Polonya, Kielce
...Şirket, sığır alımı, hayvan kesimi ve sığır etinin parçaları, derileri ve iç organlarının satışıyla ilgilenmektedir.
Eşleşen ürünler
çeyrek sığır eti - HALAL
çeyrek sığır eti - HALAL
Polonya, Bydgoszcz
... bulabilirsiniz. Donmuş balık porsiyonları, en talepkar müşterilerin beklentilerini karşılamak isteyen şefler için mükemmel bir çözümdür. Bu sayede hem geleneksel hem de modern çeşitli yemekler hazırlamak mümkündür. Ayrıca, yalnızca o anda ihtiyaç duyulan porsiyon sayısını kullanarak zaman tasarrufu sağlamak ve gıda israfını azaltmak da mümkündür. Kalan porsiyonlar uzun süre dondurulmuş halde saklanabilir. Donmuş balık porsiyonları, kırmızı et veya tavuk alternatifi olarak, yemekhanesi olan işletme sahipleri tarafından da giderek daha fazla tercih edilmektedir.
Polonya, Skawina
...Gastronomi için kokusuz temizlik ve dezenfeksiyon maddesi. Alkali temizlik ve dezenfeksiyon. Gıda ile doğrudan temas eden yüzeylerin, zeminlerin, makinelerin ve ekipmanların temizliği ve dezenfeksiyonu için, dört değerlikli amonyum bileşenleri bazında konsantre alkali bir preparat. Ürün fosfat ve klor içermez, bu nedenle karakteristik bir koku bırakmaz. Et kesimi sırasında oluşan yağ ve yoğun...
Polonya, Mokobody
...Mokobody Et Entegre Tesisleri A.Ş., Mokobodlar'da 2008 yılında kurulmuştur. Tesis, sığır canlı alımı, hayvan kesimi ve sığır etinin parçaları, derileri ve iç organlarının satışı ile ilgilenmektedir. Avrupa Birliği ülkelerine yapılan ihracatın yanı sıra, Mart 2010'dan itibaren üçüncü ülke pazarları için üretim yapmak üzere veterinerlik izinleri almış bulunmaktayız: Malezya, Irak, İran, Kazakistan...
Polonya, Międzyrzec Podlaski
Firma 1998 yılında kurulmuştur. Firmanın ana faaliyet alanı domuz ve tavuk etinin kesimi, sosis, füme et, hazır yemek ve iç organ ürünleri ile tavuk ürünlerinin üretimidir. Modern teknolojiler, geleneksel sosis tarifleri ile birleşerek en yüksek kalitede ürünler üretmemizi sağlamaktadır. Füme et, sosis, iç organ ürünleri ve hazır yemekler üretiyoruz. Titizlikle seçilen hammadde ve ürünün mükemmel...
...Eski Kobiałki'deki kesimhane Bożena Kebej tarafından yönetilmektedir. 1992 yılından bu yana profesyonel sığır kesimi, canlı hayvan alımı ve et satışı yapmaktayız. En yüksek kalitede sığır ve dana eti sunuyoruz. Ayrıca, sığır parçaları, iç organlar, yağlar, yarım hayvanlar, dana karkasları ve parçalar halinde sığır eti gibi ürünlerin satışını da gerçekleştiriyoruz. Uygulanan HACCP sistemi çerçevesinde faaliyet göstermekteyiz.
... gerçekleştirilmektedir: Chybie Üretim Tesisi - burada sosis, bloklar, salçalar ve diğer ürünlerin üretimi yapılmaktadır. Günlük üretim kapasitesi 50 ton. Czerwionka-Leszczyny Üretim Tesisi - burada sosis ve nugget gibi convenience food ürünlerinin üretimi yapılmaktadır. Günlük üretim kapasitesi 120 ton. Ostróda Tavuk Kesim Tesisi - burada hindilerin kesimi ve parçalanması yapılmaktadır. Günlük üretim...
Polonya, Jutrosin
...Polski Koncern Mięsny DUDA, Polonya'daki kırmızı et kesimi ve paketleme endüstrisinde en büyük şirketlerden biridir. Kesim kapasitemiz haftada 20.000 parça ve günde 3.500,00 domuzun kemiksizleştirilmesidir. 20 yıldır Polonya et pazarında önde gelen şirketlerden biriyiz. 2002 yılından beri PKM DUDA S.A. Varşova Borsa'sında işlem görmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play