ufs.country_names.RU, Pogar
...Patates Floklarının Uygulamaları - Patates püresi üretimi - Krema çorbası ve çorba püresi temeli - Patates cipsleri ve atıştırmalıklar - Et yarı mamulleri alanı - Yarı mamuller - Unlu mamullerde nem düzenleyici Pogar'dan Patates Floklarının Avantajları - Müşteri spesifikasyonlarına göre üretim - Patates kızartması atıkları kullanılmaz - 1500 hektardan fazla kendi patates tarlası - Tekil patates...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite, fındık, zengin meyveler, meyve ve süper gıda ile yapılan doğal bir atıştırmalıktır. Her bir bar, %15'e kadar sebze bezelye proteini içerir. Bezelye proteini, vücut tarafından kolayca sindirilen maksimum miktarda bitkisel protein içerir. İÇİNDEKİLER: hurma püresi (%43), kuru elma (%15), kuru kayısı, fındık, bezelye proteini, badem, ayçiçeği çekirdeği, diyet lifi, doğal nane aroması (0.2%), kuru nane (0.1%). Protein 3.2 g: Yağ 5.2 g Karbonhidrat 23 g: Ağırlık 45 g...
ufs.country_names.RU, Kolomna
...250g cam kavanoz (30g kavanozda sipariş edilebilir) Parlak, zengin kiraz tadı. Bu bal-suflenin tadındaki tatlı kiraz püresi ve hafif ekşilik, badem parçalarıyla bir araya geliyor. Gerçek bir kış tadı, fırın ürünleri, zencefilli kurabiye, waffle veya şenlik krepleri ile mükemmel uyum sağlıyor! *Tüm faydalı bal özellikleri korunmuştur, çünkü sıcaklık rejimi titizlikle kontrol edilmektedir. Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 24 ay...
ufs.country_names.RU, Moscow
...İçindekiler: organik hindistancevizi püresi, organik kamış şekeri, su, guar sakızı. Klasik yoğunlaştırılmış süt gibi kullanılır. Enerji/ Protein/ Yağ/ Karbonhidrat oranı: 277kcal, P - 1,44g, F - 20g, H - 24,23g Son kullanma tarihi: 18 ay...
Bu arama terimi için popüler ülkeler