...100% doğal güneşte kurutulmuş Menşei: Nijerya Sınıf: ASTA Stil: Kurutulmuş Şekil: Parça Doğal yağ içeriği: %1-2 Kirleticiler: max. %0-2 Nem içeriği: max. %6-9%...
...Nohut püresi, susam ezmesi ve taze sarımsak ile. Görünüm homojen, açık bej rengi. Tat/Aroma, öğütülmüş susam, nohut ve taze sarımsak için karakteristik, hoş bir şekilde yuvarlanmış. Kıvam sert, kremalı.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Bu IGP Finocchiona versiyonu yaklaşık 500 g ağırlığında olup, doğal bağırsakta bütün olarak paketlenmiştir. Finocchiona IGP, birinci sınıf domuz eti parçaları ile üretilmektedir. Bunlar arasında: omuz, jambon, sırt, coppa ve pancetta bulunmaktadır. İşleme, yabani rezene tohumları, tuz, karabiber ve sarımsak eklenmesiyle karakterize edilir. Bu doğal ve saf karışım, Toskana salamına eşsiz ve ayırt...
Portekiz, Porto
...Doğal kurutulmuş ot infüzyonları ile Portekizce sızma zeytinyağı: sarımsak yağı, biberiye yağı, kekik yağı ve acı/baharatlı yağ.
İtalya, Milano
...Biotek, esas olarak tarım ürünleri üretiminde yenilikçi teknolojilerin araştırma ve geliştirilmesine odaklanan yenilikçi bir start-up'tır. Şirketin ana misyonu, özellikle daha sağlıklı bir beslenme amacıyla fermente siyah sarımsak üretimi ile İtalya'da üretilen ürünlerin değerini artırmaktır. NeroSano, doğal bir fermantasyon sürecinden doğan ürünleriyle ana markayı temsil eder; bu ürünler, kalite, özgünlük ve zarafet sağlama hedefiyle uzman bir ekip tarafından titizlikle hazırlanmıştır.
...4-Hidroksisinamik asit (p-Kumarik asit), doğal bir sinamik asit türevidir. Fıstık, domates, sarımsak gibi çeşitli gıdalarda ve şarap, çay gibi içeceklerde bulunabilir. Ancak, 4-Hidroksisinamik asit lignin'den ve biyosentetik yöntemlerle de üretilebilir. Katalog No: NST-10-99 CAS: 501-98-4 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C9H8O3 Moleküler ağırlık: 368,38...
Fransa, Mandelieu
...Sızma zeytinyağı (AB menşeli) %97, sarımsak (AB dışı menşeli) %2, doğal biberiye aroması. Net ağırlık: 0,250 KG Kapasite: 25 CL...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
..."Le Sel Fou Catalan" Akdeniz tuzundan (Gruissan) hazırlanmıştır, Bu tarifi sizin için oluşturan Bay RIVIERE'nin tarifidir. İçerik: Kekik, biberiye, sarımsak otu, fesleğen, Niora biberi ve Imperator. Bu doğal tuz, tüm iz elementleri, zooplankton ve fitoplankton ile birlikte gerçek bir gıda maddesidir; sıradan tuzlar gibi sadece bir tat artırıcı değildir. Bu tuzda hiçbir ekleme veya çıkarma yoktur. 140g cam kavanozda.
Fransa, Toulouse
...CBD RestInTizz® mutfak hazırlıklarımız tamamen yenilikçi! Tamamen Fransa'da tasarlanmış ve üretilmiştir. (Her zaman). 50ml sprey formatında mevcut olan bu ürünler, her mutfakta yer bulacak! Kenevir yağının ve CBD'nin faydalarını gerçek bir tat sinerjisi içinde kullanmak, STILLA® laboratuvarı için muazzam bir çalışma gerektirmiştir; bu laboratuvar, doğal fitokanabinoidlerin çıkarılmasında gerçek bir Fransız öncüsüdür. Referans: TIZZHLCAI50...
Almanya, Neidenfels
... biyolojik olarak parçalanabilir. 0,8 mm ile 3,0 mm arasında çaplarda ve 0,38 mm ile 0,7 mm arasında tel içi ile temin edilebilir. İpliklerimiz, 10 cm ile 60 cm arasında kesilmiş uzunluklarda, pratik rulolar halinde veya isteğinize göre teslim edilebilir. Uygulama alanı: Bağlama amaçlı malzeme - şarapçılıkta - meyvecilikte - fidanlıklarda - çocuk fidanlıklarında - çiçekçilerde - bahçede - evde Sebzeler için bağlama malzemesi (örneğin; turp, havuç, sarımsak, soğan)...
İtalya, Colonnata Carrara
... arasında) 4 ile 8 cm arasında değişir. İçindekiler: Lardo di Colonnata İGP, doğal deniz tuzu, karabiber, sarımsak, kekik, baharatlar ve aromatik otlar. Koruyucu Yok – Alerjen Yok – Glutensiz – Süt ve türevleri Yok – GDO Yok – Glutamat Yok...
Slovenya, Krmelj
... baharatlı bir domates sosu ile eşleştirin, ister kremalı sarımsak ve ot sosuna karıştırın, ya da taze sebzeler ve beyaz peynir ile birleştirin, bu kırmızı mercimek fusilli erişteleri mutfak yaratımlarınıza lezzet ve görsel çekicilik katmaktadır. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi, organik ve vegan dostudur, sağlıklı ve vicdan rahatlatıcı bir yemek deneyimi sunar. Servis boyutu: 100g Enerji içeriği: 1537kj / 361,9 kcal Toplam yağ: 0,59g Doymuş yağ: 0,16g TOPLAM KARBONHİDRAT: 69,56g Şekerler: 2,42g Lif: 3,41g Protein: 19,18g Tuz: 0,03g...
... köri. Şimdi deneyin ve Afrika'nın lezzet patlamasını evinize getirin! Her zamanki gibi, en iyi malzemelerle el yapımı. Premium baharatlar, her zamanki gibi glütensiz, vegan, yapay katkı maddesi veya aroma içermiyor. %100 doğal.
Almanya, Stegaurach
... proteini, bezelye unu), %5 bezelye proteini izolatı, BUĞDAY LIFI, alkol sirkesi, kanola yağı, kıvam artırıcı: metilselüloz; patates nişastası, BUĞDAY GLUTENİ, glütensiz YULAF TAM BUĞDAY UNU, psyllium tohum kabukları, sebze tozu (pırasa, soğan, yer kerevizi, beyaz lahana, sarımsak, havuç, domates), baharatlar, bezelye lifi, havuç suyu konsantre tozu, yemek tuzu, dekstroz, maya ekstresi, doğal aromalar.
Tunus, Hammam Sousse
...Doğal Acı Kırmızı Biber Sosu Barbarian Harissa, 350 gr Cam Kavanoz Harissa (hah-ree-suh olarak telaffuz edilir), Kuzey Afrika ve Orta Doğu mutfağında yaygın olarak kullanılan baharatlı bir biber ezmesidir. Çoğu harissa tarifi, acı biberler, sarımsak, zeytinyağı ve kimyon, kişniş ve tuz gibi baharatların karışımı ile yapılmaktadır. Tüm Sos ve Salatalarımız, ürünlerimizi hasat etme ve hazırlama...
İspanya, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"Kuzey Aragon'da gerçekleşen domuz kesimi.","FORMA":"Kısrak nalı şeklinde.","PREPARAZIONE":"Hafifçe yuvarlatılmış ince dilimler halinde kesilmiş.","DA CONSERVARSI":"Serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır.","PRESENTAZIONE":"28/30 kalibre parçalar; doğal bağırsakta.","INGREDIENTI":"Domuzun yağsız kısımları ve pastırma.","DA ACCOMPAGNARE":"Domates veya sarımsak aromalı kızarmış ekmek ile ya da alternatif olarak sade.","SAPORE":"Lezzetli, hafif otlu aromalı.","CONFEZIONAMENTO":"Kontrollü atmosferde.","SCADENZA":"6 ay; ambalajda belirtilen tarih."}...
...İtalyan domuzlarının tuzlanmış butlarından elde edilir, derisiyle kaplı kısımlarında nemli tuz, yağsız kısımlarında ise kuru tuz, karabiber, sarımsak ve doğal baharatlarla işlenir. Prosciuttolar, tuzlama için soğuk hava deposuna yerleştirilir (sıcaklık +1° ile +4° arasında, nem %80), ardından "dinlenme" adı verilen ikinci bir odaya alınır. Burada, kalan tuz çıkarıldıktan sonra 90 gün boyunca...
Diğer Ürünler
Ev antipasto
Ev Antipasto
Fransa, Lardier Et Valença
... zeytinyağı yerine daha nötr ve kullanımı daha az yağlı olan ayçiçek yağı tercih edilecektir. Bu, yanıklar, eklem ağrıları vb. üzerinde etkili olacaktır... Millepertuis yağı, yukarıda belirtilen patolojilerde uçucu yağlar için mükemmel bir taşıyıcıdır. Greyfurt veya sarımsak gibi bazı ilaçlarla etkileşime girebilir. Sertifika: Organik Alkol içerir: Hayır Toplam birim ağırlığı (kg brüt): 1 Yoğunluk: 0.916 Birim hacmi litre cinsinden: 1.091703...
... oleoresin ile renklendirici gıda da sunmaktayız, ayrıca kuru taşıyıcı maddelerde de! Programdan bir kesit: Fesleğen Kekik Biber Kimyon Zerdeçal Köri Dereotu Tarhun Zencefil Kardamom Sarımsak Kişniş Kimyon Sevgi otu Defne Mercanköşk Muskat çiçeği Muskat cevizi Karanfil Kekik Biber Maydanoz Karabiber Pimento Kekik Adaçayı Kereviz Sıra soğanı Kekik Sedir Tarçın Soğan ...ve daha fazlası Oleoresin veya aromatik yağınızı bulamadınız mı? Size örnekler ve spesifikasyonlar ile özel bir teklif göndermekten memnuniyet duyarız!
Hollanda, Rhenen
...Fındıkları her boyutta kaplıyoruz, örneğin bütün (doğal ve haşlanmış), parçalar, vb. Tüm kaplanmış fındıklar, atıştırmalık olarak veya dondurma, kahvaltılık gevrekler, çikolata, enerji barları, nugat, fırın ürünleri, salata/sebze sosları gibi birçok uygulamada malzeme olarak mükemmeldir. Karamelin yanı sıra, bal, tarçın, akçaağaç, vanilya ve zencefilli kurabiye gibi diğer temel tatlarımızdan birini de seçebilirsiniz; isterseniz Kelt deniz tuzu, acı biber, biberiye, sarımsak, hindistancevizi, rezene veya kendi favori baharatlarınızla/otlarınızla birleştirebilirsiniz.
Fransa, Arles
...Guintrand Konserve Bu konserveler, Mont Ventoux'dan yıkanmış, ıslatılmış ve mümkün olduğunca doğal bir şekilde su ile pişirilmiş küçük einkorn buğdayından hazırlanmıştır. Zeytinyağı, fesleğen ve sarımsak ile zenginleştirilmiştir. İçindekiler: küçük einkorn buğdayı (%57), zeytinyağı (%13), soğan, fesleğen (%11), sarımsak (%8), tuz, konsantre limon suyu, karabiber.
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar %65 (Agaricus Bisporus), ayçiçeği yağı %35, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (nane, sarımsak, kırmızı biber tozu, pul biber, paprika). Sitrik asit, L-askorbik asit. Konteynerler: 212g/620g/1kg/3kg...
İspanya, Vinaròs
...Şeftaliler düşük asidik yapıya sahip olduğundan, doğal tatlılıkları ön plana çıkar. Kuru doku Çiğnemesi kolay Her yaş için sağlıklı atıştırmalık Diğer atıştırmalıklardan daha sağlıklı Yağsız - Kolesterol İçermez - Glutensiz - Düşük Sodyum Hoş ve belirgin tat Her porsiyonda 100 Kalori ___________________________________________________ Lütfen mango yedikten sonra Yeşil Organik kutuyu kullanın Kompostlanabilir torbalar Gezegenimize önem veriyoruz!
ufs.country_names.RU, Moscow
...toz karaway, mısır nişastası, bezelye lifi, toz zerdeçal, toz beyaz biber, toz acı biber, doğal aroma Limon. Kullanım alanı Fırınlamadan veya haşlamadan önce etin ovulmasında ve sos hazırlığında kullanılabilir. 100 gr üzerindeki besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 28 Yağlar (g / 100g)… 4,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 8,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 180...
Fransa, Marseille
...Noïa profesyonel markasına ait Stimulate koruyucu serumu, doğal bileşenler içeren, Ricin, Sarımsak ve Susam özleri gibi, saçlarınızın kalitesini artırarak nemlendirme ve yeniden uzama sağlar, aynı zamanda büyümelerini hızlandırır. Sülfat ve paraben içermeyen formülü, düzleştirme veya saç botoksu sonrası için idealdir.
Fransa, Guenange
... yükümlüdür. Bunu bir sos olarak, Diable tarzı paletlerinizde, sebze woklarınızda ve özellikle tavuklarınız için kullanabilirsiniz! Malzemeler: Alsace HARDALI %41 (su, HARDAL tohumları, sirke, tuz, baharatlar, doğal aromalar, sodyum bisülfit), Alsace IGP balı %20, limon suyu, sirke, sarımsak, tuz, zencefil, Provence otları Fransa'da üretilmiştir 250 Ml 0 (Scoville Ölçeği)...
İspanya, Alcobendas
...Salchichón, tahıl ve baklagillerle beslenen, ahırlarda veya besi yerlerinde yoğun bir şekilde yetiştirilen İber domuzlarından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. İber domuzunun yağsız etleri ve yağları çok ince parçalar halinde doğranarak, tuz, karabiber, muskat, kekik ve sarımsak ile baharatlandırılır ve doğal domuz bağırsaklarına doldurulur. Uygulanan geleneksel süreç, etlerin ve yağların...
İspanya, Molina De Segura
...zencefil, zerdeçal, sarımsak, soğan, maydanoz, kişniş, safran vb. bulunmaktadır. Felsefemiz kalite, her sürecin titiz kontrolü ve çevreye saygı üzerine kuruludur. Gıda güvenliğini sağlamak için modern tesisler ve son teknoloji ekipmanlara sahibiz. Deneyimimiz sayesinde, küçük işletmelerden büyük dağıtımcılara kadar toptan müşterilere özel çözümler sunuyoruz. Her müşterinin ihtiyaçlarına uyum...
... Kurutulmuş lahana Kurutulmuş limon Kurutulmuş Mantar Kurutulmuş Maydanoz Kurutulmuş Mercimek Tozu Kurutulmuş pancar Kurutulmuş patlıcan Kurutulmuş Pırasa Kurutulmuş Portakal Kurutulmuş Sarımsak flake Kurutulmuş soğan flake Kurutulmuş Soğancık Kurutulmuş Turp Ürünlerimizde koruyucu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. 100% doğal ürünler Doğal olanı en doğal yöntemlerle işleyip sofranıza getiriyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play