...Patates Floklarının Uygulamaları
- Patates püresi üretimi
- Krema çorbası ve çorba püresi temeli
- Patates cipsleri ve atıştırmalıklar
- Et yarı mamulleri alanı
- Yarı mamuller
- Unlu mamullerde nem düzenleyici
Pogar'dan Patates Floklarının Avantajları
- Müşteri spesifikasyonlarına göre üretim
- Patates kızartması atıkları kullanılmaz
- 1500 hektardan fazla kendi patates tarlası
- Tekil patates...
...Bite, fındık, zengin meyveler, meyve ve süper gıda ile yapılan doğal bir atıştırmalıktır. Her bir bar, %15'e kadar sebze bezelye proteini içerir.
Bezelye proteini, vücut tarafından kolayca sindirilen maksimum miktarda bitkisel protein içerir.
İÇİNDEKİLER: hurma püresi (%43), kuru elma (%15), kuru kayısı, fındık,
bezelye proteini, badem, ayçiçeği çekirdeği, diyet lifi, doğal nane aroması (0.2%),
kuru nane (0.1%).
Protein 3.2 g: Yağ 5.2 g
Karbonhidrat 23 g: Ağırlık 45 g...
...250g cam kavanoz (30g kavanozda sipariş edilebilir)
Parlak, zengin kiraz tadı. Bu bal-suflenin tadındaki tatlı kiraz püresi ve hafif ekşilik, badem parçalarıyla bir araya geliyor. Gerçek bir kış tadı, fırın ürünleri, zencefilli kurabiye, waffle veya şenlik krepleri ile mükemmel uyum sağlıyor!
*Tüm faydalı bal özellikleri korunmuştur, çünkü sıcaklık rejimi titizlikle kontrol edilmektedir.
Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 24 ay...
...İçindekiler: organik hindistancevizi püresi, organik kamış şekeri, su, guar sakızı.
Klasik yoğunlaştırılmış süt gibi kullanılır.
Enerji/ Protein/ Yağ/ Karbonhidrat oranı: 277kcal, P - 1,44g, F - 20g, H - 24,23g
Son kullanma tarihi: 18 ay...