Tunus, Hammam Sousse
... çok yönlüdür. Hem tuzlu hem tatlı olarak, ya yalnız başına ya da daha büyük bir yemeğin bileşeni olarak servis edilebilir. Kuzey Afrika ülkelerinde genellikle et veya sebze yahni ile birlikte sunulur. Tunuslular, genellikle kök sebzeler ve kabakların karışımı olan bir sebze yahni ile servis edilen bir kuskus yemeğini çok değerli bulurlar. Genellikle kuskus yahniye domates eklerler. Libya'da ise bazen irmik yerine darı ile yapılır ve en sık kuzu eti ile servis edilir. Tunuslular, kuskuslarını Harissa ile bolca baharatlandırmayı severler ve onu bir balık bouillabaisse ile birlikte sunarlar.
İtalya, Lauro
... malzeme olup, özellikle Sicilya mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır; çünkü gerçekten ilginç tatlar, kokular ve hisler sunma yeteneğine sahiptir. Hem tatlı hem de tuzlu çeşitli yemeklerin hazırlanmasında kullanılabilir; tatlılar, lokumlar, dondurmalar, makarnalar, balık ve et yemekleri gibi.
İtalya, Orsogna
...Restoran, pizzacılar, catering için ürün. Özellikler: İnce dilimlenmiş Siyah Trüf (Aestivum), zeytinyağı ve bir tutam tuz ile korunmuştur. Tavsiye edilen doz: Kişi başına 10/15 gr. Faydalı öneriler: Kullanıma hazır ürün. Tüketim: İlk yemekler için sos (tagliatelle, tortellini, tortelloni, krep, pirinç, doldurulmuş makarnalar vb.), tuzlu iç harçlar, et ve balık carpaccio, omlet ve fritata, sos...
Almanya, Frankfurt Am Main
...Doldurma makinesi, her bir camı belirlenen yüksekliğe kadar dolduran ve bir genişleme boşluğu bırakan gravimetrik-hacimsel bir cihazdır; yani, camdaki sıvı (marine veya tuzlu su) ile cam kenarı arasında, cam boyutuna ve konserve miktarına bakılmaksızın bir boşluk bırakır. Bu teknolojik gereklilik, cihazımızı, örneğin köfte, lahana sarması, işkembe, balık, turşu, meyve gibi ürünlerin sıvı, sos...
Fransa, Perpignan Cedex
... beğenilmesi nedeniyle oldukça değerli bir bitkidir! Tuzlu tadı ve çıtır dokusuyla, genellikle balık veya deniz ürünleri bazlı yemeklerin yanında kullanılır. Tat olarak kuşkonmazı andırsa da, kendine özgü bir lezzeti vardır.
ufs.country_names.RU, Moscow
... Alanları Salatalar, soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, sebzeler. Tat Baharatlı 100 gr üzerindeki besin değeri. Protein (g / 100g)… 5,0 Yağ (g / 100g)… 8,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 38 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240...
Fransa, Levallois Perret
...Tarçın çubukları, tuzlu tarifleri, tatlıları ve kokteylleri aromalandırır. Sıcak, odunsu ve hafif tatlı lezzetlere sahip bu turuncu baharatın birçok kullanımı vardır. Bu formda, tarçının aromaları çok daha iyi korunacaktır. Mutfakta Tarçın Çubukları Kullanımları: * Tuzlu Tarçın: Tajine'nin bir bileşeni olup, çorba veya püreye aroma katmak için de kullanılır. Tarçın, sebze, balık veya beyaz et...
Portekiz, Ansião
...Tuzlu kuru morina, bütün veya dilimlenmiş. Donmuş ve ıslatılmış morina.
Çin, Shandong
...Art No. 813 Yüksek kaliteli paslanmaz çelik Ağır hizmet gücü, daha dayanıklı, tuzlu suda iyi performans, korozyon direnci. Normalden daha uzun kullanım süresi, para ve zaman tasarrufu sağlamanın bir yolu. BS1:B1(Φ3.8x135mm)+1# BS2:B2(Φ3.5x125mm)+2# BS3:B3(Φ3.0x110mm)+3# BS4:B4(Φ2.6x100mm)+4# BS5:B5(Φ2.0x80mm)+5#...
Almanya, Remscheid
...Gıda ürünleri günümüzde, diğer günlük ihtiyaç ürünleri gibi, endüstriyel olarak işlenmektedir. Örneğin, taze yakalanan balık açık denizde tamamen işlenmektedir. Peynir, dondurulmuş et, şekerlemeler veya taze pişirilmiş kekler ve pastalar - bu ürünlerin hepsi porsiyonlanmalı, fileto haline getirilmeli veya farklı şekil ve boyutlarda kesilmelidir. Hatta bilinen tuzlu simit bile günümüzde...
Norveç, Stavanger
...Bu, marketinizdeki balık bölümündeki servis tezgahından isteyeceğiniz bir üründür. Atlantik somonu, taze tuzlu, haşlanmış, kızartılmış, ızgara yapılmış veya gratinlenmiş olarak lezzetlidir. Ayrıca bir çorba veya yahni içinde de çok lezzetlidir. Tuz eklenmemiştir. Üründeki tuz içeriği, doğal olarak bulunan sodyumdan oluşmaktadır.
Eşleşen ürünler
Somon - Satılık Somon
Somon - Satılık Somon
Avusturya, Altenwörth
...Sırt dikenleri (Gasterosteidae), neredeyse tüm kuzey yarımkürede yaygın olan bir balık ailesidir. Usta yüzücüler, tatlı su ve kıyıya yakın tuzlu ve deniz suyunda bulunurlar. İsimlerini, sırt yüzgeçlerinin önünde bulunan 3-16 adet tekil dikenlerden alırlar. Bunlar, dönüştürülmüş yüzgeç ışınlarıdır. Karın yüzgeçlerinin ön ışınları da dikenlere dönüşmüştür. Tüm dikenler, ek bir güç harcamadan kalıcı olarak dik bir şekilde taşınabilir, çünkü menteşelere otururlar.
Türkiye, Efeler
... firmalarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Yaprak buz makinaları tatlı su ve tuzlu su olmak üzere üretilebilmektedir. Yaprak Buz makinaları sizlere net endüstriyel soğutma sistemleri olarak 1994 yılından beri gelişen teknolojiyi yakından takip ederek üretimlerimizi sürdürmekteyiz.yaprak buz makinesiYaprak Buz Makineleri ( tatlı su )Yaprak Buz Makineleri ürünlerinde gezici ekiplerimiz sahada usta...
... prensibine sahibiz.Şirketimizin faaliyet konuları arasında, Tatlı ve Tuzlu Su Balıkları, Kabuklular, Yumuşakçalar lar, Balık yemleri ve Havyar çeşitleri ile ilgili yurt içi ve yurt dışı ticari faaliyetleri kapsamaktadır.Bunların dışında; Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve İşleme Teknolojileri ile ilgili konularda profesyonel danışmanlık ve anahtar teslim tesis işleri de yapılmaktayız.ÜrünlerÜrün...
Türkiye, Amasya
... prensibine sahibiz. Şirketimizin faaliyet konuları arasında, Tatlı ve Tuzlu Su Balıkları, Kabuklular, Yumuşakçalar lar, Balık yemleri ve Havyar çeşitleri ile ilgili yurt içi ve yurt dışı ticari faaliyetleri kapsamaktadır. Bunların dışında; Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve İşleme Teknolojileri ile ilgili konularda profesyonel danışmanlık ve anahtar teslim tesis işleri de yapılmaktayız.
Türkiye, Canakkale
1928 DEN BU YANA BALIK URETIMI YAPMAKTAYIZ. SARDALYA TON KONSERVE ILE ANCUEZ VE TUZLU BALIK URETIMI YAPMAKTAYIZ...
TÜRKİYE PİYASASINDA TATLI VE TUZLU BALIK ÇEŞİTLERİNİ AVRUPA ÜLKELERİNE PAZARLAMAK ÇOK UYGUN FİYATLARDA AVRUPA PAZARINA GİRMEKTİR AMACIMIZ.
Portekiz, Ourém
...Portekiz'den geniş bir gıda ve içecek yelpazesi satışı, en büyük endişemiz pazarın en saygın markalarından en iyi ürünleri seçmekti. Portekiz'den tüm Avrupa'ya gıda ve içecek temini, karayolu ile taşımacılık. Zeytinyağı, şarap, tuzlu balık, bira, elma şarabı, tatlılar, tatlılar, meyve suları, çikolatalar, market ürünleri, peynirler, sucuklar, tahıllar vb. ihracatı. Portekiz'de geniş bir gıda ve içecek yelpazesi satışı, pazarın en saygın markalarının en iyi ürünleri.
İspanya, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L., haneli bir şirket olup, hamsi, tuzlu balık, marine edilmiş sardalya, turşu ile birleştirilmiş şişler gibi geniş bir yarı korunmuş balık ürünleri yelpazesinin el yapımı üretimine adanmıştır.
İspanya, Santoña-Cantabria
Balık konserveleri. Bonito, açık ton balığı, ançüez, tuzlu balık, sardalya, midye, chicharrillos, ventresca, balık pate, deniz salatası, gulas vb.
... yapılan jöleler Klasik ve şık meyve sürmelikleri Sevgiyle el yapımı ve küçük miktarlarda üretiliyorlar. Yapay renk ve aroma maddeleri yok, sadece jöle şekerinde bulunan sorbik asit ve asidik madde olarak limon asidi var. Ayrıca şunlar da mevcut: Şeker ilavesiz meyve sürmelikleri, %100 saf meyvelerden. Ya da organik kalitede. Elbette organik tarımdan. Kendi yorumunu katmak isteyenler için Hardallar ve chutney'ler Balık veya etle, Sosis veya ciğer köftesiyle, Çorbaları zenginleştirmek için, soslar için, peynirle veya sadece ekmek üzerine sürmek için.
... yaklaşım benimsiyoruz. UZMANLIĞIMIZ Doku Elastikiyet Emülsifikasyon Son ürünün dayanıklılığı Kuru kesim Son ürün verimi Hayvansal ürünlere alternatifler Tat Sineresisin önlenmesi Reçete maliyetinin azaltılması Son kullanma tarihinin uzatılması Üretim israfını önleme İade oranını azaltma Balık olgunlaştırma Saklama süreleri Tuzlu su / Balık enjeksiyonu Karides çubukları "surimi" Elastikiyetin stabilizasyonu Deniz ürünleri ve tatları Balık sosisleri / Sosisler Baharatlar Verim + Renk Kaplama Ranzılık Karideslerde siyah lekeler...
Fransa, Marseille
...PRODIBIO şirketi 1998 yılında Lyon'da kurulmuştur. Balık bakımına ve su altı ortamlarının tedavisi ve bakımı için ürün yelpazeleri tasarlıyor, geliştiriyor, üretiyor ve pazarlıyoruz: tuzlu su akvaryumları, tatlı su akvaryumları, havuzlar.
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
... sunuyoruz. SOLINA, şarküteri ürünleri ve balık endüstrisi için fonksiyonel katkı maddeleri, et suyu, sos bazları, aromalar, aromatik karışımlar ve boyalar sağlamaktadır. SOLINA, Avrupa, Asya ve Orta Doğu'da toplam 11 üretim tesisi ve 17 ülkede 11 Araştırma ve Geliştirme merkezi ile faaliyet göstermektedir.
Portekiz, Ec Caldas Das Taipas
... iyi fiyat-performans oranını elde etmesini sağlamaktadır. Kosher; HALAL; ISO 22000:2005 sertifikalarına sahiptir. 30'dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. NE YAPAR?: Satışların %80'i morina balığından gelmektedir. Günde 60 ton üretim yapmaktadır. Ayrıca balık; önceden pişirilmiş ürünler; vegan önceden pişirilmiş ürünler ve tatlılar da ticaretini yapmaktadır. KİME?: Dağıtım; NERELERDE FAALİYET GÖSTERİR?: 30 dış pazar ÜRÜNLER: Reymar Gold ve Tradicional; Reymar Pescado; Reymar Pré-cozinhados; Veegann Pré-cozinhados; Miminho markalarına sahiptir.
Danimarka, Karlebovej
...T.T Gümüş, Sarı Crocker, 8. Balık Conger EEL, (W / R & Fileto) 9. Sole Balığı 10. Resif Cod, 11. Sardalya Balığı (Simi IQF) 12. Mullet Balığı (Simi IQF) 13. At Mackerel, 14. Balık Kertenkele, 15. Ançüez, 16. Scad Balığı, 17. Kalamar. 18. Bombay Ördeği, 19. Kedi Balığı, 20. Tuzlu Jöle Balığı. 21. Jilet İstiridye Kabuğu. 22. Üst Kabuğu, Bebek İstiridye Kabuğu En iyi kalitedeki ürünleri sunuyoruz ve fiyatlarımız rekabetçi. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, uzun süreli ve düzenli iş yapma fırsatını değerlendirelim.
Fransa, Saint-Martin-De-Seignanx
... - Mutfak bazları: ön pişirilmiş pirinç, et suyu ve sos bazları - Etler ve tuzlu ürünler için baharatlar - Balık aromaları - Baharatlar, doğal otlar, dehidre sebzeler, marine ürünleri - Atıştırmalıklar için aromalar, - Mutfak bazları, baharatlar, marineler, dehidre sebzeler ve otelcilik ile restoranlar için teknik mutfak ürünleri.
...Merhaba, Biz, gıda, tuzlu balık, morina (Colin, Makayabu, Bacalhau, Julienne, Ambassade...), pirinç, tavuk, yağ vb. konusunda uzmanlaşmış bir ithalat/ihracat şirketiyiz. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapıyoruz. İhtiyaçlarınıza göre çok büyük miktarlar sağlayabiliriz. Teslimat sürelerimiz 7 ila 30 gündür.
İtalya, Sciacca
... her zaman yenilikçilik konusundaki olağanüstü yeteneği ile de tanınmıştır. Carlino s.r.l. şirketi, yağda hamsi filetosu, yağda sardalya filetosu, hamsi ezmesi, tuzlu hamsi, tuzlu sardalya, marine hamsi filetosu ve Colatura üretmektedir. Kullanılan balık, mükemmel lezzeti, tazeliği ve parlaklığı ile tanınmakta olup, besin, kalite ve organoleptik değerleri korumak için soğuk işlenmektedir; bu...
Avusturya, Klagenfurt
... firmadır. Farklı ağaç türleri ve tütsü ocakları ile nazik işlemlerle farklı tatlar ve olgunlaşma aşamaları elde edilebilir. Et, balık ve peynir için soğutma tesisleri ile gıda ürünleri ayrıca işlenir ve uzun süre dayanıklı hale getirilir. Güney Avusturya, Kärnten'de yoğun soğutma tesisleri, tütsüleme tesisleri ve kontiyu tesisleri üreten Sorgo Anlagenbau GmbH, Klagenfurt'ta tüm işletme boyutları için...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play