ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Özel kızartma yağı Oilmix, çeşitli ürünlerin kızartılması için evrensel bir üründür: patates kızartması, et, tavuk, balık yemekleri, donutlar, börekler ve diğer hamur işleri ile birlikte cips, atıştırmalıklar, anlık makarna üretiminde de kullanılabilir. Oilmix derin yağda kızartma yağları, geleneksel bitkisel yağlara göre önemli avantajlar sunar. Optimum şekilde seçilmiş yağ ve yağ bileşimi ile antioksidanların eklenmesi sayesinde daha uzun süre kullanılabilirler. Lezzetli bir altın kabuk oluşumunu sağlar, hazırlanan yemeğin tadını ve aromasını vurgular.
ufs.country_names.RU, Saratov
...En önemli yağlı tohumlardan biridir, iyi bir bal bitkisidir. Bazen yeşil gübre olarak ve süt sığırlarını beslemek için ekilir. Sofra hardalı, çeşitli et yemekleri, gastronomik ürünler, çorbalar ve sebzeler için en sevilen baharatlardan biridir. Hardal tohumlarının tozu, sıcak ve soğuk et yemekleri, sebzeleri tuzlama ve balık konserve etme için bir baharat ve aroma olarak kullanılır. Hardal tozu...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Et için baharat karışımının doğru seçimi, yemeği sulu, aromatik hale getirir ve orijinal tadını vurgular. Pişirme, aperatifler, çorbalar ve öğle yemekleri için kullanın. Malzemeler Deniz tuzu, kişniş, kuru sarımsak, kırmızı acı biber, toz kırmızı biber, kuru kekik yeşillikleri, karabiber Kullanım Alanı Pişirme, aperatifler, çorbalar ve öğle yemekleri için kullanın. 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 18,8 Yağ (g / 100g)… 6,6 Karbonhidrat (g / 100g)… 9,9 Enerji değeri (kcal / 100g)… 213...
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Mükemmel bir garnitür. Salatalar, et ve sebze yemekleri için mükemmel. Beyaz pirinçten 3 kat daha fazla protein içerir. Tahılın filizini ve tüm faydalı unsurları korur. Beyaz pirinçle karşılaştırıldığında, ARATAY kahverengi pirinci x12 diyet lifi, x2 iz element, x6 vitamin B1, x4 vitamin PP içerir. Bağışıklığı güçlendirir, vücudu temizler, metabolizmayı iyileştirir. Diyabet, alerjiler, obezite...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Mısır unu, genellikle fırıncılıkta (örneğin, kekler, kurabiyeler, pankekler, muffinler, cupcake'ler vb.), tahıl ve sos yapımında ve balık ile et yemekleri için katkı maddesi veya hamur olarak kullanılır. Birçok mutfak mısır ununu aktif olarak kullanmaktadır. Yemek örnekleri arasında hominy, polenta, ugali, banush, bulamik, geleneksel Meksika lozengesleri vb. bulunmaktadır. Mısır unu kalsiyum, magnezyum, potasyum, demir ve B vitaminleri içerir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
..."Et Pilavı" her gün için doyurucu ve lezzetli bir yemektir. Sebzeler, pirinç, sığır eti ve baharatlarla yapılmıştır. Et suyu içinde pişirilmiştir. Protein, yağ ve karbonhidrat içeriği dengelidir. Bir porsiyon - 205 kcal. Hazırlama süresi - 2-3 dakika. Bu, mükemmel kilo verme ürünleri serisinde bir yeniliktir - zengin ve aromatik etli pilav. Diyetteyken bile en sevdiğiniz tatlardan...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play