... önemlidir. Ayrıca, fındıklar, sinir sisteminin düzgün çalışmasına katkıda bulunan B vitaminleri, C, A, K vitaminleri, folik asit, potasyum, fosfor ve kalsiyum açısından zengin bir kaynaktır. Kuruyemişler, sağlıklı yağ asitleri ve lif kaynağıdır. 63 g - %90 doymuş yağ asitleri 4,51 g - %23 karbonhidrat 14,9 g - %6 şeker dahil 3,7 g - %4 protein 14,4 g - %29 lif 8,9 g 0,005 g < 1%*RWS - Referans gıda <strong> Uygulama </strong> Sandviçlerin sürülmesi için.
...Nutella®, fındık ezmesi ile tatlandırılmış popüler bir kakaolu kremadır ve genellikle sandviçlerde, keklerde ve diğer tatlı yiyeceklerde kullanılır. Lezzetli tatlı-fındık tadı ile bilinir ve yapay renklendirici veya koruyucu içermez. Bu sürme kreması, şeker, palm yağı, fındık, düşük yağlı kakao tozu, yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, emülsifiye edici lesitin (soya) ve vanilin gibi birkaç...