İsviçre, Rheinfelden
... domatesler, fesleğen, soğan ve sarımsak ile doğru miktarda kekik ve maydanozdan oluşan cazip bir kombinasyondur - İtalyan klasiklerinin Amerikan yorumu. Bongiovi Makarna Sosu Dad’s Original, taze bahçe sebzelerinin doyurucu bir karışımıdır. Fesleğen, sarımsak, soğan, mantar ile kırmızı ve yeşil biberler, en sevdiğiniz makarnaya heyecan verici bir aroma patlaması katıyor. Bongiovi Makarna Sosu Arrabbiata, hayatında biraz baharat arayanlar için idealdir.
Fransa, Sète
...Golfo Nuevo Deniz Ürünleri kokteylini çözün, tüm malzemeleri 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile sarımsak ve maydanoz ile soteleyin. Bu arada taze spagettiyi pişirin. Pişen karışıma 20 cl sıvı krema ekleyin, ardından parmesan serpin, tuz ve karabiber ekleyin. Makarna süzün ve sosla karıştırın. Sıcak servis yapın.
Belçika, Nivelles
ChèvrArdennes'in hikayesi 70'li yıllarda, keçi peyniri üretimine adanmış deneysel bir fabrikanın kurulması fikriyle başlıyor. Proje, Belçika'nın Ardennes bölgesinin kalbinde, Bastogne'de hayata geçiriliyor. Fabrika daha sonra Vache Bleue tarafından devralınıyor ve Loicq ailesinin uzmanlığı ve tecrübesinden faydalanıyor. 2005 yılında, yine Loicq grubunun öncülüğünde, ChèvrArdennes mevcut Nivelles t...
Fransa, Malataverne
... marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Fransa, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: Rungis'te tavuk ve av hayvanları toptancısı. Av hayvanları: dişi geyik, erkek geyik, yaban domuzu ve kızıl geyik. Küçük av hayvanları: ördek, yaban tavşanı, tavşan, sülün. Uzmanlık alanları: soslu tavuk, ızgara tavuk, serbest tavuklar ve Label Rouge kesimleri, Fransa'nın dört bir yanından çiftlik tavukları, guinea tavukları, ördek göğsü, ördekler, güvercinler, rosto (ızgara rosto ve...
Avusturya, Enzersdorf An Der Fischa
...Taze sarımsaklı yağımız, kızarmış beyaz ekmek üzerinde. Üzerine taze doğranmış maydanoz ve rendelenmiş elma. Bu size garip mi geliyor? - Olé, haklısınız! Sarımsak yağımızın ne kadar çok yönlü olduğu gerçekten şaşırtıcı!
...Escargot baharatı Sulu biftekler, narin balık yemekleri, ızgara sebzeler, taze pişirilmiş ekmek - hafif baharatlı ot yağı ile zenginleştirilemeyecek çok az şey var. Çok sayıda ot ve bir tutam sarımsak içeren çok yönlü baharatımızla kendi ot yağı özel lezzetlerinizi yaratın. Hela. Et işleme, HoReCa ve gıda hizmetleri için tat ve modern fonksiyonel sistemler konusunda yetkin ortağınız. Hela, 1905...
İtalya, Milano
...Herhangi bir katkı maddesi veya kimyasal madde kullanılmamaktadır. Sarımsağın gıda içindeki kullanımı ve beslenme veya sağlık çalışmaları, herhangi bir olumsuz biyolojik etki ortaya koymamaktadır. Son yıllarda şefler, siyah sarımsağa büyük ilgi göstererek, onu tavuk, balık gibi yemekleri lezzetlendirmek için kullanmaktadır. Taze sarımsakla karşılaştırıldığında, siyah sarımsak, allicin içeriğinin düşük olması nedeniyle güçlü ve agresif bir tat vermez; bu da üretim sürecinde antioksidan bileşenlere dönüştürülmüştür.
İtalya, Santa Ninfa
...Aromalı EKSTRA SIZGIL YAĞI bazlı organik baharatlar. Yoğun, taze ve dengeli bir tat, Sicilya'yı ve onun güçlü tatlarını hatırlatıyor. Her türlü yemeği tatlandırmak için mükemmel, mutfakta çok yönlü!
Fransa, Aubervilliers
...İçindekiler Kullanım önerisi Azzaro markası Canlandırıcı, rahatlatıcı ve zarif olan Chrome Eau de Toilette, yaşam sevincini ve baba-oğul arasındaki sarsılmaz bağı kutluyor. "Narenciye, su ve odunsu" ailesinden gelen Chrome Kolonya, taze narenciye ve beyaz misk notalarıyla, su ve yeşil dokunuşlarla ve sıcak bir odunsu-çay akoruyla birleşen bir iz bırakıyor. ALKOOL. PARFÜM/KOKU. SU. LİMONEN...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Meyve yoğunluğu ile karakterize edilir; dominant tatları arasında meyve, muz, elma, kivi ve yeşil domates yer alır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi bitkisel aromaları da vardır. Balıklar, etler (özellikle av etleri), carpaccio ve taze sebzelerle birlikte kullanımı önerilir. Kişisel olarak, sarımsak ve domatesle ovulmuş kızarmış ekmek üzerine bir miktar zeytinyağı eklemeyi veya taze keçi peynirinin üzerine, taze çekilmiş karabiber ile birlikte eklemeyi öneririm. Son 2 yılda 52 kez ödüllendirilen değirmen 2016 Yılında Olgun Meyve Kategorisinde İspanya'nın En İyi Zeytinyağı En İyi...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Yeni toplanmış Sicilya domateslerinin kokusu, ayrı ayrı kızartılmış taze patlıcanların tadıyla zenginleştirilmiş, ünlü besteci Vincenzo Bellini'nin La Norma adlı eserini kutlamak için yaratılmış tipik bir Sicilya tarifinde. Üzerine rendelenmiş tuzlu ricotta serpilerek tamamlanacak bir tabak spagettiyi süslemek için idealdir. İÇİNDEKİLER: Bütün domates püresi, sızma zeytinyağı, ayrı ayrı kızartılmış taze patlıcan, taze fesleğen, taze sarımsak, tuz ve şeker. Paketleme: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
...JOSEFA mantar sosu, taze mantar, sarımsak, zeytinyağı ve peynirin ustaca kombinasyonundan gelen tatlar ve kokuların mükemmel bir uyumudur.
Fransa, Rungis
...Kuru meyve barquette marketi – GERÇEK TAZE BARQUETTLER - Barquette çeşitlerimizi keşfedin! Ambalajlı dökme ürün "yerel meyve ve sebze satıcınız tarafından ev yapımı. KAPAKLI BARQUETTE = %100 gıda güvenliği. Hijyen kurallarına uyum. Ürünün %100 görünürlüğü. FRANSA'DA, Rungis'teki fabrikamızda ambalajlanmıştır.
Slovenya, Krmelj
... baharatlı bir domates sosu ile eşleştirin, ister kremalı sarımsak ve ot sosuna karıştırın, ya da taze sebzeler ve beyaz peynir ile birleştirin, bu kırmızı mercimek fusilli erişteleri mutfak yaratımlarınıza lezzet ve görsel çekicilik katmaktadır. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi, organik ve vegan dostudur, sağlıklı ve vicdan rahatlatıcı bir yemek deneyimi sunar. Servis boyutu: 100g Enerji içeriği: 1537kj / 361,9 kcal Toplam yağ: 0,59g Doymuş yağ: 0,16g TOPLAM KARBONHİDRAT: 69,56g Şekerler: 2,42g Lif: 3,41g Protein: 19,18g Tuz: 0,03g...
Fransa, Mietesheim
... ve yaratıcı bir mutfak için sınırsız şekilde kullanılabilir! İçindekiler: Ayçiçek yağı*, fesleğen* (37%), kaju fıstığı* (5%), sarımsak*, patates flakeleri*, zeytinyağı*, deniz tuzu, konsantre limon suyu*. * : Organik tarım ürünleri...
Tunus, Hammam Sousse
... konusunda çok bin yıllık Tunus kültürünü takip ederek el yapımıdır. İÇİNDEKİLER Acı biberler Taze Biberler Sarımsak Baharatlar Tuz Zeytinyağı Ürün Adı: Berber Harissa Tür: Acı biber ezmesi Brix (%): 10 Raf ömrü: 2 Yıl Renk: Kırmızı Tat: Acı ve Baharatlı Marka: MEDILIFE ASGARİ MİKTAR: 2 palet Menşei: Tunus...
Fransa, Lardier Et Valença
... zeytinyağı yerine daha nötr ve kullanımı daha az yağlı olan ayçiçek yağı tercih edilecektir. Bu, yanıklar, eklem ağrıları vb. üzerinde etkili olacaktır... Millepertuis yağı, yukarıda belirtilen patolojilerde uçucu yağlar için mükemmel bir taşıyıcıdır. Greyfurt veya sarımsak gibi bazı ilaçlarla etkileşime girebilir. Sertifika: Organik Alkol içerir: Hayır Toplam birim ağırlığı (kg brüt): 1 Yoğunluk: 0.916 Birim hacmi litre cinsinden: 1.091703...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Provence usulü pistou çorbası tarifi. Malzemeler: su, beyaz fasulye %5,3, kırmızı fasulye %5,3, düz fasulye %4,4, patates %4,4, kabak %6,6, limon püresi %1,3, karabiber, makarna %1,3, havuç %4,4, fesleğen %4,4, sarımsak %4,4, tuz, zeytinyağı %2,2, taze domates %11.
Güney Kore, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... ve taze yerleri ziyaret ettik ve kapsamlı araştırmalar yaptık. Yoğun çabalarımız sayesinde, toplamda 250 çeşit gıda üretiyoruz; bunlar arasında Deopbap (çeşitli malzemelerle süslenmiş pilav, 30 çeşit), Jjigae (güveç), Tang (çorba), soslar, ezmeler, Yangnyeomjang (soya sosu, kıyılmış sarımsak ve pul biber karışımı, 30 çeşit), toz çorbalar (20 çeşit), sıvı soslar (35 çeşit) ve diğer işlenmiş gıdalar bulunmaktadır. Modern ve gelişmiş işleme sistemimizle HACCP sertifikasına sahibiz ve gururla temiz ve hijyenik ürünler üretiyoruz. Şirket Adı: MIMI FOOD Menşei: Güney Kore Ambalaj: Poşet...
Almanya, Hamburg
...Kategori: Pimp Baharatları Gerçekten iyi bir baz + yeni Pimp baharatlarımız = hızlı ızgara sosları ve dip soslar için 1001 fırsat! İstenilen yoğunluğa bağlı olarak, 100 ml domates ketçabına 1-2 çay kaşığı ekleyin, kısa bir süre bekletin ve tadını çıkarın. Ayrıca, taze peynir veya krema bazlı acı dip soslar için de harika! İçindekiler: Smoked paprika (biber, duman), seçkin biber, sarımsak granülü, acı biber, kimyon, karabiber, yenibahar, karanfil Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 30 g beyaz teneke kutuda...
Almanya, Waldkirch
... kuru kayısı 100ml kuru kırmızı şarap 1 diş sarımsak, ince doğranmış 1/2 soğan, ince doğranmış 150g kuzu suyu (alternatif olarak et suyu) 2 yemek kaşığı Wernet kavak balı biraz taze kişniş Kırmızı biber Tuz...
İtalya, Castelfidardo
...Zeytinyağı, taze yeşil badem notalarıyla birlikte meyvemsi bir zeytin tadına sahiptir. Karmaşık ve rafine bir tat profili sunar; enginar, marul ve badem gibi bitkisel notalar içerir. Dengeli ve uyumlu bir baharatlı bitişe sahiptir. Et kızartmaları, baklagil çorbaları, tuz, domates, sarımsak ve roka ile tatlandırılmış ızgara ekmek bruschettaları için önerilir.
Fransa, Lardier Valença
...Hipertansiyon ve dolaşım bozuklukları üzerinde etkili olduğu bilinen tıbbi bitki. Geleneksel olarak parazit ilacı olarak kullanılır. Organik, taze bitki ekstresi (dondurulmamış). Toplama yerlerinde bekletilmiştir (Fransa menşeli). 50 ml cam şişe.
İspanya, Peligros
Productos Ruca, 1948 yılında Granada şehrinde, Martín Molina ve Rubio Casero ailelerinin birkaç üyesinin ortaklığı sonucu kurulmuştur. Faaliyetimize, geleneksel "MATANZA" ev yapımı domuz kesimi için baharat ve karışımlar tedarikçisi olarak başladık ve zamanla bu sucukların korunması için HAZIR KONDISYONLAR üretiminde uzmanlaştık. Bu ilk yıllarda, faaliyetimiz Granada'nın merkezinde sürekli olara...
Fransa, Levallois Perret
...Fenkel, çok taze, tatlı ve anasonlu bir lezzete sahiptir, baharat olarak kullanılır. Fenkelin mutfaktaki kullanımları: Fenkel, anason, çemen, maydanoz, sarımsak, kimyon, lavanta, muskat, kekik, biberiye, maydanoz, adaçayı ve kekik ile uyum içinde kullanılır. Ayrıca mantar, hindiba ve peynirlerle de çok iyi bir şekilde kullanılır. Fenkel tohumları, balık, kabuklu deniz ürünleri ile mükemmel bir...
Fransa, Paris
...Tunus'un en bilinen mezelerinden biri, vazgeçilmez mechouia salatasıdır. Kızarmış biberler ve domateslerden oluşan bu salata, bazen ton balığı ile zenginleştirilir ve meze olarak ekmekle servis edilir. İçindekiler: Tatlı biber, taze domates, soğan, zeytinyağı, soya yağı, sarımsak, tuz, baharatlar İçindekiler: Tatlı biber, taze domates, soğan, zeytinyağı, soya yağı, sarımsak, tuz, baharatlar Stokta: 1000 Ürün...
Fransa, Guenange
... eklenmesi gereken narenciye dokusunu katmak için burada; sarımsak ve soğan ise ünlü sosu lezzetlendirecek. İçindekiler: Su, taze jalapeno (kaynak Hollanda), şeker kamışı, sirke, tuz, soğan, sarımsak, rom (1%), limon (0,2%). Fransa'da üretilmiştir. 100 Ml 5 000 (Scoville Ölçeği)...
İtalya, Barberino Di Mugello
...Izgara Patlıcanlar Taze İşlenmiş Nazik inek peyniri ile doldurulmuş speck sarma Köylü Usulü Enginarlar Taze İşlenmiş Akdeniz usulü marine edilmiş kurutulmuş domatesler Taze İşlenmiş Monakal usulü Zeytinler Biber, sarımsak, baharatlar, tuz ile...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play