akıllı çözüm; karton kutular, kutular, gıda ürünleri, örneğin peynir tekerlekleri, daha hafif torbalar, shrink film ambalajlarındaki ürünler ve daha fazlası için uygundur. Sık kullanılan sektörler: Depo ve lojistik, iç lojistik, kimya sanayi, gıda üretimi vb. FIPALIFT Temel: Ağırlık aralığı: 5 - 55 kg Uygulama alanı: Hortum kaldırıcılar arasında çok yönlü olan; karton kutular, kutular, gıda ürünleri, örneğin peynir tekerlekleri, daha hafif torbalar, shrink film ambalajlarındaki ürünler, açık depo kutuları, bidonlar, küçük variller ve...
Almanya, Waltenhofen
... torbayı açmasını kolaylaştırarak bu ürünü oldukça popüler hale getirir. Çok yönlü bir çeşitlilik Geniş PA/PE orta bariyer çok katmanlı torba film yelpazemiz, her istenen uygulama için doğru varyantı sunar - taze gıdaların hijyenik ve güvenli bir şekilde taşınması veya peynir olgunlaştırma için paketlenmesi gerektiğinde. Yüksek kalitenin yanı sıra, hızlı sipariş işleme, kısa teslimat süreleri ve maksimum tedarik güvenliği avantajlarından yararlanırsınız. Bir filmde yenilik, deneyim ve yetkinlik...
Almanya, Wasserburg Am Inn
... kazeinin alkali çözeltilerle nötralize edilmesi ve ardından ekstrüzyon işlemi ile kazeinat üretilir. Özellikler ve faydalar: - Geniş bir uygulama yelpazesi için uygundur - Isı stabilitesi yüksektir - Güçlü emülsifiye özellikleri vardır - Çok iyi çözünürlük - Doku iyileştirmesi - Besin değeri yüksek kaliteli protein - Alkali çözeltide çözünür - Asit Kazein, kazeinat üretimi için kullanılabilir...
Fransa, Rungis Cedex
...Yerinde atölye şefimiz tarafından kesilen büyük peynir tekerleğinden, bireysel porsiyona kadar, bölgelerimizden, İsviçre'den veya İspanya'dan bir peynir seçkisi bulacaksınız. Süt, yumurta, krema ürünleri de seçkimizin bir parçasını oluşturuyor.
...Nötr dondurma bazası, 2 bileşenli sistemde (dondurma bazası ve aroma katkı maddeleri) dondurma karışımının üretimi için temel oluşturur. Malzemeler Şeker, sprey az yağlı süt tozu, sprey tatlandırılmış peynir altı suyu tozu, kıvam artırıcılar (guar gum, sodyum alginat, karagenan). Gluten, yumurta, soya, kabuklu yemişler (fındık, badem, ceviz), susam, lupin izleri içerebilir. Besin Değerleri 100 g için Enerji 1621 kJ / 382 kcal Yağ <0,5 g Bunlardan doymuş yağ asitleri 0,2 g Karbonhidrat 85 g Bunlardan şeker 85 g Protein 9,3 g Tuz 0,40 g Dolum Miktarı: 900 g...
...MOTOR: HP 1,5 400V 50Hz üç fazlı devir 1380 230V 50Hz tek fazlı devir 1380 BOYUTLAR: 625x310x h440 AĞIRLIK: Kg 25 üç fazlı / Kg 26 tek fazlı YAĞ BANYOSU REDÜKTÖRÜ PERFORMANS DÖNGÜSÜ 210 PASLANMAZ ÇELİK TABLA VE BIÇAKLAR PASLANMAZ ÇELİK KAPLAR PASLANMAZ ÇELİK RENDEN DÖNÜŞ YENİLEME CİHAZI SAAT BAŞINA KASAP MAKİNESİ ÜRETİMİ: Kg 240 Büyük miktarlarda et ve peynir işlemek zorunda olan otel veya...
Fransa, Saint Cannat
... sahip olup altın yansımalar taşır. Burunda yoğun tropikal meyve (ananas) ve beyaz etli meyveler (şeftali, kayısı, ...) aromaları, kavrulmuş notalar ve vanilya ile tamamlanır. Taze bir damak yapısına ve geniş, kremsi bir bitişe sahip olması, onu aperatiflerinizin ideal eşlikçisi yapar; salatalar, beyaz etler, balık ve taze peynir tabağı ile servis edilebilir. 10-12°C'de servis edin.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play