Almanya, Übersee
... biyoyararlanım İçerik (% w/w) Propolis Ekstraktı %2 ± 0.1% Bu bir doğal üründür, konsantrasyonlar değişkenlik gösterebilir. Alerjen Beyanı Süt, yumurta, yer fıstığı, balık, ağaç yemişleri, kabuklu deniz ürünleri, soya veya buğday içermez. Tüketim Tavsiyesi Günde 10 damla (sade veya biraz su ile) Saklama Önerilen sıcaklık <25°C (<77°F) Raf ömrü 12 ay – doğrudan güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın.
Romanya, Galati
...Metaller, kimya endüstrisi, elektrik, tarım, kimyasal gübreler, inşaat malzemeleri, yalıtım ürünleri ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılabilir. Ayrıca plastik, kauçuk, seramik, kağıt ve diğer endüstriyel fonksiyonel dolgu maddeleri için de kullanılmaktadır. Kediler için kokusuz zeolit. Akvaryumlar için zeolit. Balık yetiştiriciliği için zeolit, alabalık, sazan vb. için zeolit. Meyve...
İspanya, Barcelona
...Birinci sınıf etler. Balık, deniz ürünleri, sebzeler, hepsi ızgara. Ev yapımı atıştırmalıklar. Bölgeden ve kaliteli içecekler. Düğününüz için tam hizmet sunuyoruz. Bizi tanıyın.
Fransa, Perpignan Cedex
... beğenilmesi nedeniyle oldukça değerli bir bitkidir! Tuzlu tadı ve çıtır dokusuyla, genellikle balık veya deniz ürünleri bazlı yemeklerin yanında kullanılır. Tat olarak kuşkonmazı andırsa da, kendine özgü bir lezzeti vardır.
Polonya, Jastrzebie-Zdroj
...Prymat tatlı toz biber, mutfakta çok yönlü bir şekilde kullanılabilir - et yemekleri, soslar, lor peyniri, şarküteri ürünleri, salatalar, balık yemekleri, pirinç ve tavuk yemekleri için idealdir. Belirgin ama aynı zamanda hoş bir tat profiline sahiptir. Yemeklere mükemmel bir aroma ve güzel, yoğun bir renk katar.
...Küçük bej-kahverengi soğan parçaları/granül (1-3mm) yağ eklenmeden kavrulmuş Evrensel bir baharat Hazır ince doğranmış soğanlar, harika bir kavrulmuş aroma ile! Bu baharat gerçekten evrensel olarak kullanılabilir ve güçlü yemeklere gerekli lezzeti katmaktadır. Ayrıca balık, deniz ürünleri, salatalar ve soslar gibi ince yemeklerde de soğan en iyi performansını gösterir ve kesim sırasında...
Ukrayna, Kharkiv
... yumurtalar, bazen insanları havyar ve diğer balık havyarlarından uzaklaştıran deniz notaları ve/veya balık tadı içermez. Bunun yerine, escargot havyarının tadı, et, domuz, sebze ve tatlı su deniz ürünleri yemeklerinde gerçekten "patlayan" taze bir toprak, orman ve yosun notaları kombinasyonudur, hem tat hem de estetik açısından. Malzemeler: salyangoz havyarı, tuz Ambalaj: cam Ağırlık: 90 g Son kullanma tarihi: 6 ay.
İtalya, Trieste
... mükemmel, meyve ve sebzelerin yanı sıra et, balık, foie gras veya şarküteri ürünleri için de uygundur. Weck cam kavanozları, reçel ve sos servis etmek için idealdir: ünlü işlevselliğin yanı sıra masada özellikle güzel görünmektedir.
Almanya, Düsseldorf
... zorunlu soğuk zincirin korunması için gereklidir. Örneğin, et ve balık ürünleri için soğutma paketleri, derin dondurulmuş hamur işleri, dondurma, hassas ilaçlar ve farmasötik ürünler ile hayvan yemi gönderimi için kullanılabilir.
ufs.country_names.RU, Moscow
... Kullanım Alanları Et, balık ve deniz ürünleri, hamur işleri, tatlılar ve sıcak içecekler için. Tat Acı tatlı, şekerli değil, adalı bir ton ve anason aroması ile. 100 gr'daki besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 18 Yağlar (g / 100g)…...
... ürünler veya düşük nemli ürünler için. BARIYERSİZ VEYA ORTA BARIYER FİLMLERİ Özel depolama koşulları gerektirmeyen veya ambalajın özel özelliklerine ihtiyaç duymadan raf ömrünü koruyan ürünlerin ambalajlanmasında kullanılırlar. Uygulamalarına ve her bir ambalajlanan ürünün özelliklerine bağlı olarak çok geniş bir yapı yelpazesinde yapılandırılabilirler ve taze veya dondurulmuş sebzeler, fırın ürünleri, cips, çiğ-kurutulmuş salamlar, dondurulmuş balık vb. için kullanılırlar. AF seçeneği ile teslim edilebilirler ve roto veya flekso baskı ile özelleştirilebilirler.
Fransa, Levallois Perret
... hayvanları ve karides, midye veya yengeç gibi deniz ürünleri içeren tariflerde sıkça kullanılır. Hint Köri'sinin faydaları: Çok iyi bir antioksidan içeriğine sahiptir, sindirim sistemini uyarır, magnezyum açısından zengindir, manganez kaynağıdır. Kalp-damar hastalıklarını önlemek için E ve K vitaminleri içerir.
Fransa, Saint Cannat
... ikinci bir fermantasyon ile karakterize edilen geleneksel yöntem olarak adlandırılmaktadır. Alkol: %12 Artık şeker: 10-12 g/L DÉGUSTATION Açık ve parlak sarı renkte. Taze ve "ağızda" badem notaları ile birlikte bir burun. Ağızda cömert bir his, ardından güzel bir final. Tazelik ve meyve aromaları zarif bir şekilde harmanlanıyor. Bu köpüklü Bourgogne, aperatif için idealdir ve balık ve kabuklu deniz ürünleri yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır. Servis için ideal sıcaklık: 6-8°C...
Fransa, Brive La Gaillarde
...Lezzet İnci Soja Sosu için mutfak süslemesi! İstiridyeler, balık, deniz ürünleri, suşi ile mükemmel... Soja Sosu %70, sodyum alginat. Kavanoz 30 g. Son kullanma tarihi 18 ay.
İtalya, Savignano Sul Panaro
...Taze, dondurulmuş, bozulmayan gıda ürünleri, gıda dışı ürünler konusunda yüksek derecede uzmanız. Ürünleri, ilgili Ce.Di.'den doğrudan satış noktalarına teslim ediyoruz. Hem işleme hesabına hem de satışa yönelik ürünlerin alım ve teslimatını gerçekleştiriyoruz. Son tüketicinin korunması için yasal sıcaklıkların korunmasının kritik olduğu durumlarda güvenilir ve sağlam bir ortak olarak yanınızdayız. Yurt dışından gelen ve uygun sıcaklıkta korunması gereken çiçek ve bitki teslimatı, florovivaistik şirketlere yönelik; hem dağıtım hem de toplama işlemleri için doğrudan organizasyon sağlıyoruz.
Belçika, Vinalmont
...Geniş spektrumlu ve köpük önleyici bir dezenfektandır. BATSAN, gıda işleme, süt ürünleri, bira, balık, et, kümes hayvanları, sığır yetiştiriciliği gibi tam dezenfeksiyon gerektiren tüm yüzeyler için vazgeçilmezdir.
İspanya, Murcia
...Bulaşıklar ve mutfaktaki tüm yüzeyler için güçlü, konsantre yağ çözücü. Soğuk suyla ve en inatçı yağlarla bile yüksek temizlik performansına sahiptir. Ayrıca, mutfaktaki kötü kokuları (soğan, balık vb.) nötralize eden Anti-Odor Tech teknolojisine sahiptir. Son derece konsantre bir ürün olduğundan, optimal sonuç almak için sadece birkaç damla yeterlidir. Ve elinize zarar vermesi konusunda endişelenmeyin; çok güçlü bir ürün olmasına rağmen dermatolojik olarak test edilmiştir ve kullanıcı için güvenlidir.
...DLA SC serisi, et, balık, sebze, doldurulmuş ürünler ve daha fazlasını kızartmak için özellikle uygundur. Kompakt tasarımı sayesinde, özellikle catering alanında kullanım için idealdir. Yağ veya yağ yerine, cihaz su, çorba ve et suyu, soslar veya marine ile de çalıştırılabilir. Sıcaklığın hassas bir şekilde kontrolü ve en iyi kızartma sonuçları için DLA, dijital ısı kontrolüne sahiptir...
Hollanda, Hp Leusden
Biz Trade Time B.V.'yiz, yarı mamul ve mamul tüketim ürünlerinin üretimi ve dağıtımıyla ilgilenen Hollanda merkezli bir tarım şirketiyiz.
Almanya, Berlin
...Soya küspesi, kümes hayvanları ve büyükbaş/ruminant hayvanları (sığır, at, domuz, balık, koyun) beslemek için kullanılan en önemli protein kaynağıdır. Soya Küspesi, diğer protein kaynaklarının karşılaştırıldığı standarttır ve soya yağı çıkarımının bir yan ürünüdür. Protein, lif ve yağ seviyeleri, yağın çıkarılma sürecine bağlı olarak değişiklik gösterir. Soya Küspesi, son derece lezzetli bir protein kaynağıdır ve çoğu çiftlik hayvanının, ruminantlar, domuzlar, kümes hayvanları ve su ürünleri dahil olmak üzere, rasyonlarında genellikle baskın protein kaynağı olarak kullanılır.
İtalya, Ibi
Fior di Latte mozzarella üretimi Napoli kesimi, küp doğranmış, rendelenmiş, sadece süt, peynir altı suyu, tuz ve laktik fermente ile, koruyucu yok, kıvam artırıcı yok...
...Makine önce vakum yapar, gazları karıştırır ve gaz karışımını doldurur, ardından mühürler. Böylece yüksek vakum derecesi sağlar. Gaz karışımının oranı farklı gıdalara göre ayarlanabilir. Modifiye gaz ile paketlendikten sonra, raf ömrünü uzatırken, orijinal tadı, taze rengi ve iyi besin değerini korur. Uygulama: Her türlü et, taze et, olgun et, sosis, deniz ürünleri ve balık, kuru meyveler...
İspanya, Valencia
...vb. 4 metreden fazla çapı olan paella tencereleri ve kazanlar, malzeme, mutfak eşyaları ve etkinliğinizi İspanya'nın her yerinde başarı garantisi ile karşılayacak personelimiz mevcuttur. Koruma festivalleri, buluşmalar, hac etkinlikleri, ikmal, spor etkinlikleri, eğlence grupları, kültürel dernekler, motosiklet kahvaltıları... vb. Fiyat - kalite oranı, rakipsizdir. Biz profesyoneliz! IZGARA ETLER Sığır, öküz, kuzu, domuz, av, tavuk, balık, deniz ürünleri ve pilavlar. Uzmanlık: Izgara, fırın, güveç ve şişler.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen vino. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Tazelik, yumuşaklık ve çok yönlülük ile karakterizedir. Burunda yoğun taze meyve aromaları, çilek, kiraz, nar, erik ve yabani gül gibi çiçeksi notalar ortaya çıkmaktadır. Çok yönlülüğü sayesinde aperatifler için, deniz ürünleri tabakları, balık yemekleri ve karides kızartması ile mükemmel bir uyum sağlar.
İspanya, Santiago De Compostela
...Karmaşık ve aromatik, altın rengi ve orta asidite. Ağızda yeşil elma vurguları ve kadifemsi bir his. Beyaz balık (ızgara ve tütsülenmiş), deniz ürünleri, beyaz et, vejetaryen yemekler, makarna, fırın tavuk, kremalı soslu kümes hayvanları yemekleri ve az baharatlı baharatlı yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar.
Almanya, Hamburg
...Sorbik asit, ambalajlı ekmek, şarküteri salataları, salata sosları ile ketçap, mayonez ve hardalda sabit bir bileşendir. Ayrıca, balık ve kümes hayvanı ürünleri, turşu sebzeler, süt ürünleri, kekler ve pastaların raf ömrünü uzatmak için de kullanılır. Son ürünün tadını değiştirmediği için öncelikle tercih edilmektedir. Sorbik asit, bakterilerin, küf ve maya mantarlarının yayılmasını başarılı bir...
Almanya, Remscheid
...Gıda ürünleri günümüzde, diğer günlük ihtiyaç ürünleri gibi, endüstriyel olarak işlenmektedir. Örneğin, taze yakalanan balık açık denizde tamamen işlenmektedir. Peynir, dondurulmuş et, şekerlemeler veya taze pişirilmiş kekler ve pastalar - bu ürünlerin hepsi porsiyonlanmalı, fileto haline getirilmeli veya farklı şekil ve boyutlarda kesilmelidir. Hatta bilinen tuzlu simit bile günümüzde...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm Hasat dönemi: Eylül Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %11 - %12 vol. Renk: Canlı pembe Bukle: Karakteristik şarap kokusu Tat: Kuru, çok uyumlu Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
Fransa, Saint Christol De Rodières
... ' élaboration de vinaigrettes et de mayonnaises.":"Salata sosları ve mayonez yapımında kullanılabilir.","Il sera parfait pour relever vos plats de volailles et crustacés.":"Tavuk ve kabuklu deniz ürünleri yemeklerinizi lezzetlendirmek için mükemmel olacaktır.","- Sans Conservateur, Sans allergénes":"- Koruyucu İçermez, Alerjen İçermez."}...
Almanya, Marl
... tonlarıyla etkileyici bir görünüm sunar. Aşınma, ısı, nem ve asit direncine sahiptirler ve uzun vadede güzel görünümlerini ve pürüzsüz yüzeylerini korurlar. Zeytin ağacının özel antibakteriyel özellikleri de bu doğal malzemeyi mutfak ürünleri için mükemmel bir malzeme haline getirir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play