Polonya, Brzozów
...Polonya mutfağında uzun yıllardır bilinen ve kullanılan öğütülmüş kamut tanelerinden yapılmaktadır. Uzun bir süre unutulmuştu, ancak şimdi yeniden popülerlik kazanıyor. Kamut gevrekleri, kaynatıldıktan sonra veya çiğ olarak tüketilmektedir. Süt, yoğurt ve meyvelere eklenir.
...Çeşitli BİO tahıllar (kamut, buğday, arpa, durum), yağlı tohumlar (keten tohumu, ayçiçeği tohumu), baklagiller (mercimek, fasulye, bezelye), konvansiyonel yağlı tohumlar, baklagiller sunuyoruz! İlginizi çeken bilgileri göndererek lütfen bize ulaşın, size mevcut ürünlerimizin bir listesini göndereceğiz!
Polonya, Boguszów-Gorce
... sertifikamız ve veterinerlik sertifikamız bulunmaktadır. Tahılların temizlenmesi, sınıflandırılması ve paketlenmesi için yenilikçi bir teknoloji hattına yatırım yaparak, ürünlerin kalitesini garanti altına aldık ve %98 ile %99 arasında saflıkta ürünler sunma imkanı elde ettik. TAHILLAR: - Pirinç - Yulaf - Kamut - Sorgum - Amarantüs - Karabuğday - Kabuklu darı - Kinoa YAĞLI BİTKİLER: - Altın...
Polonya, Boguszów-Gorce
... ve veterinerlik sertifikamız bulunmaktadır. Temizleme, ayırma ve tahılları paketleme için yenilikçi bir teknoloji hattına yatırım yaparak, ürünlerin kalitesini garanti altına aldık ve %98 ile %99 arasında saflıkta ürünler sunma imkanı elde ettik. TAHILLAR: - Pirinç - Yulaf - Kamut - Sorgum - Amarantus - Karabuğday - Kabuklu darı - Kinoa YAĞLI BİTKİLER: - Altın / kahverengi keten - Keten tohumu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play