Polonya, Warszawa, Poland
...Ürün, glutenin aktive edilmesi için yoğun buğday ununun nemlendirilmesiyle üretilir, ardından nişastayı ortadan kaldırmak için nemli kütle değiştirilir ve yalnızca gluten çıkarılır. Gluten daha sonra kurutulur ve toz haline getirilir. Ürün, büyük elastikiyeti ve doku iyileştirici özellikleri sayesinde bağlayıcı olarak kullanılabilir. Gaz ve buhar tutulumunu sağlar, tam tahıllı unlar veya kaba tahıllarla zenginleştirilmiş fırın ürünlerine hacim ve hafif bir doku ekler. Hem tatlı hem de tuzlu ürünlerde yumuşaklık elde etmek için kullanılır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play