Polonya, Warszawa
...Patates nişastası, soslar, çorbalar ve işlenmiş gıdalarda kalınlaştırıcı ve bağlayıcı olarak kullanılır; nötr tadı ve yüksek bağlama gücü ile bilinir.
Polonya, Warszawa, Poland
...Patates nişastası, patatesin diğer kısımlarının yıkanması, temizlenmesi, kurutulması ve elekten geçirilmesi yoluyla mekanik olarak ayrılmasıyla elde edilir. Nihai ürün soğuk suda çözünmez. Gıda endüstrisinde, mısır nişastası, güveçler, çorbalar, pasta iç harçları, hazır yemekler, tatlılar, fırın krema, et ve balık konserveleri ile önceden paketlenmiş rendelenmiş peynirler için bir bileşendir. Ayrıca pudingler ve jölelerde de kullanılır. Mısır nişastası, pane harçları, kaplamalar, kaplama karışımları ve tempura unları gibi ürünlerde çıtır dokuyu geliştirmek için kullanılır.
Polonya, Brzozów
...<span style="font-weight: 400;"> Maltitol, xylitol ve eritritol ailesinden poliol adı verilen şeker alkolleri grubundan bir tatlandırıcıdır. Sentetik tatlandırıcılardan, örneğin aspartamdan farklı olarak, doğal kökenli tatlandırıcılar arasında sınıflandırılır. Maltitol, bazı meyve ve sebzelerde, kavrulmuş samanlarda ve hindiba yapraklarında doğal olarak küçük miktarlarda bulunur. Ayrıca, patates...
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: buğday unu, şeker %21, bitkisel yağ (palmiye, kanola), patates nişastası, elma püresi %4 (koruyucu: potasyum sorbat içerir), invert şeker şurubu, yumurta, yağsız süt tozu, kabartma maddeleri: sodyum karbonatları ve amonyum karbonatları; tuz, aroma, tarçın %0.1. Tesisin kullandığı: susam, soya, sülfatlar, yer fıstığı, diğer kuruyemişler. Şehir: Gdansk...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play