İtalya, Guardiagrele
...Pinsa romana üretimi için yarı mamul ürün. Buğday unu, soya, pirinç ve ekşi maya bazlı bir karışım. Format: 25 kg Dozaj: 100%...
Birleşik Krallık, Stoke On Trent Tunstall
...El yapımı önceden pişirilmiş ekşi mayalı pinsa tabanı, yüksek kaliteli buğday, pirinç unu ve soya unundan yapılmıştır. GDO içermez, Vegan, Helal, Koşer. 10 pinsa kartonun içinde, IQF Dondurulmuş. Boyut Taban 19x30x2cm 250g Raf Ömrü: 360 gün Saklama sıcaklığı: – 18°C Hazırlama yöntemi: Tabanı 3-4 dakika çözün, malzemeleri ekleyin ve fırında 250°C~320°C'de 4-8 dakika daha pişirin. İÇİNDEKİLER: Su...
İtalya, Ibi
...Eğer buzdolabında yer yoksa... sorun değil!! Oda sıcaklığında 6 ay raf ömrü olan Pinsa Romana üreten ve satan tek firmayız! İlginç fiyat, dünya çapında gönderim!
İtalya, Albano Laziale
...Pinsa Romana, köklü bir geçmişe sahip ve kökleri Antik Roma'ya dayanan bir yemektir. Tarifin yeniden yorumlanması, bu ürünü eşsiz kılmıştır: hamur, buğday, pirinç ve soya gibi un karışımından oluşmakta olup, yüksek su oranı, ekşi maya ve katkı maddesi ile koruyucu eklenmeden hazırlanmıştır. Ana özellikleri şunlardır: - oval şekil - çıtır kenarların gevreklik özelliği - 48-72 saatlik mayalanma sayesinde elde edilen yüksek sindirilebilirlik Pinsa 2.0 projesi, geleneksel bir ürünü modern bir şekilde, herkesin erişebileceği bir hale getirmeyi amaçlamaktadır!