Portekiz, Santarém
Monte Safira, yüksek kaliteli Portekiz ürünlerinin premium üreticisi ve ihracatçısıdır. Ham zeytinyağı ve geleneksel şarküteri ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Portekiz'de bulunan Monte Safira, köklü yöntemler kullanarak otantik ürünler üretmeye kendini adamıştır ve kendi memleketinin lezzetlerini arayan tüketicilere hitap etmektedir. Şirketin ürün yelpazesi, üstün lezzet ve besin değeri için so...
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Amarela ve Tinto Cão Aroması yoğun, Douro'nun olgun meyve notalarını, aromaları ve reçelleri ve bir dokunuş çalıyı belirgin şekilde hissettiriyor. Dolu ve sarıcı, hafif tütsülenmiş notalarla birlikte, son tadı güçlü ve geniş. Kırmızı et yemekleri ve peynirlerle eşlik etmek için. 18ºC | 64ºF'de servis edin. 14% vol. 750ml...
Portekiz, Amarante
...Eski usul ile odunla tütsülenmiş her türlü yerel tütsülenmiş etimiz var.
Portekiz, Barcelos
...Yüksek performanslı bir cihaz Cortex balık soydurma CBF 496/7, taze veya tütsülenmiş somonları soymak için ideal olan otomatik iki hatlı bir ekipmandır. Ultra kompakt tasarımı, kullanımı kolay olması ve tüm hijyen ve güvenlik protokollerine uymasıyla dikkat çeker. Bu makine, üç farklı soyma yöntemi sunar: derin, keskin bir bıçakla; ince ve gümüşi, deriyi çekerek çıkarma. %100 otomatik balık...
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda, et dönüşüm pazarında 30 yıllık bir şirkettir. Mirandela Alheirası, sosis, salpicão gibi yerel sucuklar üretmektedir; jambon, dilimlenmiş et, pastırma ve tütsülenmiş domuz butu gibi şarküteri ürünleri; 1998 yılından beri Gıda Güvenliği Sistemi uygulamaktadır. ISO 9001:2008 sertifikasına sahiptir. KOBİ Lider.
Portekiz, Leiria
... üretmektedir. Bu, eşsiz bir lezzet elde etmemizi sağlamaktadır. Şarküteri ürünlerini portföyüne ekleyerek yeni bir marka oluşturmuştur - MANDUCA ®. Bu markada çeşitli ürünlerimiz bulunmaktadır: Pirinçli Sucuk; Unlu Sucuk; Negrito; Salpicão; Tütsülenmiş Karnı; Jambon; Taze Sosisler ve Merguez; Şişler; Roti; Ev Yapımı Sucuk. Her zaman el yapımı üretim süreçlerine sadık kalmakta ve hammadde seçiminde...
...Çok Gurme, iki gurmenin hikayesi: Armel ve Emmanuel, her şeyden önce iki Fransız ve gurme arkadaş! İyi ürünlerin tutkunları olarak, bunu mümkün olduğunca çok insanla paylaşmak istedik ve şarküteri, kasaplık, yerel peynirler veya geleneksel kekler gibi tüm uzmanlıklarda en iyi Fransız evlerini seçtik. Fransız yerel ürünleri Guéméné'den andouille, Güneybatı'dan tütsülenmiş ördek göğsü...
Portekiz, Coimbra
...PROBAR, 1967 yılında faaliyetlerine başlamış olup, NUTRICAMPO ve SUIGRANJA'yı kapsayan bir gıda grubunun parçasıdır. PROBAR, hayvan yemlerinden başlayarak, hayvan yetiştiriciliği, gıda ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması aşamalarını kontrol eden grubun son halkasıdır. PROBAR, şarküteri ürünleri, jambonlar, sosisler, tütsülenmiş ürünler, pate, hazır yemekler ve peynirler konusunda bir referans...
... almakta olup, bu muhteşem bölge ile olan ilişkisini ön planda tutmaktadır. Bísaro - Geleneksel Sosisçilik, 2005 yılından beri kalite yönetim sistemi sertifikasına sahiptir ve şu standartlara uygundur: - NP EN ISO 9001:2008; - NP EN ISO 22000:2005. - IFS - Gıda. Büyük hedeflerimizden biri, Transmontano bölgesinin geleneksel sosis ve tütsülenmiş et ürünlerini tanıtmak ve yerel hammaddelerin sağladığı kaliteyi vurgulamaktır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play