Almanya, Sulzbach-Laufen
... tutucuları, pano iklimlendirme sistemleri ve montaj aksesuarları da bulunmaktadır. Ayrıca, 0...333mV ve 4...20 mA çıkış sinyalleri ile değiştirilebilir akım ve kablo dönüşüm dönüştürücüleri de tedarik edebilmekteyiz. Uygunluk belgesi ile birlikte hesaplama ölçümü için ölçüm dönüştürücüleri de sunabiliyoruz. Ve tüm bunları mükemmel bir teslimat performansı ile gerçekleştiriyoruz. Mühendislerimizin...
...modüle edilebilir 0..10 V / 4 ...20 mA; - -50° C ile +70° C arasında sıcaklık aralığı; - PROFIBUS, MODBUS, MPBUS, FIELDBUS iletişim protokolleri; - Son derece hızlı dönüş süreleri ve düşük ağırlık ve boyutlar.
Yunanistan, Palaio Faliro, Athens
... ÜZERİNDEN ÜCRETSİZ. MÜDÜR İRİNİ NTURA-KAVADİA, (diğerlerinin yanı sıra) BA Hons - Atina Almanca Dili/Edebiyatı Profesörü & MA Karşılaştırmalı Dilbilimci (Kapodistrias Üniversitesi), Msc. Hesaplamalı Mühendis (Ulusal Metsovio Politeknik & Athena Konuşma İşleme Enstitüsü), yüksek lisans öğretim üyesi/araştırmacı/bursiyer (EKEFE Dimokritos, mikroelektronik bölümü), 4 yabancı dilde öğretim üyesi ve çevirmen, metin editörü-yazarı, tercüman, uluslararası ödüllü yazar/denemeci/şair, Yunanistan Edebiyatçılar Derneği PEL ve UNESCO, Uluslararası Yazarlar Derneği IWA ve Dünya Şairleri Derneği üyesidir.
Belçika, Chastre-villeroux-blanm.
...JDT şirketi, endüstriyel ve bilimsel kullanım için elektronik kayıt cihazları ve PC ölçüm arayüzleri üreten bir mühendislik bürosudur (DataLogger). Uygulama alanları özellikle araştırma (üniversite laboratuvarı, sanayi, kimya sektörü, eczacılık) ve sanayi (endüstriyel üretim) ile sınırlıdır. JDT ayrıca 4-20 mA, 0-10V, Pt100 gibi "endüstriyel sensör" türü ölçümleri kapsayan standart bir ürün...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play