Fransa, Auxerre
...Burun baharatlı ve meyankökü aromalarının karmaşık paleti, hafif bir kavrulma dokunuşu ile Ağız yumuşak bir başlangıç, meyvemsi, hafif odunsu bir dokunuş, zarif tanenler, çekici Yemek ve şarap uyumu kırmızı et, beyaz et, peynir Şarap yapımı 25 gün sıcaklık kontrolü ile bekletme, 14 ay %100 fıçılarda Göz: yoğun nar çiçeği rengi Şarap uzmanının tavsiyesi: 16 ile 18°C arasında servis edilmesi Alkol oranı: %13,5 Saklama süresi: 14 yıl Ambalaj: 6 adet 75cl şişe kartonu Mülk: Château Prieuré-Lichine Appellation: Margaux Yıl: 2014 Tarım: Sürdürülebilir Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play