Fransa, Avançon
...La Moutarde au Miel et Estragon, bal arası bir lezzet olan bu sos, balın tatlılığını estragonun eşsiz tadıyla birleştirir. Bu mükemmel karışım, yemeklerinizi zenginleştirmek için idealdir; ister salata sosu, ister marine sosu, ister etlerin yanında kullanın. 250g net ağırlığı ile bu hardal, en seçici damakları tatmin etmek için tasarlanmıştır. İnce tadı ve kremsi dokusu, onu şık mutfak tutkunları için vazgeçilmez bir seçenek haline getirir. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu hardal tariflerinize özgün bir dokunuş katacaktır.
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Provence Usulü Hardal İçindekiler: su, hardal tohumu, sirke, çift yoğunlukta domates püresi, ayçiçek yağı, biber, tuz, biber, fesleğen, şeker, sarımsak, koruyucu sodyum sülfiti.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Provence Usulü Dijon Hardalı, Taş Değirmende üretilmiştir. Ets Fallot, 1840'tan beri Bourgogne'de. İçindekiler: su, hardal tohumu, kırmızı biber, alkol sirkesi, tuz, sarımsak, paprika, aromalar, sızma zeytinyağı, baharatlar Cam 210g 190ml...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play