Polonya, Warszawa, Poland
...Domates Püresi, olgun domatlardan elde edilen yoğun bir püre. Üretim süreci, domateslerin su içeriğini azaltmak için birkaç saat boyunca pişirilmesi, tohumların ve kabukların sıkılması ve ardından sıvının yoğun, zengin bir konsantre haline gelene kadar tekrar pişirilmesinden oluşur. Son ürün, taze ve zengin bir domates tadına ve derin kırmızı bir renge sahiptir. Pürüzsüz ve yoğun bir kıvama sahiptir. İstenmeyen katkı maddelerinden arındırılmıştır ve ayrıca pişirilmiş domateslerde bulunan bir antioksidan olan likopen için iyi bir kaynaktır. Yapay şeker içermez.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play