...Beira Alta dağlarından centrifüjlenmiş biyolojik bal. Bu dokunulmamış Portekiz bölgesindeki kestane ormanlarının ürünü olan bal, en seçici bal tüketicilerini büyüleyecek zarif, derin ve gizemli bir tat sunar. Nadir bir ürün olan bu bal, işlenmemiş ve pastörize edilmemiştir, doğanın tüm özelliklerini ve aromalarını korur. Seçkin tüketiciler için özel bir ürün. Occidens – Gerçek Portekiz!
Portekiz, Vila De Frades
...Kestaneli ballarımız, kendi arı kovanlarımızdan ve belirlenmiş bir kaynaktan, Vila de Frades'ten gelmektedir. Spor yapanlar için çok önerilen kestane, yüksek kalsiyum, demir, potasyum, magnezyum ve arginin içeriği ile kolesterolü kontrol etmeye de yardımcı olur.
Portekiz, Leiria
... yosunları, bal, tuz, zeytinyağı ve sirke ile aromalandırılmış, en lezzetli egzotik ve yerel mantarlarla hazırlanan mükemmel orijinal ürünler üretiyoruz. Ayrıca, deniz yosunları ile mantar risottoları ve yerel mantar risottoları da sunuyoruz. Nasıl yapıyoruz? Mantar mikelyumunun, substratların geliştirilmesi, araştırma ve yenilik için en modern teknolojiye sahip bir laboratuvarımız var. Orman alanında, ICNF tarafından kayıtlı operatörler olarak, mantar üreten kestane, çam, meşe ve palamut ağaçları ticareti yapıyoruz. Ayrıca gıda alanında da faaliyet göstermekteyiz.
Portekiz, Valpaços
... sağlıklı bir şekilde bir arada yaşıyor ve çağımıza uygun teknolojileri dikkatli bir şekilde entegre ediyoruz. Doğaya büyük bir saygı duyuyoruz; ne üretiyoruz ve nasıl üretiyoruz. Üretimlerimiz, her ikisi de sertifikalı olan Organik Üretim Modu - AB (Goji, Badem ve Bal) ve Entegre Üretim Modu - PRODI (Kestane ve Zeytinyağı) altında gerçekleştirilmektedir.
Portekiz, Aljezur
... ülkelere ihraç edilir. Satılan yaklaşık 1000 ton bal, yılda ortalama üç ila dört milyon euro ciro sağlamaktadır. ÜRÜNLER: - Kekik Balı - Keçiboynuzu Balı - Kestane Balı - Okaliptüs Balı - Yaban Çiçekleri Balı - Orman Balı - Ayçiçeği Balı - Portakal Çiçeği Balı - Çilek Balı - Dağ Balı - Rozmarin Balı - Keki Balı - Yonca Balı - Kuru Ot Balı...
Portekiz, Gonduriz Trb
Mel d´Serra, Gonduriz, Terras de Bouro bölgesinde yer alan bir arıcılık işletmesidir. Bu bölgede, doğal olarak kimyasal üretim olmadan yaşayan meşe, okaliptüs, kestane ve diğer yer örtüsü bitkileri baskındır. Tamamen doğanın içinde, lezzetli ve güçlü bir bal üretmektedir.
Portekiz, Moura
...ATLANTIDA - APIS GOURMET, özellikle bal ve türevleri, arı ürünleri, kovanlar, kovan besleyicileri gibi Portekiz'e özgü bölgesel ve gıda ürünlerinin ihracatına adanmış bir şirkettir. Bölgesel ürünler: çeşitli bal türleri (çok çiçekli, lavanta, portakal, heather, kestane vb.), arı poleni, zeytinyağı, konserve zeytinler, şaraplar, kuru meyveler, gurme çikolata, deniz tuzu, el yapımı peynirler, el yapımı sucuklar, konserve gurme balık ve pate'ler, reçeller ve jöleler, incir peynirleri, özel ürünler.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play