... ve Mühendislik Malzeme, malzeme kalınlığı ve tasarım söz konusu olduğunda, kapsamlı bilgi birikimimizi devreye alıyoruz. Plastik işleme konusundaki on yıllık deneyimimiz kendini gösteriyor. Elbette günümüzde sadece işlevsellik değil, aynı zamanda çekici bir tasarım da talep ediliyor. Hassasiyet ve kalite. Aşama 3: Prototip ve Üretim Sizin için bir prototip üretiyoruz, böylece üretimden önce 1'den 1.000.000 veya daha fazla adet olarak size teslim edilecek olanı tam olarak görebilirsiniz. Aşama 4: Geri Alma ve Geri Dönüşüm...
... bulacağız!! ÇALIŞMA YÖNTEMİMİZ: Birinci Aşama. Yeni müşterilerle iletişime geçilecektir: E-posta ile teklifinizin tanıtımı Sosyal medya üzerinden Facebook mesajı ile tanıtım İkinci Aşama. Tele-pazarlama ile iletişime geçeceğiz: E-posta alan müşterilerle Facebook sosyal medya üzerinden iletişime geçen müşterilerle Üçüncü Aşama. Rapor: Excel formatında raporda, şunları alacaksınız: İletişime geçilen müşteri listesi İletişim sonuçlarının listesi İlgilenen müşterilerin listesi...
Birleşik Krallık, Southampton
... Perkins Phaser motorları Perkins 1000/1004 serisi, AA, AB, AC, AG, AH, AK, AM, AR, AS üretimleri. Perkins 1006 serisi, YA, YB, YC, YG, YH üretimleri. Ford motor blokları ve yedek parçaları mevcuttur veya Ford 3, 4 veya 6 silindirli motorunuzu yeniden imal edebiliriz. Timik, 1976'dan beri motorları yeniden imal etmektedir. Motor Yenileme Federasyonu üyesi olarak, motorlarımızı İngiliz Standart Uygulama Kodu BSI AU 257:2002'ye göre yeniden imal ediyoruz. DÜNYA ÇAPINDA GÖNDERİM MEVCUTTUR.
... çalışma yöntemleri gibi kombinasyonları analiz ederek en uygun çözümü bulmak, mevcut tüm alanların akıllıca kullanımını sağlamak, kişisel ve çekici bir stil ve imza kullanmak ve nihayetinde maliyetleri kontrol altında tutmaktır. Her bir aşama önemlidir ve detaylara dikkat edilmelidir: 1) Ücretsiz Danışmanlık, Proje ve Teklif 2) Fikirlerin net olması 3) Yerinde inceleme 4) Proje tasarımı 5) Teklif...
İsviçre, Aarburg
... deyişle yeni müşteri segmentleri açtı. Endüstriyel gaz türbinleri ve havacılık alanında sıcak gaz parçalarının üretimi için yol açılmış oldu ve şirket, tanınmış OEM'lerin güvenilir bir tedarikçisi olarak kendini kanıtladı. 1990 yılında Avrupa Ariane-5 uzay programına katılarak bir başka önemli adım attı. O dönemde ve hala, 2. aşama için nozül genişletmesini üretmektedir. Ayrıca, Atlas programında yükleme kaplamalarının akustik emici üretimi ile de ilgilenmektedir. 2004 yılında Franke'nin Endüstriyel Mühendislik dalı bağımsız bir şirket haline geldi: Franke Industrie AG.
Birleşik Krallık, Sheffield
... Müfredatına uygun olarak hazırlanmış olup, erken dönemden anahtar aşama 2, 3 ve 4'e kadar olan çocuklar düşünülerek tasarlanmıştır. 525,000'den fazla kaynak ve her gün eklenen yeni içerik ile dersiniz için mükemmel bir öğretim kaynağı bulacağınızdan emin olabilirsiniz - eğer bulamazsanız, lütfen talep etmekten çekinmeyin! Hızlı yanıt veren ekibimiz ayrıca özel ders kaynakları da oluşturuyor. Twinkl - biz öğretmenlere yardımcı oluyoruz.
...Evlerinizi Hoff-3-Aşama Planı ile yeniliyoruz. 1. Temizlik - Öncelikle kapsamlı bir analiz ve danışmanlık 2. Astarlama - Astar ve renk seçimi 3. Renk ve koruma kaplaması - Renk ve nano kaplama Evlerinizin toplam görünümünün neredeyse 2/3'ü çatıdan oluşur, bu nedenle çatınızı UV ışınlarına, ozona, sıcaklık değişimlerine, asidik yağmura, yosunlara, likenlere vb. karşı koruyun. Emlakınız bir...
Lüksemburg, Soleuvre
...HYD&AU – Mekatronikteki kapsamlı çözüm. Bugün, işimiz 3 ana aşama etrafında şekillenmektedir: - KONTROL KOMUTU, GÜÇ İLETİMİ ve AKTÜATÖR'ün yönetim kısmını oluşturmaktadır. Müşterilerimize yüksek katma değer sağlayan kapsamlı bir mekatronik çözümü sunma isteğimiz, HYD&AU bünyesinde endüstriyel otomasyon uzmanı SAMELEC'in entegrasyonu sayesinde mümkün olmaktadır. - HYD&AU'nun uzmanlığı, yıllar...
Hollanda, Rotterdam
... durumuna: geçmişi, nitelikleri, hedefleri, kısıtlamaları ve duyguları ile uyum sağlayabildiğinde en iyi şekilde gerçekleşir. İyi bir eşleşme yapabilmek için her bölgede kariyer profesyonellerimiz, aşağıdaki alanlarda uzmanlaşmıştır: hizmetler: kariyer rehberliği, işten çıkarma, 2. ve 3. aşama yeniden entegrasyon, iş koçluğu. Çalışmayı zorlaştıran engeller: tükenmişlik ve stres, kronik hastalıklar, psikolojik rahatsızlıklar veya edinilmiş beyin hasarı gibi.
Fransa, Chevry Cossigny
... tespiti, tahliyesi ve düzenlenmesi ürünleri ve sistemleri geliştirmek ve üretmek, onlara kalite ve hizmet sunarken çevreye saygı ve kullanıcıların yaşam alanlarının korunmasını sağlamaktır. Küresel varlık: Sauermann grubu, uluslararası varlığı, yerel yakınlığı ve 3 kıtada 2 üretim tesisi, 7 iştirak ve 2 ticari bölüm aracılığıyla güçlü yerel ağı ile liderliğini sürdürmektedir.
Birleşik Krallık, London
...Tavern Quay, iki aşamada sunulan 76 lüks yeni daire ve çatı katından oluşan muhteşem bir su kenarı gelişimidir. Aşama I Lock House, 2014 yazında başlatılmıştır (23 daire, 1 çatı katı dairesi ve 2 çatı katı duplex) ve 2015 baharının başında tamamlanacaktır. Aşama II (47 daire ve 3 çatı katı) 2014 sonlarından itibaren mevcut olacak ve 2016'nın başında tamamlanacaktır.
İspanya, Barcelona
... sağlamak oldu. Kişisel antrenör olarak, kilo vermek ve tonlamak (kasları sıkılaştırmak) isteyen insanlara odaklandım. Bunun için, 12 haftalık ve 4 aşamalı bir yöntem veya sistem kullanıyorum (her aşama 3 hafta sürer) ve burada müşteri fiziksel egzersiz yapar: kardiyovasküler ve kas çalışması ile birlikte her aşamada uyarladığım bir beslenme planı. Bu şekilde, beslenme planı çok daha zengin bir...
Çek Cumhuriyeti, České Budějovice 5
... motoru optimizasyonu, e-pazarlama) üstleniyoruz ve sizinle birlikte işletmenize en uygun pazarlama planını (ürün, fiyat, dağıtım, reklam) belirliyoruz. AŞAMA 3: Ticari sorumlu atamanızı yapıyoruz, ülke için ticaret politikaları öneriyoruz, yerel işbirlikçilerin ve dağıtıcıların koordinasyonunu sağlıyoruz. AŞAMA 4: Ticari yapınızı kuruyoruz: hukuki statüler, ofisler, işe alım. 15 yıllık endüstriyel gelişim deneyimimiz ve 30'u düzenli olmak üzere 3000 tedarikçiden oluşan ağımızla ihtiyaçlarınıza yanıt verebileceğiz.
... TEDARİK ZİNCİRİ, GIDA KONTROLÜ H.A.C.C.P. YASALARINA SAYGILIDIR. AYNı ZAMANDA, TÜKETİCİNİN ÜRETİM AŞAMALARINI, ÜRETİCİ FİRMAYI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİNİ BİLMESİNİ SAĞLAYAN BİR BELGELENDİRMEYE SAHİPTİR. HER AŞAMA, GEÇERLİ YASALAR TARAFINDAN BELİRLENEN HİJYEN VE SAĞLIK KRİTERLERİNE UYGUNDUR. KÜMES HAYVANLARI YUMURTASI ÜRETİCİSİYİM. YUMURTALARIN SAĞLIĞA FAYDALARI ÇOKTUR: A, D, E VE K VİTAMİNLERİ İÇERİR...
Polonya, Warszawa
... memnuniyet sağlandıktan sonra, üretim aşamasına geçilir; hazırlanan mobilyalar daha sonra müşteriye gider, montaj süreci yaklaşık 2-3 gün sürer. En büyük avantajım, tüm projeyi kendim yönetiyor olmamdır; 3D projeden, müşterinin nihai montajına kadar. Teklifimi incelemek için web sitemi ziyaret etmeye davet ediyorum. Saygılarımla, Tomasz Brzyski...
Polonya, Warszawa
...12 Kasım 2014'te IMW Sp. z o.o. Orman Kenarı Konut Projesi'nin II. aşamasının inşaatına başladı. Kullanıma teslimin 2016'nın IV. çeyreğinde yapılması planlanıyor. Tamamlanan I. aşama yatırımının karşısında, 32 m2'den 115 m2'ye kadar değişen alanlarda, 1, 2, 3 ve 4 odalı toplam 191 fonksiyonel daire ile birlikte iki yeni bina inşa edilecektir. Binaların altında otopark alanları da bulunmaktadır.
... rekabet etmektedir çünkü kendine özgü bir çalışma tarzı vardır. Üretimden satışa kadar her aşama titizlikle sadece sahibi tarafından takip edilmektedir. Şirket, Prato'nun en prestijli isimlerine kumaş tedarik etmekte ve işbirliği yapmaktadır. Ana ürünler arasında çeşitli ağırlıklarda %80 yün ve %20 naylon karışımından oluşan velur, panno ve pannetto bulunmaktadır. Klasik Prato kumaşı, stokçulardan daha düşük fiyatlarla (metre başına 4 euro'dan) sunulmakta, ancak renk ve çeşitlilikte sürekli bir devamlılık sağlamaktadır.
İtalya, Albino
...İtalya ve ABD - Boston merkezliyiz ve müşterilerimizin satışlarını Amerika Birleşik Devletleri'nde ve dünya genelinde artırma konusunda deneyimimizi sunuyoruz. Kuzey Amerika'da yeni ürün lansmanı: Aşama 1: Proje Planı Geliştirme Aşama 2: Satış Planı Uygulaması Aşama 3: Satış Planı Uygulaması ve Hızlandırma Aşama 4: Büyüme Aşaması Sürekli müşteri hizmetleri: ABD operasyonlarının geliştirilmesi, personel alımı ve yönetimi ABD deposunu, envanteri ve lojistiği yönetme Reklam programları ve ticaret fuarlarının yönetimi.
Birleşik Krallık, Middlesbrough
... değişimini gerçekleştirme yeteneklerini artırmalarına yardımcı olur; bu süreçte organizasyonun Dijital IQ'sunu geliştirmeye odaklanır - akıllı dijital teknoloji yatırımları yapma ve bunları etkili bir şekilde uygulama yeteneği. Aşama 3: Dijital Teknoloji Orbility, şu anda on altı ayrı dijital teknoloji ve medya hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetler, geleneksel web sitesi geliştirme, grafik tasarım...
İspanya, Zaragoza
..." hizmetleri: - Asya kalıplarının Avrupa normlarına uyarlanması. Ana CAD yazılımları: Pro/ENGINEER ve PowerSHAPE, diğerleri arasında. Ana CAM yazılımı: Power MILL. Verilerin gizli trafiği için özel FTP hizmeti. Her müşterinin endüstriyel tasarım dosyalarının her türlü çeviri ve analizi kapasitesi. Yüksek Hızlı CNC İşleme Alanı, Japon teknolojisi YAMAZAKI MAZAK 3 ve 5 eksen. Frezeler ve sayısal kontrol CNC: CORREA ve LAGUN.
Ukrayna, Kharkov
... için 'Xado Canlandırma Teknolojisi' sekmesini ziyaret edin. 1 AŞAMA canlandırma teknolojisi, Revitalizant®'ın 3. neslidir. MAXIMUM serisinin tamamı bu teknolojiden türetilmiştir. Revitalizant®, tüm motor işlemlerinde ve katkı maddelerinde, yakıt işlemlerinde ve katkı maddelerinde, şanzımanlarda vb. mevcuttur. Böylece Xado tarafından geliştirilen teknoloji, tüm araçlarınızda (otomobiller, 4x4, SUV, kamyonlar vb.) mekanik sorunlarınıza birçok çözüm bulmanızı sağlayacaktır.
Danimarka, Nykøbing Sjælland
... tamamen ele alabilmek için yardımı bir dizi sabit aşamaya ayırdık. 1. Aşama, iş fikirleri hakkında bir danışmanlık - bu fikir gerçekten geçerli mi, yoksa planları gerçekçi mi değil. 2. Aşama, mali durumlarının gözden geçirilmesi - şirkete yeterli kaynak sağladılar mı, böylece bir başlangıç güvenli olabilir. 3. Aşama, bankalar ve sigorta şirketleri ile ilişkilerin yönetimi, girişimcinin gerekli mali...
...Durum raporunu elimize alarak, tüm notları tek tek gözden geçiriyoruz ve hasarın kapsamını ve onarım maliyetini değerlendiriyoruz. 3. Durum raporundaki önemli olduğunu birlikte belirlediğimiz notların onarımı için yazılı bir teklif gönderiyoruz. Kendimizi değerlendiremeyeceğimiz hasarlar, örneğin, sıhhi tesisat veya elektrik gibi, memnuniyetle iş ortaklarımıza yönlendiriyoruz. Tümrer...
İspanya, Almeria
...Ben, yetişkinler için toz süt, endüstriyel süt, bebek sütü, süt ikameleri ve yoğunlaştırılmış süt üreten üç fabrikanın yöneticisiyim. Toz süt fiyat listesi: 1. Smilk bebek sütü, 1, 2, 3 ve 4. aşama beslenme için, EXW fiyatları: - 900 gr ambalaj - 5.25€ / birim / metal kutu, 1. aşama için - 900 gr ambalaj - 4.35€/birim / metal kutu, 2-4. aşamalar için. - Endüstriyel ambalaj (25 kg kraft...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play