Fransa, CHICHEE
... Tadım değerlendirmesi: Açık sarı renkte, beyaz altın yansımaları olan bir görünüm. Ferah ama oldukça hafif bir burun, esasen çiçeksi notalar içeriyor. Hava ile birlikte hafif bir mineralite ve ince yeşil elma notası belirginleşiyor. Şarap, ağızda narenciye canlılığı ile baskın olan hafiflik ve zarafet ile dolu. Sonuçta büyük bir incelik ve hoş bir doku ile dengeli ve meyvemsi bir bitiş var. Tam ve havadar bir bütünlük için güzel bir kalıcılık. Saklama ve koruma: 5 yıl saklanabilir. Gastronomi: 14°C sıcaklıkta servis edin. Balık, kabuklu deniz ürünleri ve tavuk ile iyi gider.
Belçika, Seraing
Birden fazla farklı tat sunan tek cuberdon üreticisi. Orijinal olarak ahududulu olan bu küçük lezzet, yeni renklerle (yeşil, kırmızı, kahverengi, sarı, turuncu vb.) süsleniyor ve bazen armut, elma, ananas, ama aynı zamanda spekuloos veya şampanya gibi aromalar da yayıyor ve daha birçok tat. Üretim, her zaman eski tekniklere (özellikle bakır kazanlarda ve aynı doğal aromalarla) saygı göstererek...
Hollanda, Dronten
...metalik yeşil, metalik fuşya, metalik mavi, metalik krema, metalik pembe, metalik açık mavi, metalik açık yeşil, metalik şeftali, metalik lavanta, metalik fildişi, metalik elma yeşili, metalik koyu mavi, metalik kiraz kırmızısı, metalik turuncu, metalik narenciye sarısı, metalik lime yeşili, metalik camgöbeği, metalik siyah ve metalik turkuaz. Ayrıca, bir kapama çubuğu, kapama ipi veya metal ya...
Bulgaristan, Targovishte
... üretilmektedir. Temel ilkelerimiz, müşterilerimize uzun ömürlü, yüksek kaliteli ve güvenilir ürünler sunmaktır. Bu amaçla, tüm malzemeler titizlikle seçilmekte ve Amerikan bademleri, antep fıstığı ve Türk fındıkları atıştırmalık olarak kullanılmaktadır. Ana ürün yelpazemiz lokum, Türk fıstığı ile cezerye, sucuk, yeşil çay, elma, gül çayı ve nar çayını içermektedir. "Lukeria" markasının yanı sıra "Rumeli" ve "Hürrem Sultan" markalarımız da bulunmaktadır.
İş, kendi ürettiği kırmızı meyveler gibi meyve bazlı likörlerin üretimini kapsamaktadır. Bu likörler, yeşil şarap distilatı olan bagaceira ile hazırlanmakta ve meyveler, distilatta altı aydan fazla bekletilmektedir. Üretimden şişelemeye kadar geçen süre 12 aydır. Likörlerin hazırlanması el yapımıdır ve meyve üretimi ile sınırlıdır. Tatlar arasında ahududu, böğürtlen, elma, klementin, kivi, yaban mersini, pasiyon meyvesi, kahve, afrodizyak, okaliptüs, kestane ve limon bulunmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play