...ÇİFT PARÇA BUHARDA PİŞİRİLMİŞ HINDİ ETİ
Fırında pişirilmiş çift parça hindi eti, ürünü korumak için yeniden kapatılabilir koruyucu elastik sargıya sarılmıştır.
Hammadde:
Bu, yerli hammaddeden elde edilen çift parça hindi etidir, her biri taze 4,50 kg ağırlığında olup, pişirme sularını ürüne temas ettirerek tutmak amacıyla bezde pişirilmiştir, polifosfat, süt türevleri ve eklenmiş gluten ilavesi...
...Hava ile kurutulmuş et tozu elde etmek karmaşık bir süreç gerektirir. Kurutma işlemi sırasında et, özelliklerini kaybetmez; bu nedenle kaliteli bir ürün elde etmek için etin yüksek sıcaklıklarda kurutulması gerekmektedir, böylece bakterilerin yok edilmesi sağlanır.
%80'in üzerinde protein yüzdesine ulaşabilmek için etin çok ince dilimlenmesi gerekmektedir.
Yüksek protein alımını, pişirilmiş...
...Elma püresi, pişirilmiş veya taze elmalardan oluşan ve isteğe bağlı olarak biraz şeker veya tarçın eklenmiş bir meyve püresidir. Fransa'da elma püresi bir tatlı olarak kabul edilirken, Kuzey ve Doğu Avrupa ile Amerika'da genellikle et yemeklerine eşlik eder. Belçika ve Hollanda'da ise, özellikle kan sosisi veya tavuk ile birlikte bir yan yemek olarak servis edilmektedir.
...Bunu, ailelerimizin sofralarında en çok bulunan şarküteri ürünlerinden birine layık olduğu özenle yapıyoruz. Sadece 15 kg'dan ağır, taze İtalyan domuzlarının butları, tuzlanmış ve aromatik ot karışımıyla kokulandırılmıştır. Kas liflerini yırtmadan dikkatlice kemiksiz hale getirilen jambon, yaklaşık 68° sıcaklıkta buharlı fırında yavaşça pişirilir. İşte basit tarifimiz: kaliteli et ve işleme özeni. Ancak bu şekilde pişirilmiş jambon yumuşak ve cazip, tatlı, asla ekşi olacaktır.
...Yağda pişirilmiş ördek butu, 1.350 kg
Malzemeler: ördek jambonu ( %51 ), ördek yağı, tuz.
Kuru ve serin bir yerde saklayın.
Hazırlama şekli: Fırında altın rengi alana kadar pişirin. Sıcak veya soğuk tüketin.
Saklama sıcaklığı: 0 ° ile 4 ° C.
Üretim yeri: Bulgaristan.
Fiyat: 7,98 €...
...pirzola, kuzu, sığır rosto, domuz göğsü, köfte, porchetta ve diğer proteinler
Fri-Jado SmartConnect platformu üzerinden tariflerin takibi ve yönetimi için isteğe bağlı Wi-Fi
Boyutlar (GxDxY) (mm): 825x590x750
Dahil: 4 et çubuğu...
..."Lezzet Tepsisi" serisi, peynir aromaları ve aromalı peynir hazırlıkları içermektedir. Bu "Lezzet Tepsisi", kompozisyonlarınıza gerekli dokunuşu katacak doğal aromalar ve peynir tozu hazırlıkları seçkisini sunmaktadır.
Uygulama:
Atıştırmalıklar Soslar Çorbalar & Püreler Hazır Yemekler Makarna Pizzalar...vb.
Emmental, doğal aromalar, pişirilmiş notalar, peynir hazırlıkları...
...MEGGLE'nin FONDOLAC ürün yelpazesi, pişirilmiş jambon, soslar, lezzetli yiyecekler ve sosis ürünleri gibi tuzlu ürünler için emülsifikasyon, stabilizasyon ve lezzet artırımı konusunda mükemmel işlevsel özellikler sunar.
Kısmen delaktoslu peynir altı suyunun sprey kurutulmasıyla, MEGGLE, karşılaştırmalı olarak yüksek protein içeriğine sahip kısmen delaktoslu bir peynir altı suyu tozu üretmektedir...
...CHARCUTERIE
Fransa, İspanya veya İtalya'dan, Le Delas size geniş bir şarküteri seçkisi sunuyor: ünlü bütün Pata Negra'dan, kullanıma hazır dilimlenmiş jambonlara, terineler, sosisler ve diğer pişirilmiş veya tütsülenmiş etleri de unutmadan...
...
gastro tepsi
camlı soğutulmuş kit
buzdolabı dondurucu
dilimleyici
et kıyıcı
büfe
el duşu lavabosu
açık ve kapalı duvar dolabı
çöp kutusu
panini ızgarası
smokehouse
Daha fazla bilgi veya özel sipariş için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
MARCHANDISE PRO...
... oluştuğu için geri dönüşümlüdür. Bu tür bir film, mükemmel geri kazanım özellikleri ve et yapışması sunar ve bu nedenle pişirilmiş jambon üretimi için idealdir. Sıcaklık toleransı, 76°C'nin üzerinde pişirme süreçlerine izin verir - hatta 12 saate kadar.
AVS Özellikleri:
Mükemmel et yapışması
Pişirme sırasında jel ayrılmasını azaltır
Oksijen ve su buharına karşı orta düzeyde bariyer
Son derece...
...kimyon ve limon sirkesi ile yapılan vinaigrette, taze fileto tavuk, pane edilmiş ve önceden pişirilmiş, Yunan yoğurdu, muhammara tapenade, konserve havuç ve kuru şeftali, nar, taze roka ve su teresi, lezzetli! Daha fazla fikir, ipucu ve öneri için www.maiski.be adresini ziyaret edebilirsiniz.
... mikroorganizmaların büyümesini önlemeye yardımcı olur.
Koruyucu etkisi sayesinde, nitrit et ürünlerinin raf ömrünü uzatmaya katkıda bulunur, kalitesini ve tazeliğini daha uzun süre garanti eder ve ayrıca etlerin doğal rengini sabitler, taze etin tipik kırmızımsı rengini korur.
...Stabilize veya pişirilmiş blok ve tuğla üretimi için idealdir. Yapı ve tasarım, niteliksiz iş gücünün kullanılmasına ve yerel zanaatkarlar tarafından az aletle kolay bakım yapılmasına olanak tanır.
...Tre Spade itici için 30 mm paslanmaz çelik hunisi. Pişirilmiş sosis, taze sosis, Toulouse sosisi için,...
Gövdede 52 mm çap.
REF:POM0007VE30
GARANTİ:24 AY
Uzunluk:26 cm
Net Ağırlık:130 g...
...Sürekli pişirici 500klg/saat et
Yenilikçi pişirme sistemi: su banyosu, homojen pişirme için sulama nozülleri. Homojen pişirme için pişiricide sıralı besleme protokolü, sos veya yağ ile (konfit, vb...)
CEMMI tarafından yenilik
IHM arayüzü, çeşitli pişirme türleri için tarifler (soslu, konfit, suyla, et suyu, yağda...)
Yavaş pişirme (su banyosunda) termal yağ ile
Düzenli ve homojen pişirme (sonsuz vida)
CIP mevcut (opsiyon)
Hijyenik ve sağlam tamamen paslanmaz çelik tasarım
Gıda ile temas sertifikalı malzemeler...
...Referans
3380390061100
Büyük Yulaf Flakaları - Fransa Menşeli
Büyük yulaf flakası, birçok anlık hazırlığa uyum sağlayan ön pişirilmiş bir üründür.
Kullanım önerileri: 1 ölçü flakayı 3 ölçü sıvı ile kaynatın ve 3 dakika kapalı bir şekilde şişmeye bırakın. Kahvaltıda (krema, müsli vb.) veya çorba, harç, sebze köftesi gibi yiyecekleri hızlıca koyulaştırmak için kullanılabilir...
İçindekiler: Buharda ön pişirilmiş ve iki silindirin arasında ezilmiş yulaf kepeği *
* Organik tarım ürünü...
...Escargot baharatı
Sulu biftekler, narin balık yemekleri, ızgara sebzeler, taze pişirilmiş ekmek - hafif baharatlı ot yağı ile zenginleştirilemeyecek çok az şey var. Çok sayıda ot ve bir tutam sarımsak içeren çok yönlü baharatımızla kendi ot yağı özel lezzetlerinizi yaratın.
Hela. Et işleme, HoReCa ve gıda hizmetleri için tat ve modern fonksiyonel sistemler konusunda yetkin ortağınız.
Hela, 1905...
...şekerler (Glukoz, Nişasta şekeri), Antioksidanlar (E331, E301), Baharat özleri, Tatlandırıcılar (E621), Aromalar). Yumurta, Pane harcı, Tam soya unu, Yağsız süt, Su, Beyaz şarap, Baharatlar, Soğan, Tatlandırıcılar (E621), Yemek tuzu. Tepsilere yağlı kağıt serin ve önceden ısıtılmış fırına yerleştirin.
Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen Bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir. Pişirilmişet ürünü. İsviçre'de, İsviçre eti ile üretilmiştir.
..."Lezzetli Kahvaltı" ile harika bir kahvaltı hediyeniz var. Taze pişirilmiş simitler, gerçek tereyağlı kruvasanlar, taze et ürünleri ve peynir ile birlikte bu kahvaltı ile güne mükemmel bir başlangıç yapabilirsiniz. Lezzetli kahvaltı, Groningen ve Drenthe'nin tamamında evinize teslim edilmektedir.
...Salsa Brava, mutfağımızın en popüler soslarından biridir.
Acılığı ile karakterize edilen Salsa Brava, gerçek Patatas Bravas'ı tatmak için vazgeçilmezdir ve her türlü et veya balık tarifine cesur bir dokunuş katmak için idealdir.
Buharda pişirilmiş midye ve deniz ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlar, ayrıca fırınlanmış sebzelerle de harika gider.
Vejetaryen · Glutensiz...
...Ağızda yenilebilen atıştırmalık, büyük tasarım esnekliği ile
Özel ambalaj çözümleri
Değişken şekiller: top, küp, kubbe, kalp
Yumuşak veya gevrek pişirilmiş, tatlı veya tuzlu
Birçok olası malzeme: tohumlar, otlar, meyveler, kuruyemişler, et...
...Önerilen eşleşmeler Modena balsamik sirke, salatalar, hem pişirilmiş hem de çiğ sebzeler, beyaz et ızgaraları, haşlanmış balık, omletler, pinzimoni, marine edilmiş yiyecekler için uygundur.
Kapacite: 500 mll
Kod: 03160
Kategori: Sirke
Ülke: İtalya
Bölge: Emilia-Romagna...
... bazlı tüm tarifleriniz için ideal bir eşlikçi ya da yemeklerinizi lezzetlendirmek için mükemmel bir seçimdir. Kırmızı soslar, et pişirme, buharda pişirilmiş patatesler, domates bazlı yemekler ve eski usul çorbalar için idealdir.
SKU:SGE250...
...Fransız mercimekleri, ördek konfit, Fransa menşeli but, Fransa menşeli domuz sosisi, Fransa menşeli domuz konfit, domuz derisi, pişirilmişet suyu, sarımsak, domates, tuz, karabiber, baharatlar.
ŞEFİN TAVSİYESİ:
Mercimekleri bir Cassoulet gibi pişirmeye karar verdim.
Onları bir toprak kapta, fırında ½ bardak su ekleyerek ısıtıyorum.
Onları hafif sarımsaklı yeşil salata ve bir Minervois ile birlikte tadıyorum.
Efsaneye göre, 1 Ocak'ta yenilen mercimekler, bize yıl boyunca para getirir.
Her ayın başında yenildiğinde, bize demir kazandırır.
... oluklu plakaya sahiptir.
Bu profesyonel panini makinesi, aynı zamanda profesyonel panini presi olarak da adlandırılmaktadır ve fırınınızda, atıştırmalık dükkanınızda, sandviç dükkanınızda ve diğer restoran işletmelerinizde size faydalı olacaktır.
Her türlü sıcak sandviç türlerini hazırlayabilirsiniz: Kırmızı biber ve keçi peyniri, REUBEN sandviçleri (tuzlu et, lahana turşusu, İsviçre peyniri ve...
...PAT80, doğal olarak en az %80 konsantre edilmiş bir kurutulmuş sığır proteini olup, sığır proteinlerinizi zenginleştirmenize ve "et/sığır eti pişirilmiş" tadını güçlendirmenize olanak tanır, bu da iştah açıcı bir faktördür.
Yağ içeriği, granüllerin iyi bir şekilde tutulmasını sağlar (ince parçacıkların tıkanması).