İtalya, Saviano
Şirketimiz, en modern makinelerle, tamamen el yapımı bir şekilde, sert buğday irmiğinden makarna üretmektedir. Yavaş ve uzun kurutma işlemi (yaklaşık 3-4 gün) çok düşük sıcaklıklarda (40°-45°) gerçekleştirilir. Kalıplar tamamen bronzdandır, bu da benzersiz bir gözeneklilik sağlar. Tüm bunlar, özel irmik seçimi ve Usta Makarna Ustamızın bilgeliği ile birleştiğinde, eşsiz bir ürün ortaya çıkarır.
Polonya, Stargard Szczecinski
İtalya, San Vito Al Tagliamento
Almanya, Göttingen
İsviçre, Uster
İtalya, Morbegno
İtalya, Ottaviano
İtalya, Gragnano
İtalya, Milano
İtalya, Ferrara
İtalya, Polignano A Mare
İtalya, Gravina In Puglia
İtalya, Cassina De' Pecchi
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play