Bunu mu demek istediniz: iber domuz eti?
No results

Sonuç bulunamadı
"iber domuzu eti"

Ürün için "iber domuzu"
İber domuz fanı
10 aydan büyük iberik domuzu. Paletin altında ve kaburganın üstünde yer alan Cabecero parçasıdır. Parça 250 ile 400 gr arasında değişmektedir. İberik ...
İber Akçaağaç Salamı - Şarküteri
Kıyma veya doğranmış et karışımı ile tuz, biber ve baharatlar eklenerek yoğrulmuş ve doğal domuz bağırsaklarına mükemmel bir olgunlukta doldurulmuş bi...
Kuru siyah domuz jambonu - 36 ay olgunlaştırılmış
Koyu kırmızı rengi ve yoğun tadıyla siyah domuz jambonu, ormanın kokusunu hatırlatır ve açık havada beslenme ve yetiştirme tarzından kaynaklanan derin...
100% meşe palamudu ile beslenen İber jambonu - Saf meşe palamudu ile beslenen İber domuz jambonu
Dehesa'da geniş alanlarda yetiştirilen saf İberik domuzlarından yapılan jambon. İberik standardına göre üretilmiş sertifikalı kaliteli parçalar.
İber Jambonu
İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
Beyaz domuz ve İber domuzu eti - Birçok kesim
Beyaz domuz ve ayrıca İber (siyah domuz) kesimleri, ihracat sertifikaları ile...
İber Cebo Bonfile 50% İber Irkı - BONFİLELER VE ŞARKÜTERİLER
İspanyol domuzlarından elde edilen parça, tahıl bazlı beslenen domuzlardan üretilmiştir. Sırt ve yarı sırt kasları ile domuzun uzun kasları, bel ve gö...
Köy sosis
Güzellik Adası'nın köylü sosisleri, en az 1 ay olgunlaşan domuz etinden yapılmaktadır. Her bir parça yaklaşık 300g ağırlığında olup, uzunluğu 27cm'dir...
Kreol sosisi
Creole sosis, Monte Safira'nın kalite ve geleneğe olan bağlılığıyla mükemmelleştirdiği eşsiz bir Portekiz sosisidir. En iyi yerel etlerden yapılan bu ...
Donmuş domuz ayakları
Donmuş domuz ayakları sunuyoruz, yüksek kalitesi ve tazeliği ile tanınmaktadır. Bu ürünler, çeşitli mutfak uygulamaları için idealdir ve sıkı hijyen v...
İber Meşe Jambonu D.O.
Serbest bırakılan İber domuzlarından elde edilen paletalar, sadece meşe palamudu ile beslenerek Extremadura Dehesas'ında yetiştirilmiştir. 24 aydan fa...
İberik Kaburga - Fransız Rack Iberico
İberik domuz sırtı. Kemsiz kaburga etlerinin işlenmesiyle elde edilir.
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Dondurulmuş Domuz Kulakları
Domuz arka bacaklarıyla mı ilgileniyorsunuz? Domuz bacakları ve diğer yüksek kaliteli domuz eti kesimleri ticareti konusunda uzmanız.
DONDURULMUŞ DOMUZ - DOMUZ ETİ
DONDURULMUŞ DOMUZ AYAKLARI/DOMUZ BAŞI ETİ/DONDURULMUŞ DOMUZ KARNI...
100% İber Akçaağaç Jambonu
Sonraki Serbest olarak dehesalarda yetiştirilen ve son yağlandırma aşamasında doğal meralar, aromatik otlar ve meşe palamutları ile beslenen %100 İber...
Bigorre AOP Siyah Domuz Çeyreği - 1KG
Bigorre AOP siyah domuz jambonu. Kendi karakteriyle tanınan, 24 aylık olgunlaşma süresi sayesinde olağanüstü yağlı dokusu ve mermerleşmiş etiyle dikka...
100% İber Akçaağaç Jambon Siyah Bacak
İspanya'nın en kaliteli jambonu, 100 gramlık bireysel kutularda, vakumlu ambalajda. Sadece işletmelere satış yapıyoruz. Bilgi: https://blackpork.es...
Pork Head - Pork Head
PORK HEAD 1/2 Cut 20 kg frozen Boxes 1 x 40 fcl hq rf cnt in the 26 mt net wgth...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Ürün için "iber eti"
İber domuz fanı
10 aydan büyük iberik domuzu. Paletin altında ve kaburganın üstünde yer alan Cabecero parçasıdır. Parça 250 ile 400 gr arasında değişmektedir. İberik ...
İberik Bellota Chorizo - KÜLAHLAR VE ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ
İber domuzundan yapılmış, tuz ve baharatlarla harmanlanmış kıyma karışımından elde edilen, yoğrulup bağırsaklara doldurulmuş bir ürün. Hafif bir lezze...
Ön et
{"translation_list":[{"translation_result":"La Viande avant, et sever et severin severin severin severin severin severin severin severin severin sever...
İber Akçaağaç Salamı - Şarküteri
Kıyma veya doğranmış et karışımı ile tuz, biber ve baharatlar eklenerek yoğrulmuş ve doğal domuz bağırsaklarına mükemmel bir olgunlukta doldurulmuş bi...
İberik Kırmızı Cular Chorizo Seçimi
Seçilmiş yağsız parçalar ve İberik domuzundan marmore edilmiş et ile yapılmıştır. Seçilen baharatlarla (kırmızı İberik chorizo için paprika) tatlandır...
IBERICO BELLOTA JAMBON %75 İBERİK IRK EL İLE KESİLMİŞ FİNE GASTRONOMİ
Tatlılık, yoğun lezzet, cezbetici aroma, taze ve kalıcı; bunlar, Alta Gastronomía Meşe Kestaneli Jambon'un damağınıza sunduğu tüm tonlar ve nüanslardı...
100% İberik Meşe Karkası - Tam Vakumlu / Dilimlenmiş
Kestane besi İber jambonumuz, yoğun kırmızı bordo rengi ve inci tonlarında yağ damarlarıyla, yumuşak ve kremsi bir dokuya, yoğun ve kalıcı bir lezzete...
Meşe palamudu iberik jambon el ile dilimlenmiş - El ile dilimlenmiş iberik jambon
Elle dilimlenmiş 80 g'lık vakumlu paketler, meşe yemli İber jambonu. İber jambonu, omuz ve şarküteri dilimleri üretiyoruz.
İber Domuz Eti Ambalajında - İspanya kökenli olağanüstü İber Domuz Eti vakumlu ambalajda
Grand Caractère, sizi İber yarımadasına taşır ve İspanya'nın güneyine özgü bu yerel domuzun otantikliğini pekiştirir. Dehesas ekosisteminde, meşe ağaç...
İberik Et (Taze ve Donmuş)
İber Kaliteli Et. Üretim zincirindeki tüm adımlara özen göstererek farklılaşıyoruz. Hayvanların yetiştirilmesi ve beslenmesinden (dehesas) ürünlerimiz...
İber Jambonu
İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
İBERİK CEBO KÜLAH - İBERİK CEBO KÜLAH 50% İBERİK IRK 3 DOMPALES – birim başına yaklaşık ağırlık 1,3 kg
İberik Yarı Domuz 50% ırkı Cebo de Campo Lomo Yüksek kaliteli tuz ve paprika ile tatlandırılmış İberik Domuz'un iki Lomo'sundan birinden elde edilen ...
İber kuzu toptancısı - Rungis'te
COURTIN HERVOUET: Rungis'te bulunan kümes hayvanları ve av uzmanınız. COURTIN HERVOUET şirketi, kümes hayvanları, foie gras ve av ürünleri için kapsam...
Beyaz domuz ve İber domuzu eti - Birçok kesim
Beyaz domuz ve ayrıca İber (siyah domuz) kesimleri, ihracat sertifikaları ile...
Cinco Jotas - Saf İberik Bellota Loin - İberik Domuz Loin
İberik lomo, İspanyol mutfağına özgü, ince dokulu ve hafif baharatlı bir sosis türüdür. "Cinco Jotas" saf Iberik lomo, Iberik domuzunun iliopsoas kas...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
İberik Kaburga - Fransız Rack Iberico
İberik domuz sırtı. Kemsiz kaburga etlerinin işlenmesiyle elde edilir.
100% İber Akçaağaç Jambon Siyah Bacak
İspanya'nın en kaliteli jambonu, 100 gramlık bireysel kutularda, vakumlu ambalajda. Sadece işletmelere satış yapıyoruz. Bilgi: https://blackpork.es...
Eşek filetosu
Eşek filetosu...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play