ufs.country_names.RU, Moscow
...Dozaj cihazının gövdesi polipropilenden yapılmıştır. Malzeme kimyasal olarak inerttir ve gıda ile temas için onaylanmıştır. 4 renkte mevcuttur: yeşil, siyah, mor ve kırmızı. Dozaj cihazı 3 kilitlenebilir pozisyona sahiptir: 1) kapalı 2) açık 3) 4 mm çapında altı delik. Çırpıcı vida ile sabitlenmiştir ve çapı 38 mm'dir. Baharat kavanozları camdan üretilmiştir. Manipülasyona karşı güvenli bir kontrol için şeffaf TUK (daraltma kapsülü) ile mevcuttur. Yükseklik - 130 mm: En büyük çap 49,0 mm'dir. Etiket alanı - 35 mm X 115 mm: Ağırlık - 126 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
ufs.country_names.RU, Saratov
...Kişniş, yemeklerde baharat olarak ve parfüm, kozmetik ve sabun yapımında hoş bir aroma vermek için kullanılır. Bitki, iyi bir bal bitkisidir. Sosis, peynir, konserve et ve balık, turşular, likörler gibi yiyecekleri tatlandırmak ve güçlendirmek için yaygın olarak baharat olarak kullanılır; ayrıca Borodino ekmeği, şekerleme ve mutfak ürünlerine eklenir ve Almanya'da belirli türde bira ve...
ufs.country_names.RU, Vladimir
... tüm nüfus kategorileri tarafından, özellikle vejetaryenler, veganlar ve diyetlerinden yumurta, glüten, süt veya nişasta çıkaranlar tarafından tüketilmesini mümkün kılar. "Pirinç+karabuğday" serisi, çok amaçlı karışım "Pirinç+karabuğday", zencefilli kurabiye ve muffinler için "Pirinç+karabuğday", deniz yosunu ve ayçiçeği ile "Pirinç+karabuğday" ve domates ve otlar ile "Pirinç+karabuğday" olmak üzere 4 üründen oluşmaktadır. Bu karışım, baharat severler ve ince bir damak tadına sahip olanlar için en uygun olanıdır. Ağırlık: 700 g...
ufs.country_names.RU, Golitsyno
...Kişniş, kişniş bitkisi olan Coriandrum sativum'un açık kahverengi yuvarlak tohumlarıdır ve tatlı ve tuzlu yemeklerde baharat olarak kullanılır. Bütün olarak veya toz haline getirilerek uygulanabilir. Kişniş, ya da başka bir deyişle, kişniş tohumları, Çin, Hindistan, Pakistan, Orta Doğu ve Avrupa mutfaklarında popüler bir baharattır.
ufs.country_names.RU, Kolomna
...250g cam kavanoz (30g kavanozda sipariş edilebilir) Badem kremasının narin tadı, hindistancevizi ile birleşerek zarif bir yumuşaklık ve haz kokteyli oluşturur. Bademin hafif acılığı, tadına baharat katar ve hindistancevizi kokusu, romantik seyahat ve cennetsel hazin anılarını canlandırır. *Tüm faydalı bal özellikleri korunur, çünkü sıcaklık rejimi sıkı bir şekilde kontrol edilmektedir. Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 24 ay...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play