Danimarka, Karlebovej
...T.T Gümüş, Sarı Crocker, 8. Balık Conger EEL, (W / R & Fileto) 9. Sole Balığı 10. Resif Cod, 11. Sardalya Balığı (Simi IQF) 12. Mullet Balığı (Simi IQF) 13. At Mackerel, 14. Balık Kertenkele, 15. Ançüez, 16. Scad Balığı, 17. Kalamar. 18. Bombay Ördeği, 19. Kedi Balığı, 20. Tuzlu Jöle Balığı. 21. Jilet İstiridye Kabuğu. 22. Üst Kabuğu, Bebek İstiridye Kabuğu En iyi kalitedeki ürünleri sunuyoruz ve fiyatlarımız rekabetçi. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, uzun süreli ve düzenli iş yapma fırsatını değerlendirelim.
Fransa, Baud
... sistemler; soyma ve derisizleştirme sistemleri; modüler fileto sistemleri; et ürünleri için şekillendirme ve porsiyonlama sistemleri; et ve bacon'un kemiksizleştirilmesi, temizlenmesi, porsiyonlanması, ambalajlanması ve etiketlenmesi için sistemler; balık dilimleme makineleri. MAREL, sanayicilere projelerini hayata geçirmelerinde destek olur ve müşterilerine yenilikçi teknolojiler sunarak artan...
İspanya, Mos
... balıkların toptan satışı ve derisiz bütün balıklar ile işlenmiş deniz ürünlerinin toptan satışı üzerine yoğunlaşmaktadır. Derili balıklarda standart dilim, küp, fileto ve diğer kesimlerin yanı sıra, llampuga, cochinilla "oilfish", clavo, merlin gibi diğer balıkların işlenmiş ürünlerini de sunmaktayız. PUERTA COSTAS, S.A, rakiplerinden, hammaddesinin olağanüstü kalitesi ile ayrılmaktadır; bu kalite...
Fransa, Fecamp
...Yıllar içinde NHC UK/FR ve IG arasında küresel Tedarik amacıyla yakın bir işbirliği ortaklığı kurulmuştur. Birlikte, müşteri spesifikasyonlarının ve teslimat takvimlerinin karşılandığından emin olmak için tam bir teknik kontrol sistemi entegre edebilmekteyiz. Şu anda üretimimiz, İzlanda, Rusya, Yeni Zelanda, Çin, Baltık Ülkeleri ve 2012'den beri Vietnam'dan gelen sırt, porsiyon, fileto ve...
Belçika, Izier
...Jambonun ince kısmı, hafif tuzlu, doğal veya fileto halinde, dumanlı veya dumanlı olmayan. Lard: Tuzlanmış, dumanlı veya dumanlı olmayan göğüs. El yapımı pişirilmiş jambon: El yapımı tuzlanmış, fırında pişirilmiş ve kızartılmış birinci sınıf jambon. Kuru sosis: Birinci sınıf domuz ve sığır eti ile yapılan bir hazırlık.
İspanya, Vigo
Herhangi bir dünya noktasında yüksek düzeyde güvenle yüksek kaliteli denetim ve kontrol hizmetleri sunabiliyoruz. Ton balığı endüstrisinin ihtiyaçlarını ve üretim süreçlerini biliyoruz, bu nedenle önceden pişirilmiş fileto ürünlerinizin talep edilen spesifikasyonlara uygun olmasını sağlamak için yüksek kaliteli dış üretim kontrol hizmeti sunabiliyoruz. Ayrıca, yeni ürünlerin denetimini de sardalya, atlama sardalyası veya kalamar gibi ürünleri de dahil ettik.
İspanya, Jerez De La Frontera
...DONDURULMUŞ BALIK ULUSAL TEDARİKÇİLERİ, TÜM İSPANYA'YA HİZMET VERMEKTEDİR. DERİ BALIKLARI (Kılıçbalığı, Köpekbalığı, Ton Balığı, Kalkan...) VE ONLARIN İŞLEMLERİ (MERKEZLER, FILETO, KÜÇÜK PARÇALAR...) KONUSUNDA UZMANIZ. FARKLI KAYNAKLARDAN (FAS, MAURİTANYA, YEMEN, GÜNEY AFRİKA, ŞİLİ, ABD, KANADA, ÇİN...) AHTAPOT (Ahtapot, Kalamar, İskorpit...) İTHALATÇILARIYIZ. MÜŞTERİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN. OTELCİLİĞE UYGUN GENİŞ ÜRÜN/FORMAT YELPAZESİ. TÜM İSPANYA'YA 48 SAAT İÇİNDE HİZMET VERMEK İÇİN LOJİSTİK SİSTEM. KALİTE VE MÜŞTERİLERİMİZİN GELİŞİMİNE OLAN BAĞLILIĞIMIZ.
İtalya, Lomazzo
Rigam Engineering, gıda endüstrisi için yeni ambalaj çözümleri tasarlayıp inşa etmektedir. Rigam Engineering, endüstriyel otomasyon için makineler ve tesisler tasarlayan ve inşa eden genç bir şirkettir; endüstriyel üretim alanında tasarım ve danışmanlık hizmetleri sunmakta, yüksek teknoloji içeren yenilikçi çözümler geliştirmektedir. Şirket, özellikle fileto ürünlerin (örneğin ton balığı, uskumru) kutulardan çıkarılmasını kolaylaştıran bir cihazın üretimini geliştirmiştir ve konserve kutuları ile cam kavanozlar için bir dizi ürün tutucu tasarlamıştır.
Fransa, Rungis Cedex
...İnce deniz ürünleri, kabuklu deniz hayvanları, istiridyeler, kabuklular, fileto, tütsülenmiş balık uzmanı. Deniz ve tatlı su ürünlerinde genel uzmanlık. İşlenmiş ürünler, catering ürünleri, şarküteri. "Demarne" ürünleri: marka: La barre. Rungis'teki hizmetler: Sevkiyat, Fransa'ya teslimatlar, Paris bölgesine teslimatlar, telefonla sipariş alma, ürünlerin izlenebilirliği, sipariş hazırlama, ambalajlama, bileşimler, kredi kartı.
Almanya, Schirgiswalde-Kirschau
...Tilapya, Pangasius, Kırmızı Yengeç, Karides, Nehir Levreği, Sander ve Şnabel balıklarını kapalı döngü tesislerimizde, Saksonya'da yetiştiriyoruz. Ürünlerimizi fileto veya AmK balığı olarak da işleme kapasitesine sahibiz. Ayrıca burada üretilen tüm balık türleri için kuru yemeye adapte edilmiş balıklar da sunuyoruz.
İspanya, Zamora
... değerli bir gurme ürünüdür. Üç farklı teslimat şeklimiz var: bütün, kemiksiz veya dilimlenmiş. Avrupa'daki geniş müşteri portföyümüz nedeniyle, kataloğumuzu İspanyol peynirleri, şarap veya Jamon Serrano gibi ek ürünlerle zenginleştirdik. Ayrıca harika bir yeniliğimiz var: mükemmel İber etimiz (fileto, bonfile, boyun, sırt...). Restoranlar, mağazalar, dağıtımcılar gibi her türlü siparişi yerine getirmeye hazırız.
... ürünleri ve kafadanbacaklılar; ıstakoz, karides, ahtapot, kalamar, temiz choco, kirli choco, sepiola, ıstakoz, cigala. Mújol yumurtası, choco yumurtası, kılıç balığı yumurtası. Deri balık HGT satışı yapıyoruz ve çeşitli dilimler, fileto, küp, saku, filetolar, porsiyonlar ve tartar türleri üretiyoruz.
Bulgaristan, Petrich
... hijyen standartlarını karşılayan ve ISO sertifikasına sahip yüksek kaliteli işleme ile sunulmaktadır. Dondurulmuş deniz ürünleri, fileto veya bütün balık, yumuşakçalar ve kabuklu deniz ürünlerini içermektedir. Ayrıca, şirketimiz size Yunanistan'dan taze meyve ve sebzeler, şerbetli konserve meyveler, Yunan sızma zeytinyağı ve tüm çeşitleriyle Yunan zeytinleri temin edebilir. Amacımız uluslararası bir ticaret ağı oluşturmaktır. Tüm bunları makul ve oldukça rekabetçi fiyatlarla sunmaktayız. Ürünlerimizin kalitesi ve menşei konusunda hiçbir şüphe yoktur. Şirketimizle iletişime geçmenizi umuyoruz.
Belçika, Rochefort
...marine sosları, mayonez sosları, doğal ve yapay bağırsaklar, konserve domatesler ve mantarlar, milföy hamurları, alüminyum ve pvc tepsiler, kaplar, vakumlu torbalar, fileto, ipler ve iplikler, odun kömürü, temizlik ürünleri ve malzemeleri, kişisel hijyen, küçük ekipman ve et doğrama tahtalarının keskinleştirilmesi vb.
Hollanda, Urk
... sayesinde size hızlı ve esnek bir hizmet sunma kapasitesine sahibiz. Ayrıca, balık konusunda uzun bir deneyime sahibiz ve bu nedenle size sağlam tavsiyeler verebilir ve kaliteyi değerlendirmenize yardımcı olabiliriz. Bu şekilde uluslararası alanda müşteri portföyümüzü genişlettik. Ürünler: Levrek (Levrek fileto ve Levrek temiz), Dülger (Panklare Dülger, Dülger fileto beyaz deri, Dülger fileto derisiz, Dülger fileto kuru, Dülger fileto pane, Dülger fileto derili), Tarpon, Kırmızı Poon, Levrek, Gri, Morina (Morina fileto, Morina loins, pane Morina fileto), Çipura, Orfoz.
İspanya, Rafelbuñol
...1954 yılından beri aile şirketi olarak faaliyet gösteriyoruz. Gurme el yapımı ürünler. Sadece İspanyol limanlarından taze ürünler kullanıyoruz, ithal veya dondurulmuş ürün yok, doğal koruyucularla sirke ve yağ üretiyoruz. Sağlıklı ürün, Akdeniz diyeti. Farklı boyut ve formatlarda fileto sunuyoruz, 8 cm'den +13 cm GOURMET/PREMIUM'a kadar. Üretici olduğumuz için, hem yerel hem de ihracat...
Danimarka, Faaborg
... yakalanan balığın, kendi soğutuculu araçlarımızla 24 saat içinde işletmenize ulaşmasını sağlamaktadır. Tüm balıkları, yakalandıktan sonraki gün teslim etmeyi hedefliyoruz ve çoğu zaman aynı gün teslim ediyoruz. Bu, hem bütün balıklar hem de fileto ve taze pane edilmiş balık filetoları için geçerlidir. Çok yetenekli uzmanlar tarafından soğuk ve sıcak tütsülenmiş her türlü tütsü ürününü de tedarik ediyoruz!
Fransa, Sablé Sur Sarthe
SCERIA, 1991 yılında kurulmuş bir şirkettir ve kesim, dilimleme, bileme, tuzlama, hazır yemekler, konserve ve hijyen için teknik ekipmanlar geliştirmekte ve üretmektedir. Gıda endüstrisinin süreçlerinin oluşturulması için aşağıdaki gibi ekipmanlar sağlamaktayız: konveyörler, robotizasyon, kesim odaları, tam kesim hatları, havadan taşıma, fileto hatları, işleme, hazır yemekler, hijyen ekipmanları...
Belçika, Bruxelles
...Saveurs Gourmandes'te, Füme Somon el yapımı olarak atölyelerinde üretilmektedir, Norveç'ten doğrudan ithal edilmektedir ve fileto alma, tuzlama, kurutma, tütsüleme ve dilimleme gibi tüm üretim aşamaları tamamen üretim atölyelerimizde gerçekleştirilmektedir. Dilimleme yalnızca elle yapılmaktadır, bu da mükemmel kalitede bir sonuç elde edilmesini sağlamaktadır! Üretim Atölyeleri, size tazelik ve gıda zincirinin izlenebilirliğini garanti etmek için AFSCA tarafından onaylanmıştır.
İspanya, Vigo
Uluslararası pazarda dondurulmuş ve konserve deniz ürünleri üretimi ve ticareti alanında 20 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren bir şirketin ticari markasıdır. Neredeyse her türlü dondurulmuş balığı, WR, fileto, HG, HGT gibi tüm sunumlarıyla birlikte üretip ticaretini yapıyoruz. Ayrıca balık konserveleri de üretiyoruz.
Fransa, Bourgbarré
La Marée Rennaise şirketi, geniş bir deniz ürünleri yelpazesi sunmaktadır (bütün balıklar, fileto, kabuklu deniz ürünleri, kabuklular). Ana müşterilerimiz restoranlar, büyük marketler ve bağımsız balıkçılardır. Ürünlerimizin çeşitliliği, kalitesi ve düzenliliği bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Çalışma yöntemimiz, satın alma ile müşterilerimize teslimat arasında sürekli bir akış sağladığı için maksimum tazelik garantisi sunmaktadır.
Belçika, Bruxelles
... şekilde hizmet vermek için organize olduk. Temel ürün yelpazemizi oluşturan 500'den fazla ürün, günlük olarak atölyelerimizden geçmektedir. Taze balık çeşitleri, bütün, fileto, dilim, kabuklu deniz ürünleri, midye gibi her türlü ürünün yanı sıra geniş bir dondurulmuş ürün yelpazesi de mevcuttur veya sipariş üzerine teslim edilmektedir.
Fransa, Tourlaville
... konusunda uzmanız: Saint-Jacques kabukları ve cevizleri, bulotlar, Barfleur midyeleri, bigorneaux, praireler, bademler ve clamlar; ayrıca Normandiya'nın kabuklu deniz ürünleri arasında ıstakozlar ve yengeçler de bulunmaktadır. Ayrıca, kıyımızdan geniş bir balık yelpazesi sunuyoruz; bunlar arasında levrek, gri dorada, uskumru, somon ve kafadanbacaklılar yer almaktadır. Müşterilerimizin taleplerine yanıt vermek için birçok hizmet sunuyoruz: Fileto çıkarma, Kalibrasyon, Pullama, İç organlarını çıkarma, Ambalajlama, Dondurma, Fransa'ya sevkiyat, İhracat sevkiyatı.
Hollanda, Rotterdam
Ajere Foods, kurutulmuş (dehidre) balık ve balık ürünleri üretiminde uzmanlaşmıştır. Kurutulmuş Kedi Balığı, Stockfish (Morina), Haddock, Blueling, Pangasius, Alaska Pollock, Karides vb. ürünleri, Tam, Biftek ve Fileto gibi farklı formlarda üretiyoruz. Özel talepler doğrultusunda, şirketimiz müşterilerin tercihine göre baharatlar, sebzeler ve diğer ürünleri de dehidre etmektedir.
...VICENTE TOURAL, Portekiz'de iş hayatına başladı ve bazı ithal ürünleri ilk kez Portekiz'e ulaştırdı. Bunlar arasında şunlar bulunmaktadır: - İtalyan mascarpone peyniri - Serrano jambonu - Taze mozzarella topları - Taze mozzarella çubukları ve pizza için rendelenmiş mozzarella - Yüksek verimli derisiz bacak jambonları ve kanat jambonları - Zeytinyağında fileto hamsi - Kalıp bacon - İspanyol tatlı...
Fransa, Vitrolles
...Micéli şirketi, alanında uzman olup, köklü bir bilgi birikimi ve profesyonel deneyim mirasına sahiptir. Geleneklere tam saygı göstererek en iyi hamsileri seçen ve işleyen, insan ölçeğinde bir şirkettir. Micéli, Fransa ve Avrupa'da hem büyük marketlerde hem de geleneksel satış kanallarında dağıtılmaktadır. Şirketimiz, çoğu Avrupa ülkesinde temsil edilmektedir. Tereddüt etmeyin, ürünlerimizi keşfetmeye gelin. Micéli, sizi hamsinin keşfine çıkarıyor: fileto, sarılı, soslu, yağda doğal, salatada ...
Fransa, Rungis Cedex
... fileto atölyemizde işlenmektedir. Paris Caviar, restoranlar için deniz ürünleri uzmanıdır. Paris Caviar, Fransız ve Avrupa'daki müşterilerine deniz ürünleri ticareti ve dağıtımı yapmaktadır. Restoranlar için deniz ürünleri yelpazemiz yaklaşık 480 referans içermekte olup, bunun üçte ikisi Fransız menşeli ürünlerden, üçte biri ise ithal ürünlerden oluşmaktadır. Tedarikimizin büyük bir kısmı doğrudan yapılmakta ve Rungis balıkçılık bayrağı altında tamamlanmaktadır. İletişim ve sipariş için telefon: Tel. 01 41 76 11 81 ve Faks 01 41 76 11 82.
Belçika, Oostende
...Krakverse balık, artık Vishandel Luk'ta sağlıklı bir alternatiften daha fazlasıdır. Diederik Eggers ile kesinlikle doğru adrestesiniz. Haftada birkaç kez Zeebrugge ve Oostende'deki balık pazarından tedarik sağlanmaktadır. Balık, evde fileto edilir ve yanınıza aldığınızda kılçık içermez. Tüm yan ürünler, yurt içi ve yurt dışındaki tanınmış aile şirketleri tarafından temin edilmektedir. Tuzlu ve tütsülenmiş ürünler, morina balığı, İskoç somonu gibi ürünler ...
İspanya, Sevilla
...Üreticiler. Donmuş Domuz, Sığır ve Tavuk Etinin Parçalanması ve Filetolaşması. Taze Kanalları parçalamak ve Ultradonmuş hale getirmek için satın alıyoruz, böylece Taze Ultradonmuş Et elde ediyoruz. Tam ve fileto parçalar halinde 100'den fazla referansımız var, 2, 4 ve 8 kiloluk kutu formatlarında satıyoruz ve son tüketiciye yönelik süpermarketler, nakit satış noktaları gibi işletmeler için özel daha küçük formatlarımız da mevcut. Rekabetçi bir fiyata en yüksek kalitede ürün sunuyoruz ve her zaman müşterinin ihtiyaçlarına odaklanıyoruz.
Belçika, Zeebrugge
Şirketin faaliyetleri şunlardır: - Balık ithalat ve ihracatı (taze ve derin dondurulmuş). - Toptan satış, topluluklar ve balık uzmanları için tedarikçi. - Tüm elle kesilmiş fileto üretimi, tam porsiyonlar MAP ambalajında ve diğer balık ürünleri. - Ürünlerin ülke genelinde kendi soğutmalı araç filosu ile dağıtımı.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play