İtalya, Orbassano
...Piyemonte agnolottileri, taze ve yağsız üç çeşit et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (lahana, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) ile doldurulmuş raviolilerdir. Bu, 19. yüzyıla ait bir yerel tariften gelen otantik bir Piyemonte spesiyalitesidir. Ana malzemeler şunlardır: haşlanmış jambon, roast beef, haşlanmış tavuk, ıspanak, kızarmış domuz eti, lahana, mortadella.
İtalya, Venasca
...TİCARET TRATTORİASI: Ticaret Trattoriasi, Cuneo iline bağlı Venasca'da yer almakta ve bölgenin en iyi şaraplarıyla birlikte tipik Piyemonte mutfağı sunmaktadır. Mekan oldukça samimi olup, partiler ve banketler için ideal bir salona sahiptir. Özel lezzetlerimiz ev yapımı makarna ve tatlılardır. Pazartesi akşamı ve Salı kapalıdır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play