Fransa, Biguglia
...Kapağı kaldırdığınızda, ünlü Patrimoniu muskat şarabından da bir şişe açıyoruz. İlk kokular taze, tatlı ve Korsika'nın yamaçlarını andırıyor. İncirin yumuşaklığı ve çıtırlığı, hafif bir biberiye aroması yayıyor. Güzellik adamızın güzel kokusunu taşıyan bir zevk! 100 g için besin değerleri enerji(kcal)= 224 erji(Kj)= 915 yag(gram)= 0.4 bunlar doymuş yağ asitleri(gram)= 0 glükoz(gram...
Fransa, Longwy
... mevcut. Sizi yansıtan benzersiz bir tarif oluşturmak ister misiniz? Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Talep üzerine benzersiz tarifler oluşturuyor ve/veya kişiselleştiriyoruz. Referans: INF314 Stokta: 45 Sıcaklık: 75 ila 80°C Demleme Süresi: 2 ila 3 dakika Bir fincan için: 1 ila 2 tatlı kaşığı...
Belçika, Grimbergen
... göstermek ve odanızı benzersiz kokularımızla parfümlemek için yalnızca bir veya iki püskürtme yeterlidir. Purple Rain, tatlı kırmızı meyve, sandal ağacı ve incir notalarıyla amber, meyvemsi ve gurme bir kokuya sahiptir.
Fransa, Jarnac
... bir zamandır. İlk notalar fındık, kuru kayısı ve incir ile başlar, ardından kakao, bal ve tatlı baharatlar, beyaz biber ve kişnişin parfümleri gelir; son olarak deri ve puro kutusu gibi ince notalarla sona erer. Nazik tat, şekerlenmiş portakal ve zencefilli ekmek tatlarıyla sona erer ve ipeksi, muhteşem ve uzun bir finalle tamamlanır. ÖDÜLLER ALTIN MADALYA Uluslararası Şarap ve Ruhlar Yarışması 2012 GÜMÜŞ MADALYA San Francisco Dünya Ruhlar Yarışması 2012...
Fransa, Appietto
...Klasik canistrelli (Biscuttini) kutusu, doğal tat. Bu lezzetli kare şekilli Korse bisküvileri, aileler ve tatlı severler için uygun bir ambalajda sunulmaktadır. Ağırlık: 1 kilo kutu İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Kuru incir %6,3 Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin değerleri için: 100 g Enerji: 2057 kJ (490 kcal) Yağ: 20 g Doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidrat: 71 g Bunlardan Şeker: 29 g Protein: 5,7 g Tuz: 0,37 g...
İspanya, Murcia
...Ürünlerimiz yeterince tatlı değilse, daha tatlı sevenler için mükemmel bir alternatifimiz var. Belçika çikolatasına batırılmış kuru meyve, tadını daha da artırıyor ve ona yumuşak bir doku kazandırıyor. Ayrıca, trüf dolgulu çikolata kaplı incir bombonumuz var; ilk ısırıkta lezzet patlaması. Mevcut: 120gr Tepsi | 1Kg Paket...
Fransa, Biguglia
... etmeden önce süzün, isteğinize göre buz ile veya buz olmadan sunun. Fr. İçindekiler: Rooibos, kestane, incir, doğal badem aroması. En. Ingredients: Rooibos, chestnut, figs, natural almond flavor. Co. Ingredienti: Rooibos, castagna, ficu, aromu naturale d'amandula.
Fransa, Oletta
...Akdeniz havası yoğun bir yazı ortaya çıkarıyor. Sıcaklık, bu çok beklenen meyveyi olgunlaştırıyor. İkiz, iştah açıcı ve tatlı. Güneş, palmiye yapraklarını ve loblu yapraklarını ısıtıyor, sütlü kokusu nesiller boyunca geçiyor. Bir incir ağacının gölgesinde, sıcak rüzgarın yüzümde kayıp gidişini hissediyorum, bedenimi sarıyor, zihnim hatırlıyor, çocukluk anılarım uyanıyor. Bu güçlü ama aynı zamanda...
Fransa, Castres
...Eşsiz bir eliksir, bu yağı bir bırakma deneyimi haline getirmek için laboratuvarla el ele çalıştık. Susam ve keten bitkisel yağlarının sinerjisi, hem rahatlatıcı hem de hafif bir doku sağlar. İncir ve hibiskus macerasyonu tatlı ve derin notalar getirir. Bu eliksire ek olarak, sizin için özel bir ritüel hazırladık. Kadın olarak, bazen kendimizi bunalmış ve stresli hissediyoruz. Günlük görevler...
İtalya, S.spirito Di Bari
...{"1":"1. VİŞNE REÇELİ\nİştah açıcı tartlar yapmak veya bir dilim ekmek üzerinde tadına varmak için vazgeçilmez bir lezzet!","2":"2. İNCİR VE BADAM REÇELİ\nLezzetli incir reçeli, Puglia'nın kırsal alanlarında toplanan tatlı meyvelerin ustaca şekerle karıştırılıp yavaşça pişirilmesiyle elde edilir.","3":"3. İNCİR VE BİBER REÇELİ\nLezzetli incir ve biber reçeli, Valle d'Itria'nın kırsal alanlarında...
Fransa, Saint Ouen L'aumône
...Tatilin kokusunu bu hindistancevizi kokulu mumla içinize çekin! Rahat ve sıcak bir atmosfer keşfedin. KOMPOZİSYON: İncir yaprağı / Tatlı badem Hindistancevizi / Shea yağı Vanilya / Lezzetli akor KULLANIM TAVSİYESİ: Mumunuzu sabit bir yüzeyde ve hava akımından uzakta yakın. Mumunuzu asla 3 saatten fazla yanmaya bırakmayın. Mumun fitilini her kullanımdan önce 0,5 cm olacak şekilde kesin, böylece...
Almanya, Hopfelde
...İçeriğinde incir ekstresi, ananas, muz, kivi, üzüm, kuş üzümü ve nar bulunan, yüz, boyun ve dekolte temizliği için veya ferahlatıcı bir duş köpüğü olarak kullanılabilen, tatlı kan portakalı yağı ile zenginleştirilmiş, antioksidan etkili canlandırıcı bir vitamin kokteyli.
Almanya, Breisach
... turşular buna uymaz, çünkü ekşi tat, jambonun hafif tatlı aromasını bastırır. Küçük şeritler veya küpler halinde kesildiğinde, makarna yemeklerinde, gnocchi, krep veya sebze ve fasulye çorbalarında harika aromasını ortaya çıkarır. Üretici: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), İtalya. Hava ile kurutulmuş domuz çiğ jambonu. İçindekiler: Domuz eti, deniz tuzu. +1°C ile +10°C arasında soğuk saklayın. Ürün İtalya'dan. IT-99-L-CE...
... yıllarda gıda ihracatı Kuru meyve , Kuru incir , Kuru kayısı, kestane, fındık , kiraz sapı kayısı çekirdeği tatlı acı , kaysı çekirdeği yağı , incir çekirdeği yağı, cashew , meyan kökü , tahin ,pekmez , helva ,reçel , turşu , lavaş her türlü oda kapısı ,dış çelik kapı , sürgülü kapı ihracatı . yapmaktayız...
Fransa, Hyeres
... 5 iş günü) taahhüt ediyoruz ve piyasadaki en rekabetçi fiyatlardan bazılarını sunuyoruz. Bizimle birlikte kalite, hızlı yanıt verme ve mükemmel fiyat-performans oranından yararlanıyorsunuz. VEGETAL YAĞLAR VE KREMLER: EN ÇOK SATILANLARA odaklanma - Organik Argan Yağı 1. Soğuk Sıkım - Organik Jojoba Yağı 1. Soğuk Sıkım - Organik Sızma Hindistan Cevizi Yağı - Organik Tatlı Badem Yağı 1. Soğuk Sıkım...
İtalya, Palagonia
... ve antep fıstığı ile Sicilya cassata, mini ricotta cassate. Sürülerek yenilebilen tatlı kremler, antep fıstığı, badem, fındık, nougat, kahve, limon. Limon, kan portakalı, sarı portakal, mandalina, soğan, şeftali, domates, portakal ve zerdeçal, limon ve zencefil reçelleri. İkisi de ekstra incir, armut, ceviz ve tarçın, siyah dut reçelleri. Tipik Sicilya gıda konserveleri, pate, makarna veya...
İspanya, Chipiona
... Üzümü, Ahududu, Nektarin, Şeftali, İncir, Kayısı, Üzüm... Sebzeler: Brokoli, Lahana, Karnabahar, Şalgam, Turp, Kaba Lahana, Şalgam, Ispanak, Pancar, Pırasa, Marul, Kıvırcık, Tatlı Patates, Patates, Balkabağı, Salatalık, Kabak, Yeşil Fasulye, Mısır, Kereviz, Kereviz Kökü, Hindiba, Mâche, Maydanoz, Kuşkonmaz, Soğan, Pırasa, Patlıcan, Biber, Domates, Havuç, Kereviz... Çiçekler: Allium, Krisantem...
...taneli veya tamamen sıradışı... gerçekten lezzetli! Hardal çeşitlerimizin üretimi, kendi derin kuyu suyumuzla doğal bir soğuk öğütme yöntemiyle gerçekleştirilmektedir. Günlük taze öğütülen hardal tohumları, yağsız bırakılmadığı için tüm önemli tat bileşenleri ve uçucu yağlar hardal tohumunda kalmaktadır. 200'den fazla hardal çeşidini keşfedin; incir hardalı, bal hardalı, bira hardalı, acı hardal...
...geleneksel, portakallı veya vişneli seçenekleriyle, Marseille'nin Chocolatière'sinde tatlı severleri bekleyen geniş bir seçim var. Sırrım mı? Tamamen geleneksel yöntemlerle, on beş yıl boyunca La Chocolatière du Panier'de edinilen tamamen el yapımı bir üretim. 2013'te kapandı. Marseille'de, Vieux-Port'a yakın, 35 rue Vacon 13001 Marseille adresinde tek bir yer. Tel: 04.91.11.96.24...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play