...Nisin (E234, CAS No. 1414-45-5) Nisin, gıda endüstrisine yeni dahil edilen doğal, toksik olmayan bir gıda koruyucusudur. Belirli Lactococcus Lactis suşları tarafından üretilen polikiklik antibakteriyel bir peptittir. Nisin, geniş bir gram-pozitif bakteri yelpazesine karşı antimikrobiyal aktivite gösterir. Nisin, süt ürünleri, et ürünleri, içecekler, konserve gıdalar, soslar, deniz ürünleri, unlu mamuller, yumurta içeren ürünler vb. gibi birçok alanda yaygın olarak kullanılmaktadır. Kalite ürünleri: 900iu, 1000iu, 1100iu. Paket tipi: 0,5 kg plastik kavanoz veya 1 kg alüminyum torba - karton kutuda.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play