Ukrayna, Svetlovodsk
... mağazası Elegia Grand, her zevke uygun geniş bir seramik ürün yelpazesi sunmaktadır ve bunları uygun fiyatlarla temin etmektedir. Hem özel siparişle yapılan özel üretim hem de seri üretim seramik ürünler sunuyoruz. ElegiaGrand, sizin için özel olarak geliştirebileceğimiz özgün tasarımlı şişelerin üretimi için hizmetler sunmaktadır. ElegiaGrand, size özel bir seramik şişe veya diğer seramik ürünlerin...
Fransa, Lys Haut Layon
...IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Renk: Beyaz Üzüm Cinsi: %100 Chardonnay Şarap Yapımı: Yumuşak pneumatik presleme ve soğuk durultma. 16 ile 17 °C arasında kontrollü alkol fermentasyonu. Olgunlaşma: Tank. Şişeleme: Şarap üretim yerinde. Hacim: 75 cl Tadım: Güzel bir mineralliğe sahip, ferah ve hafif bir Chardonnay, çok ferahlatıcı bir şarap. Saklama: 1 ila 2 yıl. Yemek & Şarap Eşleşmesi: İdeal olarak aperatif olarak Saint Jacques kabukluları ile.
İspanya, Murcia
...Çeşitler: %100 Tempranillo. Bağ: Bağlar tamamen aileye aittir, bu da bize üretimleri, uygulanan tedavileri ve farklı şarap çeşitlerimizi yapmak için farklı bağların seçimlerini kontrol etme imkanı sağlar. Bu şekilde, kalite hedeflerimizi düzenli olarak koruyoruz. Üretim: Sıcaklık kontrolü ile karbonik macerasyon. Tadım notları: Orta-yüksek katmanlı, kiraz kırmızısı renginde, temiz kırmızı meyve aromalarına sahip, anason ipuçlarıyla. Ağızda belirgin bir tat, dengeli bir asidite ve yumuşak tanenlerle birlikte kalıcı bir şekilde öne çıkıyor. Çeşitler: %100 Tempranillo...
İtalya, MILANO
...Amarone, tarih, tutku ve projedir. Güçlü ve yoğun, gücü ve zarafeti ustaca dengeleyebilen, meyvenin bütünlüğünü koruyan ve değerini artıran bir şaraptır. Şarap tutkunları ve uluslararası eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanan Amarone Allegrini, Valpolicella'nın üretim mükemmeliyetinin bir simgesi olarak tanınmaktadır. KUTU BAŞINA 6 1 ADET = EURO 31,00 1 PALLET 72 KUTU BAŞINA 6 MINIMUM SİPARİŞ 20 PALLET...
İspanya, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Bölgedeki geleneksel üretim yöntemi. Tüm salkımlar, doğal bir fermantasyon süreci için bir tankın içine yerleştirilir ve bu süreç karbondioksit gazı atmosferinde gerçekleşir. Sonuç, meyvemsi aromatik güce sahip ve morumsu renklere sahip şaraplardır.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen bir şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Bariklerde olgunlaştırma. Burunda olgun kırmızı meyveler ve reçel notaları, karabiber, meyan kökü, kavrulmuş ve Akdeniz bitki örtüsünün balsamik notaları gibi baharatlı aromalar ortaya çıkıyor. Comtè, Gorgonzola gibi sert peynirler, domuz pastırması, chorizo, capocollo gibi şarküteri ürünleri ve ızgara kırmızı etlerle mükemmel uyum sağlar.
Fransa, Brue Auriac
... notları (armut, beyaz şeftali) kazandırırken, Syrah ve Rolle güzel bir yuvarlaklık ekleyerek kırmızı meyvelerin iştah açıcı notlarıyla aromatik paleti zenginleştirir. Yemek-Şarap Eşleşmeleri Cuvée ŒnoFil, aperatiflerinizi mükemmel bir şekilde zenginleştirecek veya ızgaralarınızı, pizzalarınızı, şarküteri tabaklarınızı veya diğer tapaslarınızı lezzetle tamamlayacaktır. Servis: 8-10°C Saklama: 2 yıl içinde tüketilmelidir. Özellik: Cuvée ŒnoFil'in adı, iyi şarap meraklısı (Œnophile) ile cuvée'nin yaratıcısı şarap üreticisi Benoit FIL arasında bir kelime oyunu oluşturmaktadır.
...Üretim Alanı: Leverano (Le). Üzümler: %70 Negroamaro, %20 Primitivo, %10 Montepulciano. Yetiştirme Sistemi: alberello. Toprağın Doğası: alüvyon kökenli, orta yapıda, kireçli bölgelere eğilimli. Şarap Yapımı: Üzümlerin titiz bir seçiminin ardından, saplarından ayrılması (ezilmeden) işlemi yapılır. Şıra, kontrollü bir sıcaklıkta 24-26°C'de 10-12 gün boyunca çelik tanklarda fermente edilir...
Fransa, Saint Loubes
...SVM yan kuruluşumuz ile 100 yılı aşkın bir süredir köpüklü üretim deneyimi. - Charmat yöntemine dayalı bir süreç (fermantasyon, Fransız elma şarapları veya İtalyan proseccoları gibi kapalı bir kapta gerçekleşir) - Tatlı lezzetler ve fiyatlar konusundaki dünya trendine uyum sağlama - Yeniliğe açık bir sektör ve yeni tüketicileri cezbetme - Birçok olası kombinasyon (şarap kökeni, alkol, kabarcıklar, tatlılık, aromalar, renkler…) - Modern ve esnek bir üretim aracı - Sadece 600 şişeden itibaren ambalaj özelleştirmesi ve 6000 şişeden itibaren toplam özelleştirme (şarap + ambalaj) sunabilme.
Hollanda, Leiden
...Bosman Aile Şarapları, Stellenbosch'un kuzeyinde, Paarl şarap bölgesinde, Wellington yakınlarında yer almaktadır. 1798'den beri o zamanki Lelienfontein Mülkü tarafından şarap üretilmektedir. Ancak 1956'dan itibaren Bosman ailesi, şarap asmalarını aşılamaya ve yetiştirmeye odaklanmaya karar verdi. 2007 yılında Bosman, tamamen yenilenmiş şarap mahzenlerini ve üretim tesislerini tekrar kullanıma...
İtalya, Avellino
... sağlamaktır. İşte bu, işlevsel bir sanat eserinin özüdür. Metali bir amaç için şekillendirmek Dikkatli lazer kesiminden zahmetli el parlatmasına kadar, üretim sürecine harcadığımız tüm saatlerin arkasında her zaman belirli bir hedef vardır: bu da bizim için, ruhu olan bir ürün yaratmaktır. "Made in Lipsheim" adlı filmimiz bu konuya odaklanıyor ve Vario 400 serisi ocakların gelişimini gösteriyor. Dijital zanaatkarlar El işçiliğine, bugün olduğu gibi 300 yıl önce de en yüksek özeni gösteriyoruz. Geleneğe saygıyla...
Kuzey Makedonya, Kocani
...Bölgedeki kapalı üretim döngüsü ile sirke pazarında lider, sirkenin plastik ambalajının iç üretimi de dahil. Sirke lezzetlerimizi keşfedin ve salatalarınızda daha yaratıcı olun.
İspanya, Granada
...Uzun ve kalıcı. Ağız ve burun arasında mükemmel bir denge. Anchurón, İspanya'nın Granada ilinde yer almaktadır. Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır, bu nedenle Yüksek Endülüs'e aittir. Üretim süreçleri, İspanyol geleneğini en son teknolojik gelişmeler, yenilenebilir enerji kaynakları ve çevre dostu uygulamalarla birleştirir.
... parti • Mevcut bileşenler (ıslatma, ısıtma havalandırma teknolojisi, cam tüp ısı değiştirici, otomasyon) kullanıldığında ek filizlenme-kurutma kombinasyon tamburları ile kolay ünite ekleme seçeneği • %25–100 toplam kapasiteye esnek parti boyutları • Maksimum otomasyon seviyesi, iş gücü/maliyetlerini azaltma imkanı sağlar • Maksimum ürün çeşitliliği için alternatif tahılların deneysel işlenmesine olanak tanır • Kapalı sistemde 130 °C'ye kadar sıcaklıklar, geniş bir malt çeşitliliği üretme fırsatı sunar • En yüksek gıda üretim standartlarında mükemmel hijyenik koşullar...
Tunus, Tunis
...Soda İçecek Cider 1.5 L, üretim tarihinden itibaren optimum saklama koşullarında (25°C) 9 ay boyunca tüketilebilir. Serin ve kuru yerde saklayın. Temiz ve kuru bir yerde, ışıkta korunarak saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın. Soğuk olarak, 4°C ile 6°C arasında tüketin. Hacim: 1 Litre / 1.5 Litre İçindekiler: Su, karbondioksit, şeker, karamel boyası E150d, sitrik asit E330...
İtalya, Vazzola
...Kesintili damıtma tesisi, minimum safsızlıkla yüksek kaliteli distilatların üretimi için tasarlanmıştır. Orijinal çözümlerle karakterize edilen bu tesis, süreci manuel veya otomatik olarak gerçekleştirmeye olanak tanır; sıcaklıkları, boşaltma derecesini ve baş ve kuyruk fraksiyonlarının ayrımını optimize eder. Ekipman, sofistike üretim teknikleriyle inşa edilmiştir ve özellikle yüksek kaliteli içeceklerin üretildiği küçük ve orta ölçekli damıtma tesislerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır (üzüm veya diğer fermente meyvelerden yapılan schnapps - brendi - “grappa”).
Portekiz, Leiria
...Ahşap notaları hafif bir şekilde barındırmakta ve geçirdiği üretim süreçleri sayesinde kendine özgü açık topaz rengini kazanmaktadır. Kuru üzüm ve ceviz yoğun aromasıyla bu ürün, Portekiz geleneğini temsil etmektedir.
İspanya, Sevilla
...DE REOJO - KAYBOLAN ANDALUZ Menşei: IGP Los Palacios ve Villafranca (Sevilla) Bileşim: %100 Vijiriega (Endülüs kökenli yerel üzüm) Üretim: Kendi mayaları ile 15ºC'de paslanmaz çelik tanklarda 26 gün fermente edilmiştir. Alkol derecesi: 11,3o Toplam sülfür dioksit: 40mg/L TADIM NOTLARI: Görünüm: Altın sarısı, yeşilimsi yansımalarla. Temiz ve parlak. Koku: Burunda orta yoğunlukta. Ananas...
...ATLAS M manuel monoblok, klasik yöntemle şarap işleme için tasarlanmış ve üretilmiştir. Pratik ve kullanımı kolay. Üretim, bir operatörün yardımıyla otonom olarak gerçekleştirilir.
Hollanda, Roosendaal
...SPOOKMAN'da özel lazer kesim ve gravür hizmetleri sunuyoruz, uzman ahşap işçiliği ile birleştirilmiş. İster tek seferlik bir proje olsun, ister büyük ölçekli üretim, her parçayı hassasiyet, yaratıcılık ve bir parça gizemle üretiyoruz. Plexiglas'tan ahşaba, her ürün markanızın birer eseri haline geliyor.
Almanya, Kirchheim Am Neckar
Kolayca! Tanktaki istenen sıcaklık! Bir şarap evi sahibi misiniz, şarap üreticisi, meyve yetiştiricisi, bira üreticisi veya bir şarap kooperatifi mi? Tank soğutma ve fermantasyon kontrolü için yenilikçi bir tedarikçi mi arıyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz: LiquoSystems. Mükemmel tank soğutması için doğru şarap evi teknolojisini, fermantasyon kontrolü ve sıcaklık düzenlemesi ile birlikte sunuy...
İspanya, Terrassa
...Fxsanmartí'de, özel ihtiyaçlarınızı analiz ediyor ve üretim süreçlerimizi optimize ederek size en iyi fiyatla büyük miktarlarda özel karton kutular sunuyoruz. İhtiyaçlarınıza uygun olarak tek veya çift kanallı özel kutular üretme konusunda geniş bir deneyime sahibiz. Size ihtiyaç duyduğunuz kutuyu, büyük miktarlarda ve mükemmel fiyat ve kalite ile elde etmenizde yardımcı olacağız.
Portekiz, Esmoriz
...başlangıçta %100 manuel olarak yapılması gereken zanaatlarının bir kısmını gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için en güncel makineleri içermektedir. Ayrıca, standart fıçı boyutlarımızın birçoğunu, ya şarap ya da güçlendirilmiş şaraplardan elde edilen kullanılmış meşeden de tedarik ediyoruz. ** Teklif isteyin **...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint-Georges-Saint-Emilion Karışım : Merlot Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 5 yıl Şarap Yapımı : Üretim süresince eklenmiş sülfür yok. Hasat girişinde biyolojik koruma. Sıcaklık kontrolü altında alkolik fermantasyon. Spontan malolaktik fermantasyon. Ahşap katkısı yok, şişelemeden önce süzme yok.
Portekiz, Santa Maria De Lamas
...Twin Top® teknik bir mantardır ve şampanya mantarının üretim teknolojisine dayanmaktadır. Şarap üreticilerinin en yüksek taleplerine etkili bir şekilde yanıt verir ve doğal mantarın sürdürülebilirlik açısından tüm faydalı özelliklerini korur. … her iki uçta doğal mantar diskinden ve bir aglomerat gövdesinden oluşur… Meyvemsi şaraplar için idealdir ve uzun süre şişede bekletilmesi amaçlanmayan...
...Bu şarap harika olarak adlandırılabilirdi, ama ben Mucizeyi tercih ettim. Gerçekten de, onun üretiminde kullanılan üzümler, 120 yılı aşkın bir geçmişe sahip küçük bir parselden toplandı. Kesilmek üzere olan bu bağa ikinci bir hayat vermek istedim ve yıllar içinde bu parselin yeniden üretim yapmasını sağlayan organik gübrem Bactériosol sayesinde oldu.
ufs.country_names.RU, Kolomna
...Her türlü etkinlik için güzel bir hediye veya çiçek buketinin tamamlayıcısı. Güzel hanımlar için bir set, 4 çeşit bal ve meyve soufflé'si (Frambuazlı sorbet, Yaban mersinli, kızılcık, vişne ve bademli Cosmopolitan, Yaban mersinli punch) ve şık bir ambalajda "Baharatlı sıcak şarap" balı çayı içerir. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 2 yıl.
Fransa, Thiais
...Bu vakum dolum makinesi, yaklaşık 250 şişe/saat kapasiteye sahip, profesyonel verimlilik özellikleri sunan tek makinedir. Kullanımı son derece kolaydır ve kompakt boyutlara sahiptir. Şarap, yağ, domates sosu, likörler, meyve suları ve hatta yüksek yoğunluklu ürünler için idealdir (gerekli aksesuar değişimi). Özellikler Üretim: yaklaşık 180/200 şişe (750ml)/saat...
Fransa, Auxerre
...Üretim Bu şarap, Fransa'nın güneyindeki bağlardan elde edilmiştir. Üzüm hasadı, üzümün aromatik tazeliğini korumak için gece yapılmaktadır. Tadım Notları Burunda, bu şarap beyaz şeftali ve yasemin aromaları sunmaktadır. Ağızda, şeftali ve narenciye notalarıyla zengin bir tat deneyimi yaşatmaktadır. Bal notalarıyla tatlı bir bitişe sahiptir. Yemek ve Şarap Eşleşmesi Soğuk (8-10°C) olarak...
Fransa, Paris
...lüks lor kepçesi, sınırlı üretim. Gerçek koyun derisinden yapılmış lor kepçesi, içinde bir şişe beyaz Mouton Cadet Rothschild şarabı barındırıyor. Kazınmış metal plaka, altın kolye. Şarap Ambalajı: Mouton Cadet Rothschild. Tasarım: Delatour Design Paris. Üretim: Royal River...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play