İtalya, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce, aromatik ve çok karakteristik bir tada sahip bir peynir olup, yarı olgun pecorino'nun hafif baharatlı notaları ile taze vincotto'nun çok tatlı notalarının buluşmasından doğmaktadır. Koyu kahverengi kabuğu, süt, taze şıra ve şarap aromalarıyla hafif eriyen ve kırılgan bir iç peynirini sarar. Bu peynir, bölgenin özgün ve temsilci bir tadını arayanlar için idealdir; yemekleri ve aperatifleri zenginleştirmek için mükemmeldir.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Alò, bağda güneşte kurutulmuş Aleatico üzümlerinden elde edilen değerli bir şaraptır. Doğal bir fermantasyondan sonra, şarap küçük ahşap fıçılarda olgunlaşmaya bırakılır. Bu geç hasat tatlı şarap üretimi yılda 500 şişe ile sınırlıdır. Zengin bir yapıya sahip olan bu şarap, kuru erikten çiçeksi gül notalarına ve baharatlı tarçın aromasına kadar geniş bir aromatik profile sahiptir ve yoğun bir...
Almanya, Lüdenscheid
...Kullanım: Pirinç, çorbalar, dana ve domuz eti, tatlı soslar, marinadlar, komposto, sıcak şarap/punch, meyve şarabı Şimdi "Kapsüllü Kakule" ürünümüzü tanıtım aracı veya hediye olarak kullanabilirsiniz. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz) Ürünlerimizi özel etiketli, büyük paketlerde ve perakendeciler için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
Fransa, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses, Gaillac ifadesinin özüdür: özgün üzüm çeşitleri, güzel dokular, tazelik dolu. Kırmızı şaraplar baharatlı ve meyvemsi, beyazlar ise mineral ve narin narenciye notaları taşır. Château Enclos des Roses beyaz tatlı şarabı, Sauvignon ve Mauzac üzüm çeşitlerinin fıçıda olgunlaştırılmasıyla elde edilen zarif bir karışımdır. Basitçe büyük bir şarap. Foie gras veya "peynir": roquefort...
Fransa, Brissac Loire Aubance
... meyveler (kayısı, ayva), bal, baharatlar ve ince odunsu notalar etrafında uyumlu bir aromatik karmaşıklık. Kremsi bir başlangıç, uzun ve ferah bir yapıyla destekleniyor. YEMEK/ŞARAP UYUMU: Aperatif, foie gras, tatlılar, brioş ekmekleri, beyaz meyve tartları. SERVİS SICAKLIĞI: 10°C. 6 adet 75cl şişe içeren karton...
Fransa, Pissy-Pôville
...El yapımı ürünlerin tam bir yelpazesini elma şarabı üretimimizden sunuyoruz. Müşterilerimiz bireyler ve profesyonellerdir (şarap satıcıları, restoran sahipleri ve büyük perakendeciler).
Slovenya, Ljubljana
... Yaşlanma potansiyeli: 2019–2029 Özellikler: Şarap, amber tonlarıyla derin bir altın sarısı renge sahiptir. Daha yoğun buket tamamen olgunlaşmış ve çoğunlukla üçüncül notalar sunmaktadır. Bal, çam reçinesi, balsamik notalar, lavanta algılanabilir. Ağızda şarap kuru, güçlü gövdeli, orta derecede asidik. Çok güçlü ve dayanıklı bir Malvasia, oldukça sıcak ama baharatlı değil. Ağızdaki tat uzun değil, ama yoğundur. Yemek eşleşmeleri: Herhangi bir güçlü tatlı yemek ve olgun peynirlerle iyi eşleşir. 10 - 12 °C'de servis edilmesi önerilir.
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Provence'nin kalbinde yer alan Domaine d'Estoublon, 1489'dan beri şarap ve zeytinyağı üretmektedir. Château'nun kırmızı şarabı, AOP Baux de Provence altında üretilen bir Cabernet Sauvignon ve Mourvèdre karışımıdır. Renk tonu, yakut ve nar çiçeği arasında yoğun bir şekilde yer alır. Güçlü ve karmaşık burun, erik, böğürtlen reçeli, kavrulmuş kakao, tatlı baharatlar ve sedir aromalarını ortaya çıkarır. Bu şarap, bir parça sığır eti, biber soslu bir ördek göğsü veya bir kuzu omuzu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
Fransa, Epernay
...Kişiselleştirilebilen bir şarap şişesi ve tatlı veya tuzlu aperatiflerle dolu bir ahşap kutu. (Ref. sk421) Bu ahşap kutunun detaylı bilgileri Lazer gravür veya serigrafi ile kişiselleştirilebilen bir ahşap kutu.
İspanya, Olite, Navarra
...Renk: çekici bir vişne kırmızısı şarap, yakut kırmızısı bir kenar ile. - Aromalar: karmaşık, meyvemsi aromalar; belirgin olgun kırmızı meyve, çiçeksi ve baharatlı notalarla. - Ağız: olgun meyve notalarıyla çok yuvarlak bir giriş. Yapılandırılmış, ancak tatlı, olgun tanenler ile birlikte, olgun meyvenin tatlılığını tazelikle dengeleyen son bir asiditeye sahip, kalıcı ve iyi dengelenmiş bir şarap.
İtalya, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Coğrafi İşaret Üretim Bölgesi: Emilia Üzüm Çeşidi: Lambrusco Alkol Oranı: %8 vol. Renk kırmızı yakut Aroma Şarap gibi ve meyvemsi Tat tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde Eşleşmeler kırmızı et, av etleri Servis Sıcaklığı 18°-20° C.
Fransa, Cénac
... açıcıdır. Genel izlenim: Bu şarap, ızgara kuzu pirzola veya bir şarküteri tabağı ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar. 16 ile 18°C arasında tadım için idealdir. Ürün: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Meşe fıçılarda olgunlaştırılmış Alan: 0.5 ha Üzüm çeşidi: %100 Merlot Toprak: kil-kalker - Yayla Görünüm: tuğla yansımalı garnet Koku: siyah meyveler, özellikle siyah kiraz ve tatlı baharatlar...
Fransa, Malataverne
...Monbazillac, Fransa'nın güneyinde, Bergerac bağlarının bulunduğu bölgede, kuzeye bakan dik yamaçlarda, Dordogne Nehri'nin sol kıyısında, Monbazillac köyü çevresinde üretilen bir tatlı şaraptır. Kontrol edilen menşei belgesine sahiptir.
Fransa, Saint Loubes
...SVM yan kuruluşumuz ile 100 yılı aşkın bir süredir köpüklü üretim deneyimi. - Charmat yöntemine dayalı bir süreç (fermantasyon, Fransız elma şarapları veya İtalyan proseccoları gibi kapalı bir kapta gerçekleşir) - Tatlı lezzetler ve fiyatlar konusundaki dünya trendine uyum sağlama - Yeniliğe açık bir sektör ve yeni tüketicileri cezbetme - Birçok olası kombinasyon (şarap kökeni, alkol, kabarcıklar, tatlılık, aromalar, renkler…) - Modern ve esnek bir üretim aracı - Sadece 600 şişeden itibaren ambalaj özelleştirmesi ve 6000 şişeden itibaren toplam özelleştirme (şarap + ambalaj) sunabilme.
İspanya, Alcanadre
...Daha sonra, malolaktik fermentasyon gerçekleştirilmeden 3 ay boyunca ince tortuları üzerinde olgunlaştırılır. TADIM NOTU Renk, yeşil yansımalarla birlikte saman sarısı. Burunda, hafif bir saman zemin üzerinde, kavun ve narenciye notalarının belirgin ve yoğun bir şekilde hissedildiği bir aroma. Bu kombinasyon, yaz mevsimi meyvelerini hatırlatan hem meyvemsi hem de taze bir profil sunar. Ağızda dengeli bir şekilde kendini gösterir, tatlı ve hacimli bir giriş ile ferahlatıcı bir asiditeyi birleştirerek uzun bir tat bırakır.
İspanya, Granada
...Renk: Temiz, parlak, kiraz kırmızısı, orta-yüksek katman Koku: Olgun meyveler: kuru üzüm, kuru erik, hurma, kuru incir ve ince çikolata ile güçlü bir aroma Tat: İyi entegre edilmiş asidite ile hafif tatlı, hoş tanin, bal, sıvı bitter çikolata ve meyan kökü hatırası, yuvarlak ve kalıcı Tüketim için önerilen sıcaklık: 15℃ Önerilen eşleşmeler: Foie ile aperitif olarak, mavi peynirler, pate ve moruna...
İspanya, Canet De Mar
...Paslanmaz çelik tanklarda kontrollü sıcaklıkta fermente edilir. Kırmızı üzümlerden, Zinca d'Anfora Tinto, veya beyaz üzümlerden, Zinca d'Anfora Blanco yapılır. Geç hasat edilen üzümler elle toplanır ve kırmızı için 28 derece, beyaz için 22 derecede sabit bir sıcaklıkta fermente edilir. Alkolik ve malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, şarap el yapımı toprak kaplara aktarılır; burada olgunlaşır, bu da ona daha fazla yapı kazandırır ve aromalarının evrim geçirmesine olanak tanır, ahşap eklenmeden.
Portekiz, Trofa
... sağlar. Tawny fıçılarının karamel ve baharat tatlarının Ruby'lerin tanenleri ve meyvesi ile birleşimi, tat profilini yükselten bir karmaşıklık yaratır. İskoç ve İrlanda distilatçıları bu uygulamayı keşfetmiş ve özel sürümler ortaya çıkarmıştır. 2. Aguardente Aguardente üretiminde, Porto fıçıları tatlı ve meyvemsi notalar sağlar. Tawny fıçılarında olgunlaşma, ruhun zenginliğini artırabilir ve...
Fransa, Brue Auriac
...Ardından, baharatlı ve pembe biber notalarına evriliyor. Ağızda, yuvarlak ve dolgun bir başlangıç, baharatlı notalarla başlıyor ve ardından siyah meyvelerin tatlı notaları ve güzel, uzun bir bitişi destekleyen odunsu notalara dönüşüyor. YEMEK-ŞARAP UYUMU: Kırmızı etler, soslu etler, mantarlar, peynirler SERVİS: 18-20°C SAKLAMA: Şimdi içilebilir veya 5 yıl içinde daha da güzelleşecektir.
Fransa, Valréas
...Provence'dan siyah trüf şurubu, trüfü farklı bir şekilde tatmaya davet ediyor! Trüflerin özünü açığa çıkaran bu şurup, Provençal topraklarının tüm gücünü ve karakterini iştahla sergileyerek ünlü siyah elmas etrafında benzersiz bir tat deneyimi sunuyor!! Tadım önerileri: Aperitif olarak, bir crémant, şampanya veya daha kuru bir beyaz şarap ile birlikte kir olarak tüketin. Önce şurubu dökün, ardından seçtiğiniz içeceğin 8 katını ekleyin ve servis etmeden önce karıştırın. Pastacılıkta, tatlılarınıza zarif ve şık bir dokunuş katmak için aromalandırmak için idealdir.
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 91 enerji (Kj) = 386.2 yağ (g) = 0.1/ doymuş yağ asitleri (g) = 0 glükoz (g) = 21.5/ şekerler (g) = 8 protein (g) = 0.6 / tuz (g) <0.5 Durum: Yeni İÇİNDEKİLER: BEYAZ ŞARAP SİRKE %72, KLEMENTİN REÇELİ %12, KORSİKA LİMONU %0.03% katılaştırıcı: xantan sakızı Miktar: 25 cl...
İspanya, Almeria
... kişiliğe sahip, taze ve aynı zamanda tatlı, içimi oldukça kolay. Üretim: Yılın genç şarabı, üzüm kabuğu, kiraz, ahududu ve passion fruit özleri ile bekletilmiştir. İklim: Uzun ve soğuk kışlar, gündüz ve gece arasında büyük sıcaklık farkları olan sıcak yazlar ve çok kısa ara mevsimlerle karakterize edilen aşırı kıtasal iklim.
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler Sıradan olmayan aperitifler, uygun yapıya sahip yemeklerle birlikte tüm öğünler için mükemmel, sadece dinlemeyi bilmek yeter. Notlar Nautilus Cru Tarihi, tatlı suda olgunlaşan ilk köpüklü şarap, Iseo Gölü'nün derinliklerinde. Şişeler, Iseo Gölü'nün doğal tortularıyla sunulmakta ve şık bir metal etiketle tamamlanmaktadır. Şişede fermantasyon 65 ay, bunun 48'i Iseo Gölü'nün...
Avusturya, Innsbruck
...Guria, Samzche-Dzhavcheti ve Adjara'dır. Gürcistan'ın her bölgesinde, farklı renk ve aromalara sahip, eşsiz ve yüksek kaliteli şaraplar üretilmektedir. Kindzmarauli: Tatlı Kırmızı Şarap Akhasheni: Tatlı Kırmızı Şarap Alazani Valley Kırmızı: Tatlı Kırmızı Şarap Saperavi: Kuru Kırmızı Şarap Mukuzani: Kuru Kırmızı Şarap Tsinandali: Kuru Beyaz Şarap Kisi: Kuru Beyaz Şarap Mtsvane: Kuru Beyaz Şarap...
Fransa, Auxerre
...Nez: Dominant çilek ve frenk üzümü aroması, hafif baharat dokunuşlarıyla zenginleştirilmiş. Bouche: Hem tatlı hem de kırmızı meyve notlarıyla dolu, Tannat sayesinde yapılandırılmış. Bu şarap, yemek boyunca size eşlik edecek. Aperatif tabağından, bir başlangıç veya et yemeği, sebze köri, peynirler ya da ızgara yemeklerle birlikte servis edebilirsiniz. İçmeden önce bir süre havalandırıldığında, tüm aromatik potansiyelini ortaya çıkaracaktır. Fiyat: 120/300/600 için azalan fiyat Servis sıcaklığı: 18°-20° Domaine: Domaine LAXE Yıl: 2010 Üzüm çeşidi: Merlot Tarım: Organik...
Fransa, Furiani
...Malzemeler: buğday unu, beyaz şarap, ayçiçek yağı, kabartma tozu, şeker. Ağırlık: 190g Referans: CANVIN Ağırlık: 190g...
Fransa, Pont D Ain
...Şarapla söyleyin.. Partnerinizi, içinde bir şişe Jurançon Gourmandise ve iki kadeh bulunan bu harika setle tatlı ve romantik bir aperatif için şaşırtın! Durum: Yeni ürün Ülke: Fransa Üretim Bölgesi: Güney Batı Adlandırma: Premières cotes de Bordeaux Yıl: 2017 Alkol: 14° Hacim: 75cl...
İspanya, Cox (alicante)
...Mojo picón zeytini, verdial zeytin çeşidine aittir. Aceitunas El Cortijo olarak, Kanarya Adaları'na özgü geleneksel mojo picón tarifini mümkün olduğunca korumak istedik. Bu nedenle, zeytinlerimizin sosu, su, tuz ve beyaz şarap sirkesi içeren bir temel dışında, şunları da ekledik: - Sarımsak dişleri - Acı biberler - Kimyon - Tatlı pul biber - Acı pul biber - Sızma zeytinyağı...
Kıbrıs, Peyia
... yoğun tatlar alabileceğini öğreniriz. Ya da ilk seferde peynir, limon, şarap veya kahve sevdiniz mi? Kesinlikle hayır. Yani tat öğrenilir. "Bu benim işim" demek için her şeyi denemiş olmanız gerekmiyor mu? Bizce: Evet, kesinlikle! Çünkü yeni maceralara atılmak her zaman kendi ufkunu genişletmek anlamına gelir. "Çiftçinin bilmediği şeyi yemiyor mu?" Pek de kraliyetçi bir tutum değil!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play