ufs.country_names.RU, Moscow
ufs.country_names.RU, Omsk
...Susam unu, vücut için birçok faydalı madde içerir. E, A, T, B (B1, B2, B3, B5, B6, B9) vitaminleri ile kalsiyum, çinko, fosfor, demir, magnezyum, selenyum gibi makro ve mikro elementlerin kaynağıdır. Çinko, beynin ve iskelet sisteminin, erkek ve kadın üreme sistemlerinin düzgün çalışması, fetüste çocuğun tam gelişimi ve saçın büyümesi ile sağlığı için gereklidir. Omega-3 ve omega-6 çoklu doymamış yağ asitleri (PUFA) açısından zengindir.
ufs.country_names.RU, Saratov
... olarak, nohut kullanımı Akdeniz bölgesi için geçerlidir. Nohut, özellikle Hint mutfağında kullanılan nohut unu üretiminde kullanılmaktadır. Örneğin, İtalyan mutfağında ise düz kekler olan farinatalar yapmak için kullanılmaktadır, ancak İtalya'daki nohut yetiştirme hacimleri önemsizdir. Beyaz tohum çeşitleri genellikle gıda için kullanılmaktadır. Isıl işlem, mercimek ve bezelyeye göre daha fazla zaman alır. Nohut tohumları çinko ve folik asit kaynağı olarak hizmet etmektedir.
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Daha az gübre ve fungisit kullanmamızı sağlayan nazik bir teknoloji kullanıyoruz. ARATAY pirinci, beyaz pirince kıyasla x50 oranında antioksidan içermektedir. Pirinç unu, siyah pirincin tüm faydalı özelliklerini korur. Her türlü hamur işini süper gıdalara dönüştürür. Yapıldığı Malzeme: Siyah Pirinç Sertifikasyon: HACCP Maks. Nem (%): 1% İncelik (%): 100% İşleme Türü: Ham Sınıf: Gıda Raf Ömrü: 18 Ay Ambalaj: ÇANTA Ağırlık (kg): 25 kg Tür: Çok Amaçlı Un...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Mısır unu, küçük çocuklar için gıda ve diyet ürünü olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu un, mükemmel bir potasyum kaynağı olduğu için de faydalıdır. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g...
ufs.country_names.RU, Novorossiysk
...Kara buğday ununun bileşimi, yararlı makro ve mikro elementler açısından zengindir. Kara buğday unu ayrıca E, C, PP ve B vitaminleri gibi birçok vitamin içerir. Renk: Kahverengi Ambalaj: Kağıt torbalar...
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Makarna, temel malzemelerden hazırlanır; buğday unu, yulaf unu, çavdar unu, arpa unu, su ve tuz. Tahılların tüm besleyici ve faydalı özellikleri değişmeden kalır. Gözenekli dokusu sayesinde, makarnalar bir et suyunun lezzetlerini emer. Hızla pişer, bu da zaman tasarrufu sağlar. Modern ekipman, tamamen otomatik üretim süreci, HACCP standartları ve ilkelerine uyum, hammadde seçiminden ambalajlama ve taşımaya kadar tüm aşamalarda ürün kalite kontrolü.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Nar Granateli Churchkhela (Chuch-Hela) Cevizli - MAGGIO - 80 g, vakumlu ambalaj - İnanılmaz lezzetli: meyve suyu ve kuruyemişlerle yapılan doğu tatlısı Churchkhela (Chuch-Hela). İçindekiler: Nar suyu, ceviz içi, şeker, en yüksek kalitede buğday unu. Besin değeri 100 g için: Protein 6 g, Yağ 16 g, Karbonhidrat 59 g. Enerji: 396 kcal / 1658 kJ. Vakumlu ambalaj. Doğrudan güneş ışığından koruyun. Net ağırlık::80g Son kullanma tarihi::+15 °C ile +21 °C arasında saklandığında en az 180 gün dayanıklıdır.
ufs.country_names.RU, Moscow
ufs.country_names.RU, Moscow
...Jelimiz, yulaf unu, elma, havuç, kabak eklenerek hazırlanmakta ve propolis ile bitki özleri içermektedir. Jelinin bileşenleri, mide mukozası üzerinde hafif bir sarma etkisi yaratmaktadır. İçecek, mide ve on iki parmak bağırsağındaki iltihabi hastalıklar için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Modern yaşamın hızı, stres ve sağlıksız beslenme, mide ve on iki parmak bağırsağı iltihabi hastalıklarının...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play