Polonya, Poniec
... da kötü tat ve koku olmadan. Raf Ömrü: 12 ay, ekleme ile 24 aya kadar çıkabilir. Miktar: Aylık 5.000 Metrik Ton (MT) kadar. Fiziksel ve Kimyasal Analiz: Asidite (Serbest Yağ Asidi): 100 g başına maksimum 0,3 g. Peroksit Değeri (meq O2 / kg Yağ) Son Kullanma Tarihinde: maksimum 8,0. Peroksit Değeri (meq O2 / kg Yağ) Üretim Tarihinde: maksimum 1,0. İyot Değeri (WIJS): 118 – 141 Nem ve Uçucu Maddeler (% 105oC'de): maksimum 0,2. Saponifikasyon Değeri (mg KOH / g yağ): 188 – 194 Saponifiye Olmayan Maddeler (%): maksimum 1,5. Yağ Solventinde Çözülemeyen Maddeler (%): maksimum 0,05.
Polonya, Wrocław
...gıda güvenliği, denetimler, HACCP ISO 22000 eğitimleri, BRC ve IFS sertifikasyonu gıda endüstrisi ve gıda ticareti alanında. GHP GMP belgeleri, prosedürler, talimatlar. HACCP sistemi (tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları). HACCP sistemi, gıda hijyenine ilişkin (AB) No 852/2004 sayılı yönetmelikte belirlenen yasal bir gerekliliktir. Sistem kapsamı, tarımsal üretimden başlayarak gıda depolama, üretim ve ticaretine kadar tüm gıda zincirini kapsamaktadır; bu, hayvansal gıda ve gıda ile temas eden ambalaj üretim sektörünü de içermektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play